Şimdi Ara

5600 fan devri normalmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kane's wrath oynuyodum böyle matkapla kapı delercesine bir gürültü işlemci fanından gelior kasayı açtım yarıyo resmen fan everestten baktım devir 5600 civarı işlemci ısısı 43-44 derece gibi normalmi acaba

• stok fandan bahsediyoruz değil mi ben stok anın 3500 devirin üstüne çıktığına 1.5 sene boyunca şahit olmamış biri olarak fazla olduğunu söleyebilirim hatta oha o hızda dönerken o sesde nasıl yaşayabiliyorsun die de eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligurol

stok fandan bahsediyoruz değil mi ben stok anın 3500 devirin üstüne çıktığına 1.5 sene boyunca şahit olmamış biri olarak fazla olduğunu söleyebilirim hatta oha o hızda dönerken o sesde nasıl yaşayabiliyorsun die de eklerim
    ewet stok fan kafammı güzel acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammstein guten tag

ewet stok fan kafammı güzel acaba?

Alıntıları Göster
    kasa kapakları nasıl fırlamadı anlamadım.5600 devirle kasa kapağı fırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Alıntıları Göster
    5600 devirle kasayı zaptetmek için yere zincirlemek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: denizg

havayı çekiyo itmiyo nie fırlasın kasa kapağı onu da içine çeker

• Sağol arkadaş budevir hızınıda göstermiş oldun. Her halde rekor sende. Ne diyeyim... Daha neler göreceğiz bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazilim -- 12 Nisan 2008; 17:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazilim

Sağol arkadaş budevir hızınıda göstermiş oldun. Her halde rekor sende. Ne diyeyim... Daha neler göreceğiz bakalım...
    Core Center ile tekrar kontrol et bakalım.
  • quote:

Sağol arkadaş budevir hızınıda göstermiş oldun. Her halde rekor sende. Ne diyeyim... Daha neler göreceğiz bakalım...
    Tebrik ederim. İlginç bir rekor stock fanda 5600 devir görebilmek . Çıkardığı sesi tahmin edebiliyorum:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

Tebrik ederim. İlginç bir rekor stock fanda 5600 devir görebilmek . Çıkardığı sesi tahmin edebiliyorum:).

Alıntıları Göster
    3300-3500 standart değer. Yalnız çoook sıcak yaz aylarında benim stock fanım da 5500 devirde çalışıyordu, çok ses yapar tabi ki. Bence kasanda bir anormallik var, hava akımını kontrol et. Bir de termal macunu da. BIOS'ta fan kontrolünü kontrol et.

Bir de bilmeyen arkadaşlar dalga geçmesin. AMD stok fan 5500-5600 devirde çalışabiliyor, ve çalışıyor da .

• quote:

Orijinalden alıntı: Alx

3300-3500 standart değer. Yalnız çoook sıcak yaz aylarında benim stock fanım da 5500 devirde çalışıyordu, çok ses yapar tabi ki. Bence kasanda bir anormallik var, hava akımını kontrol et. Bir de termal macunu da. BIOS'ta fan kontrolünü kontrol et.

Bir de bilmeyen arkadaşlar dalga geçmesin. AMD stok fan 5500-5600 devirde çalışabiliyor, ve çalışıyor da .

Alıntıları Göster
    Benim Amd stok fan 3200 de çalışıyor kafayı sıyırcak gibi oluyorum,5600de nasıl dayanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Benim Amd stok fan 3200 de çalışıyor kafayı sıyırcak gibi oluyorum,5600de nasıl dayanıyorsun

Alıntıları Göster
    Valla bence gayet normal bir düzey.Ben fan 5100 devir çalışıyor.Kapağı fırladığı filandayok.Çok sesli.Ama 8 senedir kullandığım için alıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Valla bence gayet normal bir düzey.Ben fan 5100 devir çalışıyor.Kapağı fırladığı filandayok.Çok sesli.Ama 8 senedir kullandığım için alıştım.

Alıntıları Göster
    5600 devir hiçte normal değil, devir ayarlı fanım var 2200 civarı en kısık ayarında kullanıyorum, son ayara getirdiğimde 5600 e kadar çıkıyor fakat öyle bi ses yapıyorki uçak sesinden farkı yok, dayanılacak gibi değil, @şampiyon bilo sennkinde de problem varmış ozaman, insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza283

5600 devir hiçte normal değil, devir ayarlı fanım var 2200 civarı en kısık ayarında kullanıyorum, son ayara getirdiğimde 5600 e kadar çıkıyor fakat öyle bi ses yapıyorki uçak sesinden farkı yok, dayanılacak gibi değil, @şampiyon bilo sennkinde de problem varmış ozaman, insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Alıntıları Göster
    everest sağlıklı sonuç veriyomu arkadaşlar daha sağlam bi program varsa sölermisiniz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gazilim

