Şimdi Ara

5700xt sahibi arkadaşları içeri davet ediyorum. Birkaç sorum var. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba bende 2 ay önce rx5700 xt kullandım aynı sorunun benzeri başıma geldi psu değiştirdiğimde düzelmişti
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz mantıklı. Sanırım bu tek kablo 8 pin 150w olayı psudan psu değişen bir durum? Yoksa 8 pin kablo max 150w mı destekliyor üzerine çıkamıyor mu? Tam anlayamadım durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 28 Ağustos 2020; 13:34:17 >
  • OK_Comsis kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10gündür forumda değildim gerekli cevapları, örnekleri kanıtlarla sunmuşlar... İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz pazartesi kasayı komple servise yolladım. Bu pazartesi sabahı aradılar yemek yediğim için yetişemedim hemen ardından ben aradım fakat bir kaç gündür açan olmadı. Durum ne hiçbir fikrim yok umarım problemi bulurlar. Psu yetersiz diyeceklerini sanmıyorum sonuçta sistemi toplarken bu bana belirtilmedi. Bir de bu sorun yaklaşık 7 ay boyunca hiç olmamıştı nedense bir anda karşıma çıktı. Ben de açıkcası gpu vram'lerinden vs şüphelendim. Fakat durum ne bilmiyorum umarım çözerler. PSU'dan ise işimi garantiye almak için 1000w ya da 1200w bir psu almayı düşünüyorum. 3600 ve 5700xt için çok yüksek olduğunu bilsem de. Çünkü en çok psu konusunda insanlar karar kıldı.
  • 5700xt sahibi arkadaşları içeri davet ediyorum. Birkaç sorum var.
    Hocam ekran kartım Amd rx 5700 xt siyah ekran sorunu var bağlantı yerleri bu şekilde
    psu Markası Cougar Cgr stx 700 700w 80+ siyah ekran sorunu ekran kartı bağlantı şeklinde olabilir mi ?
  • afes_89 A kullanıcısına yanıt
    Bağlantı şeklinden olmaz PSU tek rail değilse ondan olabilir. Ya da gerekli amperi sağlamıyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5700xt de daisy chain sorun olabiliyor.

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Ah evet tek kabloyu y şeklinde yapmışlar bu şüphe verici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte o bazen kurtarmıyor sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 17 Eylül 2020; 14:39:7 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Sizce PSU değişiminden önce ekran kartı güç kablosunu mu değiştirmeli bilgi verirseniz sevinirim teşşekürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.