Şimdi Ara

50 dolar ceza karşılığı büyük hizmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #34
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her gün 50 dolar ceza yiyip, Times Meydanı’nda Kur’an dinleten adam
    https://www.youtube.com/shorts/LSIa-RHLIdc?si=PcxJAETIaTF4eIuO

• Hocam ceza olayı falan yok, her dukkan kapisinin onune hoparlor koyup bagirtiyor zaten, sokaktaki ses seviyesi 105 desibel nerdeyse, cok gurultulu. Cezayi ona tuttugu yere gore ve ya baska nedenden oturu kesiyorlardir. Hikaye yani o olay. Ben ordan cok gectim, duyuyorum bazen, ama isin dini yonunden bakarsak hoparlorden bir kuran okuma sesi ile insanliga pek bir fayda gelmez, insanlar daha iyi bir insan olsa, sevgi ve barisi amaclasa, kimse kimseyi kirmasa, ister yahudi olsun ister musluman, isterse dinsiz, dunya cok daha iyi bir yer olurdu.

Kuranda iyi insan olun yazar, ama insanlar Arapca sureleri dinleyip aglarlar, aglarlar salya sumuk, ne dendigini bile anlamadan. Sonra gidip birbirlerinin hakkini gasp ederler. Ahhhh insanlar ahhh :)))

Ya bırak arkadaşım ya. Cahil misin nesin. Orası Kur'an okuma yeri mi? Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır, adabı vardır. Kur'an dinlemek isteyen adam camiye gider, zaten evinde de dinler. O zaman ben gideyim caminin orada, ya da Kâbe'de müzik yapayım, kutlama yapayım? Sizi gibi tipler tramvay yolunu tıkamak suretiyle şov için namaz kılan adamı da destekler zaten. Saygı maygı hak getire.

Adama uyarı niyetinde 50 Dolarlık ceza kesiyorlar sembolik adam devam ediyor. Kardeşim yasak işte yapma diyorlar burası bunun ortamı değil anla bunu diyorlar herif devam ediyor. Bunun şovdan, tekrar etmesi halinde provokasyondan bir farkı yok.

• Newyork imana gelecek
  • Kola dökmekten farkı yok.
  • Newyorkta 3 minarenin çekimleri  

• o kadında kesin chplidir. 

• @sensaura hadi yine iyisiniz hocam.
  • 己所不欲,勿施于人。

Ji suo bù yù, wù shi yú rén.

Çin atasözü der ki;

''kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkalarına yapmayın''

Yarın birisi çan çalar, diğeri inekleri ortaya salar tapınır, neyse Trump reis sessiz olun derse sözünü dinlerler belki.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam ceza olayı falan yok, her dukkan kapisinin onune hoparlor koyup bagirtiyor zaten, sokaktaki ses seviyesi 105 desibel nerdeyse, cok gurultulu. Cezayi ona tuttugu yere gore ve ya baska nedenden oturu kesiyorlardir. Hikaye yani o olay. Ben ordan cok gectim, duyuyorum bazen, ama isin dini yonunden bakarsak hoparlorden bir kuran okuma sesi ile insanliga pek bir fayda gelmez, insanlar daha iyi bir insan olsa, sevgi ve barisi amaclasa, kimse kimseyi kirmasa, ister yahudi olsun ister musluman, isterse dinsiz, dunya cok daha iyi bir yer olurdu.

Kuranda iyi insan olun yazar, ama insanlar Arapca sureleri dinleyip aglarlar, aglarlar salya sumuk, ne dendigini bile anlamadan. Sonra gidip birbirlerinin hakkini gasp ederler. Ahhhh insanlar ahhh :)))

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Hiç bir alakası yok, Mısır'lı Müslüman abimiz gavurcuklara belki hidayete gelirler diye Kur'an-ı Kerim dinleterek irşad ve tebliğ yapıyor

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ha ha ha çok komik ya

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Nasıl öyle bir kanıya vardınız ?

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

İnşallah Mısır'lı abimiz bir kişinin bile imanını kurtarsa Allah'ın rızasını kazandı demektir

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

@sensura Amerika'da mı yaşıyor ?

• selamivural kullanıcısına yanıt

Onlar da yapsın, herkes inandığı dini anlatmakta özgür ve hürdür

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hiçte salakça değil, bence çok isabetli ve güzel bir iş

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Ya bırak arkadaşım ya. Cahil misin nesin. Orası Kur'an okuma yeri mi? Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır, adabı vardır. Kur'an dinlemek isteyen adam camiye gider, zaten evinde de dinler. O zaman ben gideyim caminin orada, ya da Kâbe'de müzik yapayım, kutlama yapayım? Sizi gibi tipler tramvay yolunu tıkamak suretiyle şov için namaz kılan adamı da destekler zaten. Saygı maygı hak getire.

Adama uyarı niyetinde 50 Dolarlık ceza kesiyorlar sembolik adam devam ediyor. Kardeşim yasak işte yapma diyorlar burası bunun ortamı değil anla bunu diyorlar herif devam ediyor. Bunun şovdan, tekrar etmesi halinde provokasyondan bir farkı yok.

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Mısırlı Müslüman abine söyle gavurlandda işi yok o zaman. Oraya gavur olmak gavur kalmak isteyenler gidiyor. Gitsin kendi Müslüman coğrafyasında orada yaşasın ne yaşıyorsa. Ya da saygı duymayı öğrensin aksi hâlde saygı beklemesin.

• Videoda görebildiğimiz şu kısıtlı alanda bile her bir dükkanın kapısının önüne bir hoparlör koyup yayın yaptığını düşünün.

Buna izin verilmemesi kadar doğal bir şey yok. Bir de marifetmiş gibi her gün cezayı ödeyip devam ediyorum, demiş.

Aferin sana iyi halt yiyorsun.

• Mısırda biri İncil okutsa muhtemelen asarlar adamı.

Yine kanunların olduğu bir ülkeye özendik napalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.