Bugün Nokia 5800 XM siyah aldım.Kulaklığı takıyorum,sadece sol taraf çalışıyor.Diğer taraf çalışmıyor.Acaba yanlış mı takıyorum ? Kulaklıktan başka bi de Jak girişili çıkışlı bir şey de var.Onu hiç kullanmadım.
jack tam oturmamıştır hafıf jackı yarım cıkar ıkısınden ses gelıcek :) bır kaç kere tak duzelır aynısını banada oldu
quote:
Orijinalden alıntı: cizbudak
jack tam oturmamıştır hafıf jackı yarım cıkar ıkısınden ses gelıcek :) bır kaç kere tak duzelır aynısını banada oldu
Yerine tam oturttuğumdan eminim.Başka kulaklıkla denedim sadece L yani sol tarafa ses veriyor.2 kulaklıkta da sol tarafa veriyor sadece.Ne yapmam lazım
ayarlardan bak belki sadece Lye vermişsindir sesi felan yada öle gelmiştr..Ortaya getir düzelir eğer hoparlör bozuk değilse inş
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
ayarlardan bak belki sadece Lye vermişsindir sesi felan yada öle gelmiştr..Ortaya getir düzelir eğer hoparlör bozuk değilse inş
Kulaklığı çıkardığımda ses gayet iyi,yüksek,net.Sadece kulaklıkta L kısmına veriyor.Ses dengesine de baktım.Ortada.
Kulaklık bozukur. Başka bi kulaklıkla dene
ya bilader hayırlı olsunda orda ana başlık var oraya sölesen kırlilik yapmasan bi yerinmi eksilir?