Bildirim
55 60 bine kadar araç tavsiye
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
beğenirseniz honda civic 2013 bakabilirsiniz 2.ci el sorununuz yoksa a3 bulabilirsiniz 2011 2012 kasa golf 6 alabilirsiniz 2013 seat leon dizel olarak unlar aklıma geldi
benzinli olarak 1.4 golf tsi 2013 bulursunuz güzeldir honda civic 2013 sedan fabrika çıkışlı lpglidir üzmez sizi 2.ci el 3.16 bulabilirsiniz ama yakarını fazla bilmiyorum
aklıma bu kadar geldi -
bu yazdığınız araçlar olabilir ama fiyatları 60 bin liranın üzerinde çoğu ikinci el olarak da ne kadar güvenilir olabilirler orası beni düşündürüyor. -
-
Geçtiğimiz aylarda bende aracımı satıp bu heyecana tekrar başladım. Focus, Civic, Jetta, Astra derken C sınıfı için fazla bulduğum ort. 55.000 TL gibi fiyatları bütçemi biraz zorlayarak D sınıfına geçtim. Tercihimi VW Passat 1.4 TSi BMT den yana kullandım. Arkadaşlarıma katılıyorum bütçe bu seviyelere geldiyse bakılacak araç D sınıfıdır. -
Passat
Avensis
508 (Yakıtta Cimri)
SuperB
Mondeo
Önerilerim bunlar.O fiyata D sınıfı alınır.C sınıfı pek düşünmeyin -
açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk-salih
açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi?
Hangi motor seçeneğiyle 60.000 TL ? -
1.6 tdci -
Tabi kideğmez, geçen sene sizin gibi düşünen arkadılıma dizel titanium mondeo aldık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el bakarsan D segmenti araçlara bakacaksın.20.000km'den düşük Passat,Mondeo,SuperB bulabilirsin 1.6 dizel. -
ikinci el 20000 kilometrenin altında passat yada mondeo bulabilirsem hemen alırım ama hemen nerden bulabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk-salih
açıkçası ben 0 km focus düşünmüştüm titanium smart+tekno paket 60 bin lira civarında alabilme ihtimalim var sizce o kadar paraya değer mi?
tit+smart+teknoyu 60 bine alabilecekseniz hiç durmayın -
açıkçası tanıdık bir bayiden bu paraya alabilirim ama daha ucuz ikinci el bi araba da bulsam daha iyi olur gibi yani çok kararsızım -
bir de şöyle bir durum var focus 1.0 ecoboost motor titanium smart+tekno paket 50 bin civarında alabilirim sizce bunu mu değerlendirmeliyim yoksa 60 bin liraya aynı arabanın dizelini alabilirim hangisi daha olumlu olur yardımcı olursanız çok sevinirim. -
1.4 Turbo İnsignia'mı verebilirim, kıymetini bilecek birine satmayı düşünüyorum.. -
dizel focus tabiki -
focus u al gitsin bence -
ama hangi motorla almalıyım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X