Nette araştırmalarımda bulamadım.Cevaplarsanız bana da daha sonra arayanlara da faydası olacak.Belli bir uzaklıktan , yönü belli bir kaynaktan wireless yayını almak için 5210g mi yoksa alfa tarzı ağ adaptörleri mi daha sağlıklı sonuç verir?
Kardesim ben 5210g diyorum..
Her ikisini de kullandın mı? 5210g nin alıcı modda sorunlu ve kurulumunun zor olduğu yazılmış bazı forumlarda. Ağ adaptörüne el yapımı yagi anten yapsak performansları yakın olur mu? Son olarak cevap için de teşekkür ederim.
5210g yi kullandim sadece ve memnunum...bu arada alici yani client modunda sîkinti oldugunu soylemissiniz..ben 3 aydir hicbir sorun yasamadim ve anda 5 cihaz bile nete rahat cikiyor..2 tel 3pc
tekrar teşekkür ederim aslında gönlüm 5210 dan yana ama kurulum biraz uğraştıracak sanırım.Birde bunu yanlış anlamadıysam tekrar wireless olarak dağıttın , bunun için hangi ap ı kullandığını yazarsan sevinirim.
Tekrar wireless olarak dagitmak. İcin de ttnet in verdigi exper kablosuz modem ile yapiyorum.Hiz kaybi hic yok...
slm. görece ucuz 5210g den daha iyi bir çözüm arıyorsan 5110g ve 18 dbi panel anten yada 24 dbi grid anten öneririm. rx yani alış hassasiyeti 5210g den çok daha iyidir. tabi fiyat biraz daha yüksek olur.
utkanizmit ; anteni 5110 takıp 5110 u verici olarakmı kullanacağız? yoksa 5110 anten takviyeli alıcı mı olacak.mesaj ve daha önce sorduğum sorulara özelden verdiğin cevaplar için çok teşekkürler.
konu açılmışken 5210g den bende memnunum 40-45 gün oldu herhalde
0 sorunla yola devam
quote:
Orijinalden alıntı: Ehlisafa
konu açılmışken 5210g den bende memnunum 40-45 gün oldu herhalde
0 sorunla yola devam
aynen MAŞALLAH
quote:
Orijinalden alıntı: acem_i
utkanizmit ; anteni 5110 takıp 5110 u verici olarakmı kullanacağız? yoksa 5110 anten takviyeli alıcı mı olacak.mesaj ve daha önce sorduğum sorulara özelden verdiğin cevaplar için çok teşekkürler.
alıcı olarakta verici olarakta kullanabilirsin. Dediğim gibi 18 dbi ve üstü kazançlı bir anten takarsan 5110g 5210g den antenine göre en az yuzde otuz daha performanslı calısır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme