Şimdi Ara

500 Kilometre Likya Yolunu yürüyebilecek çok sağlam dağcılar aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene yaz ayları içerisinde ben ve benimle yaşıt bir kaç arkadaşım dağcılık müessesesinde çok meşhur olan likya yolunu yürüyeceğiz..
    tam olarak zamanı belli olmamakla birlikte temmuz-ağustos ayları arasında yapacağımız kesin.
    Aramızdaki arkadaşlardan en az dağcılık tecrübesi olan 3 yıldır bu işi yapıyor yani tecrübeli adam konusunda sıkıntınız olmasın.
    Ben ise Hayatımda bir kez Ağrı Dağı'na birkaç kez Uludağ'a(hemde samanlı dağlarından) her hafta sonu yürüyerek Şile'ye gitmiş birisi olarak dağcılık konusunda oldukça tecrübeliyim

Gelmeyi düşünen arkadaşlar 0534 353 34 85(şahsi numaram)

https://www.facebook.com/ozgur.ozcan.5477 facebook adresinden

Kocaeli civarında oturan arkadaşlarda direkt yüz yüze konuşarak bizzat bilgi alabilirler.

EDİT(Ortadaki benim...:D)

500 Kilometre Likya Yolunu yürüyebilecek çok sağlam dağcılar aranıyor...

• Up++
  • boy kilo kaç hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175 boy 74 kiloyum...

niye sordun ki
  • Böbrekleri biz mi getirelim yoksa dağda siz çıkarır mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 kilometreyi kac ayda yuruyeceksiniz tahmini olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 km nasil yureyeceksiniz yaz biter be

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

500 kilometreyi kac ayda yuruyeceksiniz tahmini olarak.

gelecek olan arkadaşların gezme arzusuna göre değişir..sonuçta yol üzerinde bir sürü koy,yüzlerce antik kent 3 tanede 2500 metre üzeri dağ var...benim tahminim saadece yolu yürürsek 20 günde biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

500 km nasil yureyeceksiniz yaz biter be

dünyanın en güzel manzaralı 2.rotasıdır hocam...yaz bitse ne olur...ayrıca bitmezde ,20 gün en fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

Orijinalden alıntı: potur

500 km nasil yureyeceksiniz yaz biter be

dünyanın en güzel manzaralı 2.rotasıdır hocam...yaz bitse ne olur...ayrıca bitmezde ,20 gün en fazla..

Deli mikse yurumem 500 km hocam kolay gelsin

• olm 50 kilo kalmışınız zaten yürümekten bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

olm 50 kilo kalmışınız zaten yürümekten bırakın

• Up++
  • yanımızda arkadaş getirirsek böbrekte indirim yaparmısınız 2 yerıne 1 tane versek
  • yalan yahu insan 500 km yol yürüyebilirmi gidin işinize
  • Hocam hem bir Fethiyeli olarak hem bir gezgin olarak hem de duyduğum kadarıyla şunu belirteyim, bahsettiğiniz aylarda likya yolu üzerinde çok büyük su sıkıntısı çekersiniz. Zamanlama çok yanlış bence. Fethiye ve civarı yaz aylarında 50 dereceyi görebiliyor. Su bulmakta çok zorlanacaksınız. Anca vardığınız köylerde köylülerden temin edersiniz. Doğal kaynaklardan çok zor. Kuraklık hat safhada olacak ve köyden edindiğiniz su ile 50 derecede fazla ilerleyemezsiniz. Sırtta 10-15 kg çanta, sınırlı su kaynağı ile çok tehlikeli bile diyebiliriz.

En uygun aylar mart-nisan, eylül-ekim olacaktir.

Yaşarsanız konuyu editleyin veya pm atın.

Bol şans.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OsKi__ -- 25 Haziran 2015; 11:59:37 >
  • la niye dövcek gibi bakıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

Hocam hem bir Fethiyeli olarak hem bir gezgin olarak hem de duyduğum kadarıyla şunu belirteyim, bahsettiğiniz aylarda likya yolu üzerinde çok büyük su sıkıntısı çekersiniz. Zamanlama çok yanlış bence. Fethiye ve civarı yaz aylarında 50 dereceyi görebiliyor. Su bulmakta çok zorlanacaksınız. Anca vardığınız köylerde köylülerden temin edersiniz. Doğal kaynaklardan çok zor. Kuraklık hat safhada olacak ve köyden edindiğiniz su ile 50 derecede fazla ilerleyemezsiniz. Sırtta 10-15 kg çanta, sınırlı su kaynağı ile çok tehlikeli bile diyebiliriz.

En uygun aylar mart-nisan, eylül-ekim olacaktir.

Yaşarsanız konuyu editleyin veya pm atın.

Bol şans.

Edit: İmla.

Benim için sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum...Sizin şehirde ölme ihtimaliniz benim doğada ölme ihtimalimden kat kat yüksektir...Eğer siz hayatta kalırsanız attığım pm'i alırsınız...Lütfen saygısızlık olarak algılamayın sadece tecrübeli olduğumu bilin diye söylüyorum

• Youtube açıp bear grllys izlemis gaza gelmiş 3 adet çiroz görüyorum, başarılar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.