Şimdi Ara

50'PV70F İLE İLGİLİ RESİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam itibariyle uzun zamandır ince hesaplar yaptığım adeta uykusuz gecelerimin tek sebebi olan 50"PV70 i aldım, yok mor yılan, yok görüntü titrer, yok burn-in yok contrast bunlara takılmaktan psikolojim bozuldu vallahi. Zaten bu tv yi almasaydım bu parayı yakında bir psikoloğa öderdim gibime geliyor. Öncelikle nasıl bir yol izlediğimden bahsedeyim, savaşa lcd vs plazma olayı ile başladım, uzun araştırmalar sonucunda hareketli görüntülerde ve büyük ekranlarda plazmaların çok daha iyi görüntü verdiğine şahit oldum. Mesela çoğunuz showroomları gezerken HD yayınların gösterildiği müzik klipleri ile karşılaşmışsınızdır,onlardan birinin bir sahnesinde şöyle bir durum ile karşılaştım, lcd ekranda bateri çalan adamın bagetleri kırık kırık görünüyordu, plazmada bu durum hissedilmeyecek kadar azdı. Tepkime süreleri ve renklerin canlılığı plazma seçim yapmamda en etkili etmen oldu.Kararımı teyid etmek için marka ve model ayrımı yapmadan sadece lcd tvlerle plazmalar arasındaki görüntüleri kıyasladım uzunca bir vakit. Daha sonra 42 mi 50 mi sorusu gündeme geldi.Öncelikle izleme mesafemi tespit ettim.Dikdörtgen şeklindeki salonum her ikisi içinde uygun izleme mesafelerini barındırıyordu.Bir şey alacaksın ve sonunda uzun yıllar pişman olması var diyip 50 olsun dedim. Daha sonra marka ve modeller arası bir tercih gerekmekte idi.Uzunca bir araştırma sürecinden sonra Samsung Q91 ile Panasonic PV70 arasında gittim geldim, en kritik karar aşamasıda buydu. Önce forumda yazılan herşeyi sonuna kadar okudum, arkadaşların yorumlarını dinledim. En sonunda teknik özellikleri yan yana kıyasladım. Baktımki hemen hemen aynı birinde 3hdmi birinde 2, birinde şu var, birinde bu ,yok 16 bit 18 bit,derken kafam iyice karıştı. Yahu dedim alacaksın ve seyredeceksin, daha ne düşünüyorsun? Bu son aşamadaki kararı verene kadar sanırım son bir hafta içinde toplam 15 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır.
    Vesselam dün aldım cumartesi kurulum için gelecekler. İlk izlenimlerimi montaj yapıldığında siz değerli dostlarımla paylaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bu arada bana bu kararı verene kadar yorumları ile emeği geçen tüm arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Yeri gelmişken başka bir başlık açmayayım, ses sistemi konusundada yaklaşık 2 aylık bir araştırma süreci yaşadım, panasonic,lg,samsung,onkyo,pioneer arasında detaylı incelemelerim oldu. Bu seçimi yaparken HDMI uyumlu olması,optik çıkışlı olması, aktif subwofer olması kriterlerinden vazgeçmeden bir pazar araştırması yaptım. Neticede biraz pahalı olmasına karşın HT-P1200 sistemini seçtim. Bu sistem hakkında çeşitli yorumlar yapıldı, bu paraya bu sistem alınmaz gibi yorumlar geldi. Ama nihayetinde bu ses sistemi hakkında elimde bir son kullanıcıya ait bir yorum yoktu, yanlışım yoksa bu sistem hakkındaki detaylı son kullanıcı yorumlardan ilki bana ait olacak, bunuda en kısa zamanda sizinle paylaşacağım(kurulum cumartesi yine).Digitürkte cumartesi kuracak uydusunu. Anlayacağınız cumartesi cümbüş var, tv nin etkisinden kurtulupta testleri yapmam biraz vakit alabilir ama en kısa zamanda yorumlarımı paylaşacağım, görüşmek dileği ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATIAV5 -- 14 Mayıs 2007; 0:30:10 >

• hayırlı olsun arkadasım güle güle kullanmak nasip etsin Allah.
  • Hayırlı uğurlu olsun 50" in tadı bir başka olur Tv nekadara mal oldu acaba?
  • Teşekkürler,
    TV=4000 Peşin + 2000/1 =6000
    Ses=2300/6
  • Bende tv ve ses sistemine baya bir para harcadımda acaba manyak mıyım diye kendimden şüphe ediyordum yalnız değilmişim
  • şimdiden hayırlı olsun, iyi seyirler..

