< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 12 Eylül 2019; 18:17:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 12 Eylül 2019; 18:17:15 > |
AMD de sapphire'den şaşılmamalı
|
Bence bunlar bilinçli eskitme çabaları. Erken bozulsun yenisini alsın. Bildiğin malzemeden çalan müteahhit mantığıyla iş yapılmış. Evoke modelini dışarıdan görsen birşey benziyor dersin.
|
Amd niye bunlari once kendisi test edip onaylamiyor ki kendi kartini hatali urettiriyor ,ureticilerden bitmis urunu once kendi alip test edip onaylasa daha iyi olur tabi boyle bir hakki varsa ki bence olmali sonucta ne kadar ozel ureticide olsa son kullanici amd kart aldim sorun yasadim diyor
|
Son zamanlarda MSİ'n hangi AMD kartı adam akıllı çıktı ki? Gerçi AMD'de de suç var.
|
Xfx çok sağlam yapmış
|
şuan piyasadaki navilerin en iyi f/p olanı red devil bana gore. şık olmasıda cabası.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 12 Eylül 2019; 11:35:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Eylül 2019; 20:36:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |