S.A Arkadaşlar 5210 G Kullanıyorum Kullandığım Modemse GEEKADSL PROMAX Q51 http://www.geek.com.tr/tr/products.geek?id=5&page=3#Teknik zellikler AP Sorunsuz Kurdum Mesela Modemin İpsi 10.0.0.2 AP Nin İse 10.0.0.3 Neti Sorunsuz Dagıtıyorum Ama AP Den Nete Girenler 1 Yada 1.5 Saat Sonra Netleri Kesiliyor Sorunsuz Şekilde AP Yi Görüyorlar Sinyal Gücüde Baya Güzel Ama Net Yok Dedim Modemdedir Belki Sorun 3 4 Tane Modem Denedim Yene Aynı Modemlerde Aşırı Isınma Vs Olmuyor Ben Netimi Modemimden Kablo İle Alıyorum Bende Net Kesilmiyor Ama AP Neti Kesiyor Sorun Nerde Çözemedim GEEKADSL PROMAX Q51 Modemimin Şu Özellik Kısmı Aklımı Karıştırıyor Köprü Modu Desteği IEEE 802.1d Transparan Köprüleme 128 adet MAC adresine kadar öğrenme yeteneği Ama AP Nin 802.11g Sanırım Acaba Modemden AP Ye Göre 802.11g Filanmı Yapmam Gerek 2 Haftadır Çözemedim Olayı Kablolar Bağlantılar Herşey İyi Sadece 1 1,5 Saat Sonra AP Neti Kesiyor Taki Ben Modemi Kapatıp Açınca Tekrar Net Geliyor AP Ye Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim