Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Black BENE ne Oluyor o kodla yükleyince navigator sürümü oldu telefon

Sadece Black yüklemek lazım galiba mevcut navigator v40 ın üzerine tekrar v40 yüklenir mi?
  • teşekkürler tek seferde problemsiz güncellerndi

şimdilik herhangi bir problem görünmüyor
  • TESEKKURLER; TEK SEFERDE SORUNSUZ GUNCELLEDIM,

TABI SONRA CODE ESKI HALE GETIRDIM.

SIMDILIK SORUN GOZUKMUYOR....

SADECE KINETIC SCROLLING ICIN BILE DEGER BENCE....
  • 0570027: Euro2 BLUE Bene
    bunu yüklemeye calıştık
    bene ne dedik cevap veren olmadı

Rajeesh
    Yarbay

6 Şubat 2010; 4:13:10
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37618088

--------------------------------------------------------------------------------

deli oldum ya güncellerken telefon kapanıyor bağlantı koptu diye hata veriyor
    sorun nedir
    kod değiştim güncellemeyi buldu indirdi ama yüklerken telefon kapanıyor sonra hata veriyor

arkadsın yazdığı gibi kaldı
    bastan alalım dedik simdi hiç görmüyor
    sayenizde teli a.q duk
    acmaya kalktıkmı devamlı titreşim çalışıyor
    ne halt etcez biz şimdi
    v40 cılar
    kıcınızı kaldırında bi yol gösterin

• 0570027: Euro2 BLUE Bene
    Bu sorun çıkarıyor arkşlar

Güvenilir Blue için türkçe kodlar

0559372
    0559373* ->Tavsiye ederim...
  • arkadaşlar merhaba, forumda belirtildiği gibi product kodu değiştirerek güncelleme yaptım ve daha sonra eski product koda geri döndüm fakat haritalar açılmıyor şuanda ne yapabilirim ?
    ayrıca eski sürüm olarak görünüyor !!!
    tekrar güncelleme yapmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdh -- 7 Mart 2010; 11:05:08 >
  • resimler silinmiş
  • NSS ile 0559373 bu kodu girdim cihaza ama yine güncelleme bulamıyor ve artık nss cihazı tanımıyor...Orjinal kodu nasıl gircem şimdi teli???Tabi girdigim kodun telefona kayıt edilip edilmedigini de göremiorum belki de değişmedi bile???Önmli olan bunu nasıl kontrol edicem?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 25 Mart 2010; 16:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caine Corvinus

0559083 için daha birkaç gün öncesine kadar v40.0.005 desteği vardı, hatta ben de o kodu kullanarak güncelledim. Şimdi kontrol edeyim dedim tekrar fakat v31.0.101 gösteriliyor en son desteklenen firmware için. Gerçekten ilginç. Daha da ilginci, orijinal product code'um olan 0579269'a hala v21.0.025'in en son yazılım olarak gözükmesi.

quote:

Orijinalden alıntı: alpsecen

arkadaşlar ben telefonu ikinci el aldım. telefon 3,5 aylık ve kvk garantisi var
    fakat ben telefonun arkasında yazan kod ile nokia'nın sitesinde versiyon kontrol ettiğimde Version: 21.0.025 görünüyor.
    telefonda #*0000* yaptığmda versiyon V30 görüjnüyor. bu nedendir ve nasıl düzeltirirm güzel bir açıklayacak arkadaş varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
    Evet arkadaşlar. Benim telefonumun kodu da 0579269 ve az önce kontrol ettiğimde en güncel versiyon hala 21.0.025 görünüyor.

Bu produce kod nedir? Ne işe yarar? Nokianın bu kodlara göre güncel yazılımları sınıflandırması neden olabilir?

Bu sorular hakkında bir bildiği olan var mı?

• bilgiler için tşkrr verilen kodlar ve programla güncellene sorunsuz oldu şu an telefon daha hoş oldu çalışması daha stabil ve düzenli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 7 Nisan 2010; 22:56:40 >
  • Arkadaşlar yardım edin bana bi allahın kulu yardım etsin...

Herşeyi yaptım Code yi değiştirdim NSU ile güncelleştirmeyi buldu yükle dedim..Kalan Tamini süre 15 dk dedi..Herşey tamam..Gel gelelim buraya ondan sonra NSU cihazınızla olan bağlantı kaybetti diyor..Bişey yapmıyor. orada denilenleri yapıyorum olmuyo her seferinde aynı hata yardım edin
  • Bana acil yardım gerekli nemesis ile produce kodunu değiştirdim.Güncelleme olarak v40.0.015 gördü indirdi tam telefonu update ederken %15 e geliyor pc bağlantısı kesildi diyor telefonu resetliyor.sonra tekrar başlatıyorum sürekli aynı şeyleri yapıyor bağlantıyı kesip telefonu yeniden başlatıyor belli bi süre sonra güncelleme başarısız diyor.Ne yapabilirim bi çözüm önericek var mı? Phonexide denedim ondada belli bi süre sonra hata veriyor.V40 yükseltmemin bi yolu yok mu ?
  • Bir yardım eden yokmu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: OssiiE

Bir yardım eden yokmu :S

ossie kardeş burda konu açtım gel burdan yardım isteyek aynı sorunla karşı karşıyayız senle :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_39139697/tm.htm
  • Ben de az önce v40'a geçiş yaptım. formu dikkatli okuyup anlatılanları uygulayınca sorunsuz bir şekilde yükleme gerçekleşti. lakin şöyle bir durum var. bu geçiş sırasında benim hiç bir bilgim kaybolmadı. normalde güncelleme yapıldığında bilgiler filan gider diye biliyorum. ama bende olmadı. ayrıca telefonun ana ekranında alt tarafa bende ikonlar gelmedi halen eskisi gibi. neden olabilir?
  • v40.0.0.5 gelioor arkadaslar acele etmeyin...
  • byler 50.0005 çıkmış duyrulur haberiniz ola
  • Sonunda Güncelleştirmeyi yaptım V.50 yi yükledim :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.