Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yada arkadaşın dediği gibi yapıcan yine bu bu başlıkta ctrl alt delete - işlemler kısmından kapatılacak nokia uygulamaları yazıyor (1.sayfa sanırım ) onları kapatıp,

dediklerimi tekrar yaparsan bağlanmaman imkansız artık.

Eğer tekrar bağlanmıyorsa.pc suite ,nss ,nsu hepsini program ekle kaldırdan kaldır ve yenisi doğru bi şekılde yükle

şahsen bende 2 gün ugrastım en son programları tekrar yükliyip kurdum ve anlattıgım sekılde yaptım..
  • Olmadı öle yapıcaz ilginize çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 16 Ocak 2010; 1:14:44 >
  • yada şu butun programları kaldır bılgısayarı yenıden baslat nokianın sitesinden sadece kablo suruculerını ındır nemesis service suiteyi kur calıstır sıkıysa calısmasın
  • Amerikan mali telefonu olanlar yine yapamiyor guncellemeyi. ben daha gecen hafta V31... guncellemesini yeni kurabildim.
    Cok geri herifler bu amerikadaki nokiacilar. Avrupadan 6 ay sonra guncelleme yayinliyorlar.
    Maalesef bu kod degistirme teknigi i$e yaramiyor. RM-428 diye bir yazilim oldugundan makinada.
  • Olmuyor Olmuyor Olmuyor yeter artık ya
  • Peki nokia farklı product code'a sahip cihazlarda farklı donanimlar kullanmışsa.
    Yada farklı firmware'ler hazırlamışsa?
    Farklı product code'a sahip olmasının hiçmi bir espirisi yok?
    İllaki yakın zamanda güncelleme tüm 5800 ları kapsayacaktır.
    Şahsi fikrim beklemek yönünde, çünkü zaten çıkalı 3 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dv6059

Peki nokia farklı product code'a sahip cihazlarda farklı donanimlar kullanmışsa.

farklı donanım kullansa adları 5800 olmazdı ben önce v31 adlı surumu produce codu degıstrıp kurdum ve telın kendı tarayıcısını kullandıgımda yukarıdan yenı bır msj geldıgınde msjlara tıkladıgımda msj acılmıyordu bı oncekı surumde bu olay gerceklesıyordu sonra nokıadan msj geldı benım produce code ıcınde v31 yayınlanmıs yaklasık bir bucuk ay sonra msj geldı tekrardan kurdum belkı o sorun hallolur dıye fakat gene aynı sorun dewam ettı bı arkadasımız produce codeların hepsıne aynı anda guncelleme wermeme sebebının yazılım hatasını pıyasadakı butun telefonların bırden etkılenmemesı ıcın oldugu ve ılk yuklenen sıstemler deneme amaclı bı nevı kobay olarak degerlendırmek ıstemesı ıcındı kı gayet mantıklı her yenı surum hep aynı produce coda cıkmıyor bı onlar kobay bı bız bı baskası sırayla..

ugri28 tenhaya gel konusalım bu konuyu :)

• Productların garanti ile bir alakası yok değişsin hiç sorun değil....Gidin nokia phoneix ile atın şuan nokia clublar kvk bile öle atıyor..Yazılımı çıkmadı diyebilirmi farklı productle atıyor..Garanti ile alakası yok çekinmeden atın..Bu firmware ile ilgili yada yazılım ile ilgili tüm sorularını cevaplayabilirim..Bu gece kvkda çalışmakta olan ersin abimdeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 17 Ocak 2010; 1:27:48 >
  • beyler diğer 2 konuya da yazdım ama bi cevap göremedim bi allahın kulu ilgilenmedi 5800 tamamen bilen birinin mailini alabilir miyim ordan sorabilirim burdan herkezin çöüp anlıcagını sanmıyorum yinede söyliyim yabancı videolarda izliyosunuzdur bir klasör açarken menüde geçiş yaparken açılıp kapanmanın şıklığını ve güzelliğini bu türkiyedeki telefon dağıtımlarından hiçbirinde mi olmadı yoksa bende mi yok sadece yazılım üstüne yazılım yükledim diye mi normal geçiş yapıyor yani takılma veya kasmadan değil ama niye şık bi telefonumuz olmasın deme ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem__

beyler diğer 2 konuya da yazdım ama bi cevap göremedim bi allahın kulu ilgilenmedi 5800 tamamen bilen birinin mailini alabilir miyim ordan sorabilirim burdan herkezin çöüp anlıcagını sanmıyorum yinede söyliyim yabancı videolarda izliyosunuzdur bir klasör açarken menüde geçiş yaparken açılıp kapanmanın şıklığını ve güzelliğini bu türkiyedeki telefon dağıtımlarından hiçbirinde mi olmadı yoksa bende mi yok sadece yazılım üstüne yazılım yükledim diye mi normal geçiş yapıyor yani takılma veya kasmadan değil ama niye şık bi telefonumuz olmasın deme ??

