Şimdi Ara

55ua9200 Vestel Almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar televizyon almak istiyorum, 4k bir televizyon almak istiyordum, 150cm, 55ua9200 vestel ürününü gördüm açıkcası Türk markası olması beni cezbetti, sizce 3000-3500 lira arası bundan daha iyi bir televizyon alabilir miyim başka model önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar memnun mu yardımcı olursanız sevinirim.

• adill55 A kullanıcısına yanıt
    Benden sana tavsiye tv alacaksan Arçelik Beko Vestel bu markalardan uzak dur
    Arçelik tv almıştım tv tam 3 kere değişti servisci suçu hep bize attı sadece sizde böyle bir sorun oldu demişti
    3.tv de sorun çıkmadı demekki tvlrinde sorun o günden sonra dedim bir daha böyle markalardan uzak dururum
    bu markalardan sadece buz dolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi filan bunları al ama tv de kesinlikle alma
    para yetişmiyorsa bile biraz daha bekle üstüne para denkle daha iyi markalı tv al
  • elektronik şans işidir şahsen bende vestel'in eski lcd'lerinden var tam 8-9 yıldır çalışır halde.Görüntüsü de o zamana göre ve şimdiki rakiplerine göre hala iyi.Yani şimdi bozdu mu bozmadı mı bilmiyorum ama vestel,beko kullanan arkadaşlarım var ve gayet güzel görüntü veriyor onlarda.Samsung bu işi iyi yapanlardan ama fazladan marka parası ödediğini unutma.Lg fiyat daha uygun ama 2015 lf serisinde falan problem çeken çok arkadaş var gerçi çok seveni de var o ayrı işte burda şans faktörü giriyor.Bence git bir elektronik mağazaya gözünle gör kaliteyi zaten sende görüceksin öyle ahım şahım bir fark yok philips-beko-samsung-lg arasında falan
  • 55ua3200 uzak durun kendı uydu alıcısı 4k desteklemıyor....ben aldım cok pısmanım..her yerde de belırtıyorum memnun olmadıgımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Vestel 55Q9900 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.