Şimdi Ara

55 60 bine kadar araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forum sakinleri, 55000 çok zorlarsam 60000 liraya kadar bir araba almak istiyorum. sıfır ya da ikinci el önemli değil ama yakıt konusunda biraz cimri olması gerekiyor. Aynı zamanda otomatik bir araba istemiyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir.

• beğenirseniz honda civic 2013 bakabilirsiniz 2.ci el sorununuz yoksa a3 bulabilirsiniz 2011 2012 kasa golf 6 alabilirsiniz 2013 seat leon dizel olarak unlar aklıma geldi

benzinli olarak 1.4 golf tsi 2013 bulursunuz güzeldir honda civic 2013 sedan fabrika çıkışlı lpglidir üzmez sizi 2.ci el 3.16 bulabilirsiniz ama yakarını fazla bilmiyorum

aklıma bu kadar geldi
  • bu yazdığınız araçlar olabilir ama fiyatları 60 bin liranın üzerinde çoğu ikinci el olarak da ne kadar güvenilir olabilirler orası beni düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-salih

bu yazdığınız araçlar olabilir ama fiyatları 60 bin liranın üzerinde çoğu ikinci el olarak da ne kadar güvenilir olabilirler orası beni düşündürüyor.

60 bine çıkılabiliyorsa alınacak araç D segmentidir.
    O araç da hali hazırda mevcut.
    Avensis.
    2. elde garantisi uzatılmış 1 yaşında 6 yıla varan garanti sunan tertemiz araçları da 50 55 bine alabilirsiniz.
     55 60 bine kadar araç tavsiye

• Geçtiğimiz aylarda bende aracımı satıp bu heyecana tekrar başladım. Focus, Civic, Jetta, Astra derken C sınıfı için fazla bulduğum ort. 55.000 TL gibi fiyatları bütçemi biraz zorlayarak D sınıfına geçtim. Tercihimi VW Passat 1.4 TSi BMT den yana kullandım. Arkadaşlarıma katılıyorum bütçe bu seviyelere geldiyse bakılacak araç D sınıfıdır.
  • Passat
    Avensis
    508 (Yakıtta Cimri)
    SuperB
    Mondeo

Önerilerim bunlar.O fiyata D sınıfı alınır.C sınıfı pek düşünmeyin
  • açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi?

Hangi motor seçeneğiyle 60.000 TL ?
  • 1.6 tdci
  • bjk-salih B kullanıcısına yanıt
    Tabi kideğmez, geçen sene sizin gibi düşünen arkadılıma dizel titanium mondeo aldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bakarsan D segmenti araçlara bakacaksın.20.000km'den düşük Passat,Mondeo,SuperB bulabilirsin 1.6 dizel.
  • ikinci el 20000 kilometrenin altında passat yada mondeo bulabilirsem hemen alırım ama hemen nerden bulabilirim
  • quote:

açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi?

tit+smart+teknoyu 60 bine alabilecekseniz hiç durmayın
  • açıkçası tanıdık bir bayiden bu paraya alabilirim ama daha ucuz ikinci el bi araba da bulsam daha iyi olur gibi yani çok kararsızım
  • bir de şöyle bir durum var focus 1.0 ecoboost motor titanium smart+tekno paket 50 bin civarında alabilirim sizce bunu mu değerlendirmeliyim yoksa 60 bin liraya aynı arabanın dizelini alabilirim hangisi daha olumlu olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 1.4 Turbo İnsignia'mı verebilirim, kıymetini bilecek birine satmayı düşünüyorum..
  • dizel focus tabiki
  • focus u al gitsin bence
  • ama hangi motorla almalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.