Şimdi Ara

56 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf den tm ye mezun senemde geçtim ygs sıralamamı 60 k dan 70 e geri cektim ama yilmadim 3 ay deli gibi kitap cozup yazar eser ezberledim.Lys girdim iyi olan matim biraz aksadi calisamadim edebiyat sinavi hakkinda konusmak istiyorum ciddi anlamda emek istiyor burada yazilan kolaydi tiri viri sozlerine katilmayin sinavdan sonra kim kalir burda goruruz.35 netle basladim 56 ile kapadim sinavdan once 56 yaptiniz mi dersoniz hayir sadece 1 kere.55 1 yaptim ortalama olarak 50 52 net yapardim.Hatta mat sinavindan sonra edebiyati aksattim icin 47 nete bile dustum 1 haftada toparladim.Sınav kesinlikle kolay degildi nokta atisi sorular vardi eger tesadufu olarak gozune carptiysa yaparsin yoksa emegin çöp.Neyi iyi yaptın diye sorarsanız cok okudum cok yazdim cok test cozdum ama en onemlisi cikmis yil sorularini cok iyi inceledim dogru deyip gecmedim.Moralinizi bozmayın sınav kesinlikle 2016 dan zordu ve sunu da eklemek istiyorum 5 6 sorudan hic emin degildim şıkları ikiye indirip yorumlayarak SALLADIM.Kesinlikle 56 hedefli girmedim boyle girerseniz her soruda supheye dustugunuzde diger sorulara gecince odaklamamazsiniz 3 4 soruyu kurban edin.Ve sunu da demek istiyorum ki evet cok emek verdim ama eminim benden cok veren vardir.+50 yapan herkes aslında 56 lık bilgisi vardır sadece şansızdır gününde değildir.Dediğim gibi mf lere aldirmayin.Insallah hepinizin gonlune gore olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam doğru demişsiniz +50 herkeste 56 lık bilgi vardır 51-5 yaptım 1 i açık uçlu -net sayılmadığından 50 net oluyor tam nelere çalıştığımı neleri ezberlediğimi bi ben bi allah biliyor ama işte edebiyat gereken düzeyde gelmeyince emekler çöp neyse hayırlısı buymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYTDE +55 NET ?
    4 yıl önce açıldı
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.