Aynı durum bende yaşadım fanda bir problem var arkadaşım yeni bir fan almanı öneririm benim fanda böyle 4500 devire falan fırlamıştı uçak motoru gibi çalışıyordu genelde stok fanlarda sorun olmaz ama fanında problem var öncelikle başka fan takıp denermisin eğer başka fanda sorun yoksa aynı stok fan ayarında 20 ytl'lik fanlar var bende sorun çıktığında dandik bir coolermaster stok fan ayarında bir fan aldım gayette sorunsuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Ben 5 kere k8 işlemcili sistem değiştirmiş ve kullanımış biri olarak bunun bir problem olduğunu söylüyorum 3200 deviri geçiyorsa yani 4000 falan görüyorsa bu normal değildir ya kasa için hava akımı zayıf kaldığı için fan çok hızlı döner yada problem vardır acaba am2 ve s939 kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun varmı varsa yazarlarsa sevinirim problem olduğunu sanıyorum ama genede herkezin fikrini almak daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dahaka90

quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Ben 5 kere k8 işlemcili sistem değiştirmiş ve kullanımış biri olarak bunun bir problem olduğunu söylüyorum 3200 deviri geçiyorsa yani 4000 falan görüyorsa bu normal değildir ya kasa için hava akımı zayıf kaldığı için fan çok hızlı döner yada problem vardır acaba am2 ve s939 kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun varmı varsa yazarlarsa sevinirim problem olduğunu sanıyorum ama genede herkezin fikrini almak daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Hocam anakartın cpu fan girişi 4 pinlimi 3 pinlimi birde senin fan 4 pinlimi 3 pinlimi bunları kontrol et. PWM uyumsuzluğundan dolayı yani3-4 yada 4-3 pin gibi bir eşleşme olmuşsa cpu fanı ortalama 3500-4000 devirde dönüyor. ısı artmaya başlayında 5000 ve üzerine kadar çıkıyor. Benimde başıma geldi aynı olay.

Minitypoon almıştım 3 pinli fanı vardı benim anakart 4 pinliydi 129 lik fan 2500 devirden aşağı hiç düşmüyordu yüklenince. 4 pinlik fanlı soğutucu buluncaya kadar veganın yolunu epey aşındırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Hocam anakartın cpu fan girişi 4 pinlimi 3 pinlimi birde senin fan 4 pinlimi 3 pinlimi bunları kontrol et. PWM uyumsuzluğundan dolayı yani3-4 yada 4-3 pin gibi bir eşleşme olmuşsa cpu fanı ortalama 3500-4000 devirde dönüyor. ısı artmaya başlayında 5000 ve üzerine kadar çıkıyor. Benimde başıma geldi aynı olay.

Minitypoon almıştım 3 pinli fanı vardı benim anakart 4 pinliydi 129 lik fan 2500 devirden aşağı hiç düşmüyordu yüklenince. 4 pinlik fanlı soğutucu buluncaya kadar veganın yolunu epey aşındırdım..

Alıntıları Göster
    Çok Severim Sesli Fanları. Keşke PC ler Benzin motorlu Olsa Süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Çok Severim Sesli Fanları. Keşke PC ler Benzin motorlu Olsa Süper olur.

Alıntıları Göster
    5600 devir mi?bu ne biçim bi ısınmadırki o devirde çalışıyo ya.
    bende bi ara p4 2,26 vardı fanı bayağı devirliydi hazır fazla ısınmıyor diye 12 volttan 7 volta düşürmüştüm.
    sessiz sedasız çalışıyodu.

şimdi kullandığım ise oc li olmasına rağmen 800-2100 arası değişiyor çok sessiz yani.
    5600 devir çok ya.tahmin edebiliyorum çıkaracağı sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

5600 devir mi?bu ne biçim bi ısınmadırki o devirde çalışıyo ya.
    bende bi ara p4 2,26 vardı fanı bayağı devirliydi hazır fazla ısınmıyor diye 12 volttan 7 volta düşürmüştüm.
    sessiz sedasız çalışıyodu.

şimdi kullandığım ise oc li olmasına rağmen 800-2100 arası değişiyor çok sessiz yani.
    5600 devir çok ya.tahmin edebiliyorum çıkaracağı sesi

Alıntıları Göster
    4200 rpm fanın çıkardığı sese şahit oldum 5600 rpm overclock için oldukça iyi ama normalde anormal cpu kasa sıcaklığına bağlı olarak max 20- 25 C takip edeceğini düşünüyorum CPU - q fan devreye sokarsan ses rahatsız etmeyecektir cpu-q fan desteklemiyorsa anakartın bıostan smart olarak ayarla fan speed hızını 90 san ver max 90 zaten gene sessiz çalışacaktır 90 altı yaptığında gene ses devam eder pc halt status veyahutta hrdware monitörde bu ayarı yapabilirsin

bunun haricinde herhangi bir şey yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 13 Nisan 2008; 11:11:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.