Şimdi Ara

55.000-65.000 Bandında Alınabilecek Araç Kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmzamdaki 308 aracımı ev almak için satıyorum. Kaporasını aldım, pazartesi satışı vereceğim.

55.000-65.000 TL bütçe kalacak bana araç alabilmem için. Kriterlerim; tam otomatik, benzin-LPG (uyumlu), mümkünse 200.000 km altında (ne kadar az o kadar iyi) hb bir araç almak. Alacağım aracı 3-4 yıl kullanmak zorunda kalacağım.

Kafamda Astra J, Focus 2 falan vardı fakat bu fiyatlara temizini bulmak zor;

Şu an aklımda 2004-2005 model Honda Civic HB, Mazda 2, Ford Fiesta, 2004-2005 model Mazda 3 ve Cruze var.

Önceliğim sanırım Civic HB. Hangi aracı alırsam alayım şu anki aracımı fazlasıyla aratacağını biliyorum fakat en az aratacak tercihi yapmaya çalışıyorum. Mazda 2 bana çok mantıklı bir seçenek gibi gelse de mümkün olduğunca B segmentinden kaçınmaya çalışıyorum.

Siz hangisini tercih edersiniz, ya da önerebileceğiniz başka bir model var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• punto evo 1.4 fire 77bg dualogic sonrası(6-7 ay dayanabildik eşimle) bravo 1.6 mj 120bg dualogic aldık. Çok da memnunuz, kesinlikle geçişler-kararlılık daha iyi. Sanırım araçta beygir ve tork yükseldikçe yarıotomatiklerdeki kararsız kalma ve saçmalama olayı min.a iniyor. Ama tabiki tam otomatikler ile kıyaslanamaz.

Sadece 1.6 mj bravo için yapacağım tek uyarı: motor sesi :)
  • 2014-2015 model atmosferik ibizalara bakın derim

• 70e bırakılır. Sorunsuz uzun yıllar masraf ettirmeyec arabadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    Şanzıman DSG mi? DSG ise kalsın.
  • Ah keşke LS değil de LS Plus olsaymış, oldukça temiz duruyor araç.

Önceliğim İstanbul ve çevresi aslında, kalkıp Rize'ye gidip araba almak çok da mantıklı gelmiyor.

Yine de teşekkür ederim.
  • 308 i kaca satiyosunda idarelik arac almak icin 60 bin kaliyo. Konu basligi da 55 60 a arac kalmamis. Kendi konusunda kendisiyle celismek.

• Manuel olsa benim 1.33 aurisii veriyim dicektim 2012 model117 binde askerlikten dolayi saticam ama otomatiklerde malesef 70 den asagi temiz arac yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Ah keşke LS değil de LS Plus olsaymış, oldukça temiz duruyor araç.

Önceliğim İstanbul ve çevresi aslında, kalkıp Rize'ye gidip araba almak çok da mantıklı gelmiyor.

Yine de teşekkür ederim.
    plus olsa hasarlısı bu fiyat oluyor anca. ben de satıp sıfır alacam. 2 yıldır içinde sigara bile içmedim insan üzülüyor ama yapacak birşey yok
  • Lemale1 L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Satarken mevcut piyasa fiyatına göre satılacak ama alırken geçen yılın fiyatına göre alınacak. Etraf uyanık dolu.
  • 2015 yılında yine sizin gibi ev almak için aracımı satmıştım. 27 bin TL ye Ford Mondeo 2.0 dizel otomatik aldım. Aracı alır almaz ustama götürdüm, 2500 TL masraf yaptım, lastikleri yeniledim. Aracı ekonomik nedenlerle almıştım fakat kullandığım 4 yıl 60000 km boyunca araca ben ve ailem hayran oldu. Binen herkes yüksek hızlarda bile koruduğu yol tutuşuna, konforuna hayran olmuştur. Tam otomatik şanzımanı Jatco 5 ileri, muhteşem bir makinedir.
    Velhasıl size de aynı aracı öneririm. Temizinden bulun, aracın bilen bir ustaya ayrıntılı bakımını yaptırın ve keyfinize bakın.
    Yazdığınız mesajın hiçbir anlamı yok bence. Sırf yazmış olmak için eleştirmişsiniz.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    2.0 Dizel otomatik Mondeolara ben de baktım. Fakat yakıt olarak ne yakacağını kestiremedim, 2.0 olması gözümü korkuttu açıkçası. Bahsettiğiniz kaç model Mondeolar'dan? Yakıt konusunda 100 km'de kaç litre yaktığını hatırlıyor musunuz?
  • Fıat bravo 1.6 multijet öneririm size.

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadim demiyoda

• clio 3 1.6 at bakın.
    www.sahibinden.com
    Otomatik Renault Clio 1.6 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.6/otomatik?a5_min=2008
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    otomatikleri nasıl bu araçların sorun var mıdır acaba?
    helal

ben de arabamı satıp başka model almak istiyorum ama alacağım adamlar zam yapıyor ben de yapıyorum zammı mmecburen. ben 5 bin zam yaptım onlar 15 bin yaptı ama 180 bine araba kalmadı diye ağlamamın hiçbir mantığı yok kendi adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Mart 2020; 11:30:13 >
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde trafik lambaları olan kısa mesafede 10 lt yakar. Şehir dışında 110 km hız ile 6 litre yakıyor. Benim araç 2006 model Mk3 kasaydı. Bu kasanın 2006-2007 modelleri iyidir.
  • Siz 308'i satarken ne kadar kâr ettiniz onu yazın bakalım...

Boş boş konular...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.