• Bende bu haftasonu 42PV70 alacağım. bana en uygun alabileceğim yer söylermisiniz? Benim buldugum fiyat 3800 YTL/12 Taksit.. 3500/12 taksit bulabileceğim bir yer varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu firmaya ben tv bakmaya gittim. Ben gerçi samsung bakıyordum ancak uygun fiyatlı Panasonic 42PV71F de vardı orda. PV70 le ne fark var bilmem. Ama birebir aynı dizayndı. Fiyat olarak kdv dahil 3358/11 YTL gibi... http://www.istanbulbilisim.com.tr/plazma_content_detail.asp?content_id=213
  • arkadaşım bende ilk başlarda çok karıştırıyodum ama ikiside aslında aynı modelmiş sadece ülke kodu farklılıkları e tabi bir yandan 71 almak daha iyide olabilir numarası büyük :)
  • bu arada özür dilerim yaw lafın arasında kaynadı hayırlı olsun kardeşlik güle güle kullan :)
  • acaba 71F üretimi hangi ülkede oldu. işçilik kötü filan olabilme olasılığı varmıdır?
  • BILDIGIM KADARIYLA F MODELLERİ ALMANYADA ÜRETİLİYOR(BAYİDEN ALDIĞIM BİLGİ)
  • Genelde panasoniclar çek cumhuriyetinde montajlanıyor biliyorsun. Cihazla ilgili bir işçilik sıkıntısı olabileceği vb. sanırım en son ihtimal.
  • peki bendeki mac laptopu 256mb ekran kartı var . pv70 e vga dan baglayabılırım dımı? kayma olurmu plazmada?
  • ewet genelde çek cumh. montajlanıyormuş ama benimde öğrendiğime göre almanya üzerinden türkiyeye giriş yapıyorlarmış
  • hayırlı olsun CATIAV5 güle güle kullan..en sonunda kararını verebilmek güzel bişey olsa gerek..senden tüm bağlantı, sd yayınları, pc ve oyun ile ilgili izlenimlerini bekliyorum...tekrar hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkdemirkol

peki bendeki mac laptopu 256mb ekran kartı var . pv70 e vga dan baglayabılırım dımı? kayma olurmu plazmada?

senin mac laptopu vga dan bağlarsın tabi. 1024x768 te herhangi bir kayma olmaz. Bir arkadaş yine forumda sanırım. Menüsünde 100 hz diye bir seçenek olduğunu söylüyordu. İlginç bir özellik eğer öyle bir özellik mevcutsa görüntü çok net olur. bence 42Pv panasonic çok iyi bir tercih. Ben tasarımını biraz soğuk buluyorum. Yoksa Panasonic kalitesi ortada zaten
  • gule gule kullan dostum

benim ilgimi, en cok arastirma seklin cekti..
    Cok dogal ve dikkatli bir surec bu..

Gerci 5 sene sonrasini kollayan bir teknik degil ama
    gunumuz sartlarinda oncelikle SD yayinlarini gozetmen haksiz sayilmaz..

Bunlari kafani bulandirmak icin soylemiyorum.
    Sadece kafamdan gecen seyleri paylasiyorum.
    Bugun pratik kullanim icin, oyuna ve bilgisayar mamulatina pek merakli olmadigimdan
    ben de plazmaya meyilliyim..
    Ama 5 sene sonra bu olculer degisebilir ve biz bu cihazlari dort seneligine almiyoruz
    Neyse, bosver

hayirli olsun kardes
  •  50'PV70F İLE İLGİLİ RESİMLER

720x576 çözünürlükte divx performansı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.