Şimdi Ara

50000 Liraya Kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere 40-50bin civarında araç arıyorum aklımda şu an için bir kaç model var ve özellikle sportif bir araç bakıyorum 0-100 performansı 10 saniyenin altında olmalı veya 10.4 civarı olabilir maksimum. Baktığım araçta bir kaç özellik daha arıyorum tabi ki, bu arada marka takıntım yok, piyasa takıntım yok sadece kronik sıkıntıları fazla olmasın yeter. Öncelikli olarak Cabrio, Coupe ve 3 kapılı Hatchback araçlara bakıyorum ancak değişkenlik sağlanabilir. Tercihlerim;

-ESP
    -Hız sabitleyici
    -10 saniyenin altında 0-100 hızlanması
    -Mümkünse arkadan itiş
    -Zengin donanım
    -Manuel veya otomatik farketmez
    -Yakıt tüketimi çok önemli değil
    -Yakıt türü farketmez

İlgilendiğim modeller;

-Volkswagen EOS (1.4 TSI motor)
    -Fiat Bravo (1.6 M-Jet ve 1.4 T-Jet)
    -Jaguar S-Type

Yorumlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 9 Temmuz 2018; 4:27:50 >

• Butceyi asarmi bilmiyorum ama megane 3 coupe 1.6 130 dizel bakabilirsin 0 100 u 10 sn nin altindaydi sanirim
  • Jaguar s type güzel araba ama kalitesiz. Tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Jaguar s type güzel araba ama kalitesiz. Tavsiye etmem
    Kalitesiz derken hocam? Biraz açıklayabilir misiniz neden tavsiye etmediğinizi, teşekkürler.
  • Astra 1.6 turbo 180 hp bulunur mu bakmak lazım, 50 bine falan alınabilir diye düşünüyorum.

Onun dışında 2.0 dizel cruze da olabilir. 0-100: 8.5 saniye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 7 Temmuz 2018; 13:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Butceyi asarmi bilmiyorum ama megane 3 coupe 1.6 130 dizel bakabilirsin 0 100 u 10 sn nin altindaydi sanirim
    Malum sitede 1.6 göremedim hocam, hep 1.5 motor olanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Astra 1.6 turbo 180 hp bulunur mu bakmak lazım, 50 bine falan alınabilir diye düşünüyorum.

Onun dışında 2.0 dizel cruze da olabilir. 0-100: 8.5 saniye.
    Cruze listeye ekledim hocam, Astra'nın sanırım eski kasası denk gelir anca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL'ye Kadar Motosiklet Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az bulunan turden bulmasi biraz zor olabilir
  • X type la karıştırdım, s type bilmiyorum. Yakın bir arkadaşımda vardı, 2.6v6 sı. Çok keyifli, konforlu bir araç ama iç mekan çok kötüydü. Elimi attığım yer gacur gucur oynuyor. Tavan döşemesi zaten salmış kendini. Trim sesi çok fazla. Hiç premium gibi değildi. Ama gidişi, konforu iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

X type la karıştırdım, s type bilmiyorum. Yakın bir arkadaşımda vardı, 2.6v6 sı. Çok keyifli, konforlu bir araç ama iç mekan çok kötüydü. Elimi attığım yer gacur gucur oynuyor. Tavan döşemesi zaten salmış kendini. Trim sesi çok fazla. Hiç premium gibi değildi. Ama gidişi, konforu iyiydi.
    Anladım hocam teşekkürler dediklerinizi göz önünde bulunduracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.