Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoca eline sağlık anlatımın sağyesinde yükseltmiş olduk telefonu,
  • yahu hep aynı sorular diyosunuz ama nss te bi sürü seçenek var hangisini yükliicez madem yardım ettiniz tam olsun
  • burayı hazırlayan arkadaş sagolsun telefon artık nokia 5800 Navigation editiona dönüştü 2 3 değişk kod daha koyunda n97 falanda yapalım

ayrıca eski haline nası döndürücez bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenZen_18

burayı hazırlayan arkadaş sagolsun telefon artık nokia 5800 Navigation editiona dönüştü 2 3 değişk kod daha koyunda n97 falanda yapalım

ayrıca eski haline nası döndürücez bunu

2 gun daha sabret maemonun kodlarını verecem sana :D

• iyi olur ama buldum sonunda ve yaptım ama biraz değişik oldu yine teması falan farklı glass bi teması vardı ama değiştirene kadar kaldı değiştirince birdaha ulaşamadık kendisine
  • yeni kod var mı arkadaşlar? ben buradaki kodlarla güncellemeyi göremiyorum.
  • güncelleme yaparken hat takılı olsun mu bide eski dosyalar gidiyomu güncelleme yapınca ?
    produce code u değiştirdim yine görmüyo güncellemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 3 Şubat 2010; 14:39:07 >
  • 0573740 bnmki sonu 41 di olmadı bunu internetten buldum bundan yaptım ve oldu yalnız teması değişik oluyor güncellemeden sonra gelen temayı değiştirirsen bir daha kullanamıyorsun
  • arkadaşlar nss ile söylenenleri aynen yaptım kontrol ettiğimde de yeni kodun aktif olduğunu görüyorum. NSU ile yüklediğimde karşıma yapılandırma hatası diye bir seçenek çıkıyor. Telefonu pc den çıkarıp wifi ile direkt tele güncelleme alayım dedim v30 benim versiyonum bana güncelleme yok diyor nokia ya bağlandıktan sonra. Ne yapmalıyım sizce? teşekkürler
  • yapılandırma hatası alan arkadaşlara sorunu henüz çözmüş biri olarak yardım edeyim:

• Adım 1: Görev çubuğundaki Başlat'ı tıklatın ve Denetim Masası'na gidin.
    • Adım 2: Ağ Bağlantıları'nı tıklatın. Açılan yeni pencerede ağ bağlantınızı seçin. Bu, çevirmeli, Dijital Abone Hattı (DSL) veya Kablolu geniş bant bağlantı olabilir. Ağ bağlantıları simgenizi sağ tıklatın, aşağı kaydırın ve Özellikler'i tıklatın. Gelişmiş sekmesi'ni tıklatın.
    • Adım 3: Internet Bağlantı Paylaşımı bölümünde diğer ağ kullanıcılarının bu bilgisayarın Internet bağlantısı yoluyla bağlanmasına izin ver öğesinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın.
    • Adım 4: Denetim Masası penceresini kapatmak için Tamam > Tamam öğesini tıklatın.

NSU programını açın ve yüklemeyi tamamlayın...

Kolay gele...
  • hay Allah senden bin kere razı olsun yapılandırma hatası sorununu sayende çözdüm
  • Forumu alt üst ettim, biri de aynı sıkıntıyı yaşamış bir Allahın kulu da cevap vermemiş, saatlerce uğraşıp çözdüm üstümden büyük bir yük kalktı. Sorununun çözülmesine sevindim. Hayırlı olsun.
  • v40 iptalmi oldu arkadaşlar ?? bilgisi olan varmı v33 olucak diye okumuştum bir yerlerde
  • 0559372: Euro2 BLUE
    0570027: Euro2 BLUE Bene

Arkadaşlar bu iki kod arasında ne fark vardır?

Bene ne demek?
  • 0559373: Euro2 Turkey BLUE

YENI KODLAR

0559372: Euro2 BLUE
    0570027: Euro2 BLUE Bene

Arkadaşlar telefonum 5800 BLUE bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor? Dilin Türkçe olması gerek hangisini yükleyeyim? Bene ne demektir birisi yardımcı olursa sevinirim...
  • 0559372: Euro2 BLUE

Kodu ile güncellemeyi başlattım 15 MB ı halloldu inş. sorun olmadan tamamlarım...
  • Telefonu V40'a yükselttim koduda tekrar orjinal haline getirdim, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim çok faydalı oldu...
  • red için yeni kod yokmu ya
  • konuyu açan ve bilgileri paylaşan arkadaşa teşekkürler sorunsuz şekilde güncellemeyi yaptım bi sorum olacak bu telefonu yasal yollarla aldıkta niye direkt olarak güncelleyemiyoruz anlamış değilim bi fikri yada bilgisi olan? nokia bu konuda
  • deli oldum ya güncellerken telefon kapanıyor bağlantı koptu diye hata veriyor
    sorun nedir
    kod değiştim güncellemeyi buldu indirdi ama yüklerken telefon kapanıyor sonra hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Şubat 2010; 5:11:51 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.