Şimdi Ara

%50 Koç Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba %50 burslu koç bilgisayar mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum malum tam burslu 526 ile almış geçen sene eğitimi çok iyi. ne yapayim yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

merhaba %50 burslu koç bilgisayar mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum malum tam burslu 526 ile almış geçen sene eğitimi çok iyi. ne yapayim yorumlarınızı bekliyorum

imkanın varsa gitmelisin. yanlıs hatirlamiyosam 15-20 bin arası bi sıralaması var. ailen zorlanmaz ise o sırada gidebilecegin en iyi bilgisayar mühendisligidir.
  • kim diyor eğitimi çok iyi diye kardeşim
  • Bende eğer tamburslusu tutmazsa Yeditepe %50 Makina Mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

kim diyor eğitimi çok iyi diye kardeşim

ordan mezun olan bir kaç kisiyi buldum ve şuan birisi appleda yazilim gelistirici diğeride microsoftta yazilim gelistirici. zaten ben 10 yasimdan beri php ve mysql programlama dilleri ile ugrasiyorum ve iyide para kazanoyorum. aslinda egitim benim icin pek önemli olmayacak cunku ben coğu seyi biliyorum. dedigim gibi verdigi mezunlardan eğitim seviyesini anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 16 Haziran 2014; 21:52:33 >
  • 20000 olmasa da biz de gitsek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.