Şimdi Ara

51.Bölgeye Girdim (MERAK EDİLENLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Yıl önceydi. Normalde gördüklerini kimseye anlatma demişlerdi fakat bu gizli şeylerin artık son bulmasını istiyorum. Buraya yazmamın sebebi ise buradan bu bilgi hemen yayılması. Bu yazdıklarımdan sonra beni almaya gelirler zaten.

Bildiğiniz gibi 51.Bölgeye kimse giremiyor. Yaklaşanı vuruyorlar fakat ben farklı bir yol izledim. Uçak kiraladım ve The Walking Dead ekibini bulup bana makyaj yapmalarını istedim. Evet tahmin ettiğiniz gibi kendimi uzaylıya benzettim. Değişik desenli bir paraşüt yaptım. Uçak ile bayağı bir yükseldim. Fakat ileride 51.bölgenin helikopterleri duruyordu. Bende Uçak zaten kiralık dedim birşey olmaz diyerek son sürat hızla sürmeye başladım. Tabi şuan bana bomba yağdırıyorlar bende hemen atladım ve paraşütümü açtım. Aşağı sorunsuz indim ve bana ellerimi havaya kaldır diye seslendiler bazıları bana ateş etti fakat makyajın altında bir silah geçirmez bir ürün bulunuyordu. Ölmediğimi fark ettiler. Bende değişik sesler çıkarmaya başladım. İçlerinden biri uzaylı diye bağırdı. Bende evet uzaylıyım diye yanlışlıkla bağırdım. İnsan olduğumu anlayan 12 koruma bana elektroşok verdiler. Etki etmedi hemen adamların silahını kaptım ve hepsini taradım. Ardından önümdeki adamlar bana bozuka attılar ölmedim. Sonra atom bombası attılar tuttum ama ölmedim. Sonra bana kürek attılar yaralandım. Ardından yakaladılar ama ölmedim. Sonra ölmediğim için gözümü bağladılar. Fakat gözümü bağladıkları için ölmedim. Sonra yine ölmedim. Ardından ölmediğim için ölmediğimi farkettim. 12 korumanın birisinin silahını aldım ve hepsini öldürdüm. Sonra tekrar bana bozuka attılar ölmedim. Atom bombası attılar ölmedim. Sonra ölmediğim için 12 koruma beni aldı. Sonunda ölmedim ama. Ölmediğimi fark edince ölmediğimi anladım. Sonra 12 korumanın birisinin silahını aldım ve hepsini öldürdüm. Bomba attılar ölmedim. 12 koruma vardı ölmemiştim.

• Serin Hikâye Birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmedimlere cidden güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondan okudum pişman değilim yine olsa yine yaparım. Kısacası okumayınnnnnn

• Valah bilah olmemişam

• Obamaya Konunun Linkini Yolladım Sağol
  • Okumayın ölümsüz uzaylı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ömrümden 2 dk çaldın.

• Belle Histoire Frere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 3 Ocak 2015; 13:41:05 >
  • 51. bölge ne?

• Tersten okuyun:

.mitşimemlö ıdrav amurok 21 .midemlö ralıtta abmoB .müdrüdlö inispeh ev mıdla ınıhalis ninisirib nınamurok 21 arnoS .mıdalna imiğidemlö ecnide kraf imiğidemlÖ .ama midemlö adnunoS .ıdla ineb amurok 21 niçi miğidemlö arnoS .midemlö ralıtta ısabmob motA .midemlö ralıtta akuzob anab rarket arnoS .müdrüdlö inispeh ev mıdla ınıhalis ninisirib nınamurok 21 .mittekraf imiğidemlö niçi miğidemlö nadnıdrA .midemlö eniy arnoS .midemlö niçi ıralkıdalğab ümüzög takaF .ralıdalğab ümüzög niçi miğidemlö arnoS .midemlö ama ralıdalakay nadnıdrA .mıdnalaray ralıtta kerük anab arnoS .midemlö ama muttut ralıtta ısabmob mota arnoS .midemlö ralıtta akuzob anab ralmada ikedmünö nadnıdrA .mıdarat inispeh ev mıtpak ınıhalis nıralmada nemeh idemte iktE .relidrev koşortkele anab amurok 21 nayalna umuğudlo nasnİ .mıdrığab alkılşılnay eyid mıyılyazu teve edneB .ıdrığab eyid ılyazu irib nednirelçİ .mıdalşab ayamrakıç relses kişiğed edneB .relitte kraf imiğidemlÖ .udroyunulub nürü rib zemriçeg halis rib adnıtla nıjaykam takaf itte şeta anab ıralızab relidnelses eyid rıdlak ayavah imirelle anab ev midni zusnuros ığaşA .mıtça ümütüşarap ev mıdalta nemeh edneb ralroyırıdğay abmob anab nauş ibaT .mıdalşab eyemrüs alzıh tarüs nos kereyid zamlo yeşrib mided kılarik netaz kaçU edneB .udroyurud irelretpokileh nineglöb.15 edireli takaF .midlesküy rib ığayab eli kaçU .mıtpay tüşarap rib ilnesed kişiğeD .mittezneb ayılyazu imidnek ibig ziniğitte nimhat tevE .midetsi ınıralampay jaykam anab pulub inibike daeD gniklaW ehT ev mıdalarik kaçU .midelzi loy rib ılkraf neb takaf ralroyuruv ınaşalkaY .royimerig esmik eyeglöB.15 ibig ziniğidliB

.netaz relrileg ayamla ineb arnos nadmıralkıdzay uB .ısamlıyay nemeh iglib ub nadarub esi ibebes nımamzay ayaruB .muroyitsi ınısamlub nos kıtra nirelyeş ilzig ub takaf idrelşimed amtalna eyesmik inirelküdrög edlamroN .idyecnö lıY 1

• okudum ve öldüm beyler siz okumayın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın ölümsüz 2001 li
  • okumayın bozuka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uzun csb yazmaya üşenmedin mi?

• Gülmedim

• önce evden cikmayı basar oyle gidersin aslanim
  • Okudum gülmedim, tekrar okudum gene gülmedim.
  • Okumayin "bozuka" yiyen uzayli kilikli varlik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.