5449 TL Xiaomi Redmi Note 11 128-4GB/6.43" AMOLED 90Hz/Snpdrgn 680/50MP(S5KJN1)-13MP(S5K3L6)/5000mAh(33)/UFS 2.2 Resmi web sitesi: https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-11 Detaylı inceleme: |
5449 TL Xiaomi Redmi Note 11 128-4GB/6.43' AMOLED 90Hz/Snpdrgn 680/50MP(S5KJN1)-13MP(S5K3L6)/5000mAh
-
-
3 sene önce Xiami A3 almıştım 1500tl . nerdeyse aynı cihaz 5500 tl olmuş
-
6gb ramli olması yüzünden ram arayanlar bunu da tercih edebilir.
Xiaomi Redmi Note 10S 64 GB 6 GB Ram (Xiaomi Türkiye Fiyatı (hepsiburada.com)
-
Xaomi telefonlar güzel,sağlam ve gerçekten parasının değerini hakediyor.
Ama artıları olduğu kadar eksileri de çok.
Güncellemeleri çok geç alması,zayıf desteği ve hele erkenden android güncellemelerini almamaya başlaması,resmen bu markadan ve telefonlardan soğutuyor beni.
Yahu Apple,nerdeyse ilk telefonuna kadar yazılım desteği verirken 1-2 sene önceki telefona desteği kesmek ve dışlamak niye?
Böyle devam ederse kendi ayağına sıkan bir marka.2 yıl önce aldığım telefona,android desteği vermeyeceğini açıkladı,teşekkürler!
-
150 dolarlık telefonu sana yıllarca kullan demiyorki.
6 ay 1 sene kullan çöpe at tekrar al diyor.
Sende 10 sene boyunca güncelleme bekliyorsun :)
-
Asgari ücret bugün 300 dolar bile etmiyorken, 150 dolar az para mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ABD'de asgari ücret diyebileceğimiz ücret 300 USD mi? Xiaomi gibi firmalar oraya göre fiyat belirliyor da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 den daha iyi cihaz 10s
-
cihaz güncellendikce daha beter bir hal alıyor cihaz stabil ile güncelleme yapmadan kullanın yoksa 1seneye çöp olabilir tabiki
-
Eleştiri degilde , bilgi amaçlı yazıyorum.
( Konu sahibi bu cihazı yurt dışı ilk alan , ana konusunu aktif tutan ve muhtemelen bu cihaza en fazla rom atan kişi ).
Dolar o dönem 5.6 TL ( 18.5 TL ) ve bu cihaz o şekilde kıyaslanırsa yine benzer bir rakama geliyor.
+ olarak ;
Ekran full hd ( 409ppa ) yani iki kat iyi.
90 hz ekran tazeleme hızı
Daha büyük
Pil +1000mAh fazla++
Muhtemelen android 12 alacak
Sabit hafıza 128 GB ( Ufs 2.2 )
Sim kart yuvası 3 slot ( hata yoksa )
33w hızlı şarj avantaji var
Cpu 6nm üretilmiş ve mhz daha yüksek ( gpu aynı )
+1 kamera daha fazla ( mia3 yavaştı )
Sanırım sesi daha iyi
Nfc ve fm radyo var mı net bilgim yok.
Kkartı , puan , çoklu ödeme derken ucuza alınabilirse o zaman ki 1500 TL ye gelmiş olacak. Bu yukarıdakiler de + size kar kalacak .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cohanan hocayı tanıyorum. a3 konusunuda gayet aktif tuttu. sayesinde baya rom attık.
ben nerdeyse aynı derken 3 sene önce aldığım a3 te 150 dolar civarıydı, bu cihazda aynı fiyat yurt dışında ama bizim ödediğimiz nerdeyse 3 katına çıktı. hatta daha fazla.
3 sene içinde sizin yazdığınız gelişmeler normal zaten orta sınıfta.
a3 alırken 3 sene dolunca değişirim diyordum. geçen ay son güncellemesini aldı. bense planlarımı revize edip 2 sene daha götürse iyi diyorum.
-
Doğrudur.
Dün aklıma geldi. Dolar degilde salça alsak daha çok kar yapmış olacakmışız.
4K video cekip bunu 720p ekran da oynatabilen , desteği yetersiz kalmış android one cihazı olarak aklımız da kalacak MİA3
Saygılar herkese.
Migros sanal market ve mağazalarda 5200 TL , sordum migros garantili dediler.
Ayrıca Mi Store 5800 TL , 2,09 faiz ile 12 taksit yapıyorlar toplamda 6800 TL'ye falan geliyor.
Sanırım 5000-5500 TL bandının en iyi cihazı hala.
-
Hediyem karta para atarak daha ucuza alabilirsin. Bilgin olsun.
Bu Çöpomi yerine ikinci el temiz 8 veyahut birazcık daha koyarak 8 plus alın bunu satsan satamazsın atsan atamazsın 2-3 sene sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba.
Ne kadar fark oluyor ?
Telefon harici elektronik başka bir cihaz için de söz konusu mıdır acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoklu kkartı yada vdsz hsp kart lazım. Market kampanyasina üye oluyorsunuz sonra da.
Paraf , bonus , teb , deniz bank kampanyalar basladi bile hatta hedef harcama kampanyaları da oluyor.
Magaza ve ürünü belirliyorsun, hediyem kart ile alacagim diyorsun. ( puanlarini da cekersin vb. ) sonrada alacagin urun miktari kadar kkarti ile hediyem kart a para atiyorsun her gün. Sonra a gidip cihazi aliyorsun.
6/7 yıldır aktif bunu yapıyorum diyeyim.
6 senelik tuğla gibi telefonu mu tavsiye ediyorsunuz..
Ek: 15 senedir iphone kullanıyorum sadece mantıksız buldugum için yazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke NFC özelliği olsaymış.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3 sene önce Xiami A3 almıştım 1500tl . nerdeyse aynı cihaz 5500 tl olmuş |
Asgari ücret bugün 300 dolar bile etmiyorken, 150 dolar az para mı?
|
ABD'de asgari ücret diyebileceğimiz ücret 300 USD mi? Xiaomi gibi firmalar oraya göre fiyat belirliyor da. |
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- vodafone hediye internet
- blaupunkt ls160 yorumlar
- turknet burger king
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X