Bildirim
512 mb ram ve WİN 7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kaldirir neden kaldirmasin? Sonrasinda hic birsey yapamayacaginiz icin sadece W7'yi calistirabilirsiniz. -
işlemci fln onlarıda bi yazarsan daha ayrıntılı cvp werilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Clayns_seco
Aslında bazı ayarlar ile yüklenir ama, iyi verim alamazsın yinede. En azından xp'den alacağın verimi alamazsın o raml'le.
tamamen katılıorum -
Sadece bi bilgisayara 512 ram le Win 7 Ultimate kurmuştum gayet iyi çalışıyordu P4 lü bir sistemdi tam olarak hatırlamıyorum. Xp den daha iyi performans vermişti. -
Windows 7 Upgrade Advisor yazılmını indirerek kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilirsiniz.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1B544E90-7659-4BD9-9E51-2497C146AF15&displaylang=en -
İlk kurdugunda tabiki stabil çalışır.ama eger güncelleme program yükledikçe hantallaşıor.aero teması icin ekran kartın ii olması lazım -
starter veya home basic sürümü rahat çalışabilir zannediyorum, ama yine de deneyip görmekte fayda var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows tarafından bulunamıyor
- klavye i yerine " yazıyor
- ortak klasör oluşturma
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- monitör going to sleep nasıl açılır
- video boyutu küçültme
- iso dosyası nedir
- suya düşen telefona ne yapılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X