Bildirim
55.000-65.000 arası otomatik hb tavsiye
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzun süre kullanacaksan mazda 3 olabilir. temzi bulunabilir heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra J At6 şanzıman gerçekten güzel, 4 senedir kullanıyorum 2015 de aldım halen tık demedi. -
Mazda 3 güzel tercih olur.Baya dolu araç.
Astra J şanzımanı ve motoru problem çıkarabilir. 1.4 Turbo otomatik sahibiydim. Bir kaç problemle karşılaştım. -
Küçük ama cvt şanzumanı ile nissan micra olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mazda 3 -
Fiat bravo ve 308 dizel otomatik bakabilirsiniz. İkisininde dolu paket düşük km bulabilirsiniz. Bravonun fiyatları 1-2 tık daha düşüktür hatta.
Yarı otomatik olduğu için konforsuzdur ancak tamir maliyeti konusunda diğer otomatiklere nazaran ucuz ve kolaydır. -
Takip
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim, hala kararsızım, dizel veya benzin+LPG olacak, yani benzinli olursa LPG mutlaka olacak, Astra j 1.4 lpgye uyumu var mı acaba?
Hocam ne kadar konforsuz acaba? Delirtecek olcude mi?
Mazda 3 diyorum -
eat6 şanzımanlı C4 en güzeli olur ama 70 binlere cıkmanız gerekebilir.. -
Delirtecek kadar kesinlikle değil, hatta manuel den geçiş yapıyosanız aksine konforlu gelir. Ama sonuçta manuel şanzıman, sadece makine sizin yerinize vites değiştiriyor. Sokağa caddeye dönüşlerde 1-2 vites arasında kararsız kalabilir, yokuş çıkarken kararsız kalabilir. Bu sadece fiat için değil tek kavramalı yarıotomatik tüm araçlar için geçerli. Ancak araca alıştıkça huyunu suyunu bildikçe nerede ne tepki vereceği bilip siz müdahale ediyorsunuz.
Tabiki imkan varsa kesinlikle tam otomatik derim. Ama fiyat yükselebilir. Ya da model düşebilir.
Bir de yarı otomatik alırsanız kesinlikle dizel ya da güçlü motor tercih edin. Düşük güçteki yarı otomatikler çekilmez olabiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
JaZz al macera arama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X