Şimdi Ara

5800 Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Nokia 5800 XM siyah aldım.Kulaklığı takıyorum,sadece sol taraf çalışıyor.Diğer taraf çalışmıyor.Acaba yanlış mı takıyorum ? Kulaklıktan başka bi de Jak girişili çıkışlı bir şey de var.Onu hiç kullanmadım.

• jack tam oturmamıştır hafıf jackı yarım cıkar ıkısınden ses gelıcek :) bır kaç kere tak duzelır aynısını banada oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

jack tam oturmamıştır hafıf jackı yarım cıkar ıkısınden ses gelıcek :) bır kaç kere tak duzelır aynısını banada oldu

Yerine tam oturttuğumdan eminim.Başka kulaklıkla denedim sadece L yani sol tarafa ses veriyor.2 kulaklıkta da sol tarafa veriyor sadece.Ne yapmam lazım
  • ayarlardan bak belki sadece Lye vermişsindir sesi felan yada öle gelmiştr..Ortaya getir düzelir eğer hoparlör bozuk değilse inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

ayarlardan bak belki sadece Lye vermişsindir sesi felan yada öle gelmiştr..Ortaya getir düzelir eğer hoparlör bozuk değilse inş

Kulaklığı çıkardığımda ses gayet iyi,yüksek,net.Sadece kulaklıkta L kısmına veriyor.Ses dengesine de baktım.Ortada.
  • Kulaklık bozukur. Başka bi kulaklıkla dene
  • ya bilader hayırlı olsunda orda ana başlık var oraya sölesen kırlilik yapmasan bi yerinmi eksilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

ya bilader hayırlı olsunda orda ana başlık var oraya sölesen kırlilik yapmasan bi yerinmi eksilir?

Evet eksilir
  • Ben jack ı tam olarak oturttuğumda sadece sol taraftan ses geliyor.Biraz geri çektiğimde oynattığımda 2 sine de geliyor.Bunun bi çaresi yok mu ya
  • Aynı problem bende de var, ne yapabiliriz?

Ali Dogukan, sen problemi cözebildin mi ? Garantiye yollamak istemiyorum uzun süre beklememek adına.
  • bu bende de var kulaklıgın kablosunu elimle tutunca ses iki taraftan da geliyor bırakınca sadece sağ taraftan ses geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.