arkadasım temelara gel tema efektlerını etkınlestır de degısık tema efeklerı war onlarıda gorduysen telefonun hacklı olması lazım öncelıkle yok hackletmem ımeı wermem dıyorsan nokıanın sundugu efektlerı kullanırsın

• Sadece ilk msjtakileri uyguluyarak sorunsuzca kurdum.Diğer msjlara hiç bakmayın bile çok basit bir kurulumu var .

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI
    Teşekkürler

V40'da neler değişti tam bilmiyorum ama fark ettiklerim;

Acayip bir şekilde menüler arası hız farkı oldu msjlara fln bakarken tıklamasıyla açması bir oluyor yada uygulamalar menüsü pat diye açılıyor.
    Kinetic Scroll çok başarılı olmuş.
    Msj yazma kalitesi artmış.

Başka neler değişti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 18 Ocak 2010; 1:08:58 >

• arkadaslar 5800 da tarayıcı üzerinden video izlemek için flash gerekli uyarısı alıyorum,flash yükleniyomu bu telefona? video izleyebilen varmı aranızda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayescy

arkadaslar 5800 da tarayıcı üzerinden video izlemek için flash gerekli uyarısı alıyorum,flash yükleniyomu bu telefona? video izleyebilen varmı aranızda??

en az flash 9 ıstedıgı ıcın oluyor adobenin uyuşuklugu yayınlamadı daha flash 10 desteklı flash lite surumunu skyfire varwww.skyfire.com ocak ayında cıkacak olan tarayıcı bızım telefonları destekleyıp kendı ıcınde flash 10 barındırıyor rahatlıklar ızlersın herseyi

• quote:

Orijinalden alıntı: NaMa

quote:

Orijinalden alıntı: bayescy

arkadaslar 5800 da tarayıcı üzerinden video izlemek için flash gerekli uyarısı alıyorum,flash yükleniyomu bu telefona? video izleyebilen varmı aranızda??

en az flash 9 ıstedıgı ıcın oluyor adobenin uyuşuklugu yayınlamadı daha flash 10 desteklı flash lite surumunu skyfire varwww.skyfire.com ocak ayında cıkacak olan tarayıcı bızım telefonları destekleyıp kendı ıcınde flash 10 barındırıyor rahatlıklar ızlersın herseyi

Zaten ocaktayız tam olarak ne zaman çıkacağı belli mi ? İşe yarar birşeye benziyor

• hocam çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık resime bile gerek yok
  • Ellerinize sağlık valla, daha dün aldım telefonu, bu yolla hemen v40'a yükseltiyorum şuanda.
  • Az önce v40 kurulumunu tamamladım, gerçekten mükemmel oldu cihaz. Acayip değişti. Knetic Scrolling mükemmel, widgets felan harika. Tam oldu telefon bence şimdi Ayrıca önceki sürümlerde mesaj yazarken işkence çekiyordum yavaşlamadan dolayı, şimdi ne kadar uzun yazarsan yaz yavaşlama felan yok. Cayır cayır yazıyor valla

v40'ın çıktığını duyup da güncellemeyen büyük hata yapar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dv6059

Peki nokia farklı product code'a sahip cihazlarda farklı donanimlar kullanmışsa.

yakın zamanda tüm 5800 ları kapsayacaktır diyorsun ama v31 çıkalı ne kadar oldu arkadaşım.benim telefon hala v31 i bile güncellemiyor.v30 da takılıp kaldım.allah bunları bildiği gibi yapsın.
  • teşekkurler dediğin gibi yaptım oldu sonra code eski haline çevirdim oldu yapamayanlar dikkatli okusun çok kolay herkese kolay gelsin
  • produce kodu değiştirdim. ama 31.0.101 versiyonunu gördü. V40'ı niye görmedi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.