Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklayan arkadaşlara teşk. akşam bende güncelleme mi yapıcam artık v30 benimki.
  • Finaller biter bitmez ilk işim v40a geçmek olacak. Bir de sertifika işini halletti mi sonuna kadar sömürmeye başlarım telefonu. Gel keyfim gel=)
  • pc suite üzerinden herhangi bir kod değiştirmeden güncel versiyon yüklendi.
  • pc suite uzerinden kod değişmezki zaten

demek ki bataryanın altındaki product kod'un güncelleme için aynısı
  • Arkadaşlar telefonum kırmızı,ancak product kodu yanlışlıkla mavinin ki yapmışım değiştirme esnasında.Şimdi tema falan mavi,onu kırmızıya nasıl döndürebilirim acaba?
  • ya arkadaşlar ben NSS yi kurdum. programı çalıştırıp büyüteç e basıyorum. ama bir şey bulamıyor. sebebi ne olabilir?
  • nss i bulamayanlar ;

ilk önce pc suıite programını açın .bi telefonunuzu tanısın program daha sonra olaylar tamamlandıktann sonra yanı pc suıt kendı guncellestrme yaptıktan sonra saattin ordanki ikon dan çıkış diyin

daha sonra usp yi bilgisayardan cıkarın ve nss e girin girdikten sonra usp yi baglayın tekrar ve büyütece tıkalyın sonra phone info daha sonra scan,read a tıkladıktan sonra .error hatasını vermediğini göreceksiniz
  • v40 ı yüklesek ne gibi değişiklikler oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

v40 ı yüklesek ne gibi değişiklikler oluyor

Arakdaşım bi dünya konu ve bi dünya mesaj var. Şu sorduğun soru en az 10 defa cevaplandı zaten.

Şunu hiçbi zaman unutma ki Güncelleme mevcut durumu dahada iyiye götürmek için yapılır ve kullanılır!
  • tamam yaptım bende çok şükür. vista da olmamıştı. ama win7 de tıkır tıkır oldu :)
  • Resimleri göremiyorum biri yardım etse :S
  • arkadaşlar benim telefonumun kodu burda verilenle aynı 0573741 ben kod değiştirmeden nasıl bir yol izlemeliyim? yeni sürümden sonra dil ingilizceye dönmüyor değil mi??
  • ilk önce pc suiti indir sonra çalıştır bu arada indirdikten sonra usp kablosuyla bagla telı bılgısayara.

sonra pc suit i kur bılgısayarına .kurduktan sonra saatın ordaki ikonlarda oc suıti bul ve sag tıklayıp çıkış de.

en son nsu yu ac yanı guncelleyıcıyı. ordanda devam diyerek kullandıgın sürümü ve en yeni sürümü görceksin ve yüklüceksin

not: hiç birşey değişmiyor. dili falan değişmiyor. rehber hafıza kartı silinmiyor

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seataltea -- 15 Ocak 2010; 20:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-x

arkadaşlar benim telefonumun kodu burda verilenle aynı 0573741 ben kod değiştirmeden nasıl bir yol izlemeliyim? yeni sürümden sonra dil ingilizceye dönmüyor değil mi??

Sen direk olarak NSU ile güncellemeyi dene ve güncelle telefonunu.

Dil olaylarıylada kafanı bulandırma. Sadece güncelle ;)
  • allah kahretsin yaa usb kablom iş yerinde kalmış inşallah yarın halleder burada sizinle paylaşırım çok saolun yardımlarınız için!!
  • arkadaşlar bu widgetlerin boyutunu küçültebiliyor muyuz? bir de alttaki 4 tane program kısayolunu nasıl değiştiriyoruz? denedim o kadar değiştiremedim :(
  • Size yenilikleri ing sunuyorum çevirmiyorum anlarsınız zaten.
    Additional Kinetic Scrolling
    Changed UI in the homescreen similar to the 5530XM
    Updated Nokia Messaging
    OVI Contacts pre-installed
    New screen alarm when locked
    Keyboard updated: when in vertical mode it’s alpha-numeric, if you turn your phone to landscape mode, it automatically changes to full qwerty
    Keyboard updated: when you press a “key” the key that appears on top is now bigger
    Software updater is now updated and has a some more options
    When phone key lock is on and you recieve a call you see a slide to unlock and slide to answer bars
    he birde real player güncellenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Ocak 2010; 20:29:32 >
  • NSS bende error veriyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Edit:NSU demişim, pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandanté -- 15 Ocak 2010; 20:47:58 >
  • pc suit i indir ve kur
    daha sonra saatin oldugu yerden çıkış yap pc suite
    sonra nsu yu aç ve baglan
    o zaman görür
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.