Şimdi Ara

508 SW (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
12
Favori
30.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Talip olduğunuz aracı aldınız mı hocam ?
    Aldım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, 508'in kalmasına da sevindim sizin adınıza

• bekar, bagajla, tatille sporla pek işi olmayana sedan fena değil ama onun haricindeki hertürlü durumda SW çok pratik bir araç zaten avrupada en çok talep gören araç tipi. aslında olay sedanın kullanışsız bagajında, HB araçlar bile daha kullanışlı. mesela eski golf 7 aracımla bile şu bele kadar olan buzdolaplarından taşımışlığım var. sörf tahtası, yelkeni, snowboard hertürlü aracın içine atabilme özgürlüğü güzel bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

bekar, bagajla, tatille sporla pek işi olmayana sedan fena değil ama onun haricindeki hertürlü durumda SW çok pratik bir araç zaten avrupada en çok talep gören araç tipi. aslında olay sedanın kullanışsız bagajında, HB araçlar bile daha kullanışlı. mesela eski golf 7 aracımla bile şu bele kadar olan buzdolaplarından taşımışlığım var. sörf tahtası, yelkeni, snowboard hertürlü aracın içine atabilme özgürlüğü güzel bişey.
    Kesinlikle öyle, geçen hafta ankaradan 4 tane 17 inç lastiği attım bagaja samsuna getirdim bagajda lastiklerden başka şeylerde vardı sedan bir arabaya 2 tanesini bile atamazsın.
    Yeri geliyor bagajı su ile dolduroyorum, yeri geliyor 26 jant bisikleti atıyorum. Bu sene tatile giderken ilk defa çocuklara onu almayın şunu almayın demedim.
    Çok kullanışlı çok.
    Sürekli arabayı 4 kişi kullanıyoruz,
    4 bölgeli klimanın ne büyük bir nimet olduğunu yazın yaptığımız uzun yolculuklarda anladım mesela.

508 SW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 15 Aralık 2019; 1:21:56 >

• Hocam yararlı konu için çok teşekkürler. Güle güle kullanıyorsunuz inşallah aracı.

Ben de almayı düşünüyorum ama sizce aracın arka koltukları yatırıp bagaja yatak uyku tulumu vb koyarak uyumak ne kadar rahat olur? Uzun yolda 1-2 gecelik kısa dönemler için düşünüyorum, kamping gibi değil. Genelde 1 yada 2 kişi için ve bagajın boş olduğunu varsayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komadayim -- 15 Aralık 2019; 5:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Face grubundan bir arkadaşın fotoğraflarını görünce paylaşayım istedim.
    Gerektiğinde içinde uyunabilirmi diyenler için gelsin.
    Benim aldığım kişinin bagajında da yastık vardı.
    Bir kaç kez uzun yolda gecelemiş.

Hocam ben hiç uyumadım ama uyuyan arkadaşlar rahat olduğunu söylüyorlar. Hatta ben aldığımda bagajda yastık vardı. Gece hiç uyumadan maraşa gidip almıştım sahibi bunu duyunca yastık kalsın yolda uyursun ben hep öyle yapıyorum ama şu hareket edince alarm çalmasını çözemedim demişti araçta iç alarm sensörleri olduğu için bu arkadaş arkaya yatmaya geçince aracı kumadadan kitliyormuş sonra sağa sola dönünce de alarm çalıyormuş tabi kumanda yeri ne içerden kitlesen sorun olmazdı diyince vay be boşu boşuna işkence çekmişiz demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 15 Aralık 2019; 12:37:48 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam çok makbule geçti. Denemeden nasıl bir şey olduğunu bilemeyeceğim herhalde ama en azından sığıimak zor olmaz herhalde. Hele cam tavan keyifli bile olabilir

• Arkadaşlar şöyle bir ilan gözüme çarptı burada da ilgilenen arkadaşlar vardı. Paylaşayım istedim bence kaçmaz bir araç.
    İlan no: 582508849

• Sw lere ayrı bir ilgim var. Allah kaza bela vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şansa bakın Tamda bu arabanın üstünde duruyordum ama kmsi suphelendiriyor sizce dogrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Şansa bakın Tamda bu arabanın üstünde duruyordum ama kmsi suphelendiriyor sizce dogrumudur ?
    Mutlaka teyit etmek lazım. Servis kayıtlarından, muayene bilgilerinden vesaire

Countrymani almasaydım bunu alırdım valla. Birini eşime birini kendime kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 20 Aralık 2019; 23:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Sw lere ayrı bir ilgim var. Allah kaza bela vermesin
    Allah kimseye kaza bela vermesin hocam

Konustum şimdi ilanın resimlerini yarın guncelleyecekmiş
  • quote:

Konustum şimdi ilanın resimlerini yarın guncelleyecekmiş
    Öğlen bende aradım telefonu açmadı. Takas seçeneğini işaretlemiş bende mesaj attım countryman le takas yaparmısınız diye cevap vermedi
    Takasa yanaşsa ve araç dediği gibiyse bir saniye düşünmem.

Ne diyor peki araç dediği gibimiymiş?

Aramadım suan bu saatte rahatsız etmiyim dedim whatsapdan mesaj attım, aracın resimlerini istedim telefonda yokmus sanırım yarın guncellicem dedi. Resimlerine içine falan bi bakıyım temizse arıcam yarın detaylı konusuruz zaten.
  • quote:

Aramadım suan bu saatte rahatsız etmiyim dedim whatsapdan mesaj attım, aracın resimlerini istedim telefonda yokmus sanırım yarın guncellicem dedi. Resimlerine içine falan bi bakıyım temizse arıcam yarın detaylı konusuruz zaten.
    Hayırlısı olsun hocam

Teşekkür ederim sagolun
  • Peugeot 508 SW Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum , ama Türkiye'ye gelirse çok iyi yapacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnraydgd776644

Peugeot 508 SW Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum , ama Türkiye'ye gelirse çok iyi yapacağını düşünüyorum
    Maalesef gelmeyecek hocam

• quote:

İlan kalktı hocam, inşallah sen almışsındır.
    Kaçmaz bir araçtı bence

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.