Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha sonra nsu dan guncelleştirme için devam dıyoruz ancak baglanılamadı dıyor.
    bi baglansa bızde o yöntemi izlicez ancak baglanılmıyo
    bunun sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantuzz

pc suıt ıle baglıyoruz
    bunun sebebi nedir

Usb bağlantısında pc bu tür sorunlar çıkarabiliyo.

USB Driverları tekrar yüklemeyi deneyin kaldırıp, yada başka bi pcde halledin.
  • selam dostum bende güncelleme çıkmıyordu dediğin herşeyi yaptım kod 0559373: Euro2 Turkey BLUE olarak değişti programdan da kontrol ettim fakat hala güncellemeyi görmüyor..hem nokia ovi suiteden hemde wifi ile...bi fikri olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantuzz

pc suıt ıle baglıyoruz
    bunun sebebi nedir

Usb bağlantısında pc bu tür sorunlar çıkarabiliyo.

USB Driverları tekrar yüklemeyi deneyin kaldırıp, yada başka bi pcde halledin.

başka pc ilede denedim olmadı ya. baglantıyı görmuyor anlamadım gitti
    ve nss te hep error hatası veriyor. pc suiti cıkıs yaptıgımda bıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcen

selam dostum bende güncelleme çıkmıyordu dediğin herşeyi yaptım kod 0559373: Euro2 Turkey BLUE olarak değişti programdan da kontrol ettim fakat hala güncellemeyi görmüyor..hem nokia ovi suiteden hemde wifi ile...bi fikri olan varmı

Nokia software updater ile dene hocam
  • sonunnda...40.0.0.5 i gördü..ama gece yükliycem.malum biri miri arar yazılım hata verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

selam dostum bende güncelleme çıkmıyordu dediğin herşeyi yaptım kod 0559373: Euro2 Turkey BLUE olarak değişti programdan da kontrol ettim fakat hala güncellemeyi görmüyor..hem nokia ovi suiteden hemde wifi ile...bi fikri olan varmı

Nokia software updater ile dene hocam

evt onuda denedim şimdi güncellemeyi gördü fakat indirdi fakat yüklerken bu sefer de bağlantı kesiliyor...win7 kullanıyorum bi yardım lütfen
  • bendede win 7 ultimate 64 bit var..yüklenirken sorunmu veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neophron

bendede win 7 ultimate 64 bit var..yüklenirken sorunmu veriyor?

nsu yu xp uyumlulukla açığ update etmek gerekiyor.oviden update edemedim ben.

bende win7 ultimate 64 bit var..
  • Benim telefon direk V40 gördü ve şuanda yükleme yapıyor??? Acaba ekstra birşeymi yapılacak???
  • Yabancı sitelerde yeni sürümle ilgil çok iyi yorumlar var. bir haftaya bir çok product koda gelir...
  • dostum teşekkür ederim harika bir yazu olmuş. uygulaması çok kolay şimdi v40 ımın tadını çıkartıyorum. KS çok iyi bişey :) yeni home görüntüsü de çok hoşuma gitti. dokunmatik hassasiyeti ciddi manada arttırılmış ve sanki ses de arttırılmış mı yoksa bana mı öyle geldi :)

v40
  • Merhaba arkadaslar bazi bilgisayarlarda güncelleme yaparken 15 dk kaldi diyip cihazla usb baglantisi kayboldu hatasi verip cihaz kurtarma ekrani gelir ve güncelleme tamamlanamaz bircok forumda gördüm ayni sorun bizdede vardi ama net cevabi kimse verememis hicbiryerde bizde kendimiz baya ugrastik ve cözümü bulduk bi arkadasla ilk önce burada yazalim dedik çözümünü, yazilanlari dikkatlice uygulayin, ilk once usb kablosu cikartilir cihaz kapatip acilir bu arada pc de görev yöneticisinde nokia ile ilgili islemlere son verilir örnegin (NclRSSrv.exe, NclUSBSrv.exe, NokiaMserver.exe, ServiceLayer.exe, nokiaaserver.exe, NokiaOviSuite.exe) bu işlemler sonlandırılır sonra telefona usb kablosu takılır telefonun ekraninda pc suite ye tiklanir sonra Nokia Software Updater acilir ve tekrar denenir %100 yeni yazılım yüklenir... (j0ebaris ve Morgenstern)
  • sonunda v40 a geçtik hayırlısı ile.win 7 de yarım kalan arkadaşlar morgentern dostun dediklerini yapın yükleniyor...ben denedim oldu ..herkese selamlar......
  • eğer telefonunuzun usb kablosunu taktığınızda bağlantı türünü pc suite harici seçeneklerden birini seçerseniz ERROR veriyor.
  • quote:

sonunda v40 a geçtik hayırlısı ile.win 7 de yarım kalan arkadaşlar morgentern dostun dediklerini yapın yükleniyor...ben denedim oldu ..herkese selamlar......

ya benimde win7 ama olmuyor off...morgentern nin yöntemde sökmedi...
  • Merhaba arkadaşlar '' enigmaenergy '' arkadaşım sagolsun NSS teki hatayı ve NSU daki bağlanamamayı çözdük ...

İlk önce NSS iten product kodu değiştirmek için şu işlemleri yapıyoruz ;
    Öncelik olarak usp kablosu pc den çıkararılmış vaziyette olsun .ve pc suit yüklenmiş bağlanmış şekilde olsun
    1.Açık olan Nokia Pc Suite i sağ tıklayarak çıkış diyoruz (saatin olduğu yerdeki ikon'a ).
    2.NSS programına tıklıyoruz ve giriyoruz
    3.Şimdi usp kablosunu pc ye takıyoruz (telefonada bağlı şekilde tabiki )
    4.Olay bu kadar artık ERROR hatası vermıyo geriye kalan işlemleri yaptığımızda

geriye kalan işlemler için;

Önce sağ üst köşedeki büyütece tıklıyoruz
    Çıkan ekranda Phone Info ya tıklıyoruz
    Gördüğünüz ekranda Scan ardından Read a tıklıyoruz ve ekranda yani sağ tarafta sizin product kod cıkması lazım
    Sizin product kod yazan yeri silip yenisi yazıyoruz
    Daha sonra tick atıyoruz ve write diyerek yeni kodu telefona yazmış oluyoruz
    Daha sonra flash a basıp scan diyoruz ve işlem tamamlanmış oluyor...

Bu işlemler yapıldıktan sonra NSU yu açıyoruz ve güncelleme işlerini yapıyoruz.
    Ben NSS ten kodu alınca NSu ya girebildim .Eskiden giremiyordum
    Eğer hala giremiyorsanız.Arkadaşlar girmek için görev yöneticisindeki nokia programlarını kapatarak girildiğini belirtmişler zaten

NOT:İLK ÖNCE NSS İ KURUN SONRA NSU YU AÇIN
    NSS İ KURMADAN NSU YU AÇMAYIN (product kod'ları farklı olanlar için )

edi:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seataltea -- 15 Ocak 2010; 20:56:01 >

• quote:

quote:

sonunda v40 a geçtik hayırlısı ile.win 7 de yarım kalan arkadaşlar morgentern dostun dediklerini yapın yükleniyor...ben denedim oldu ..herkese selamlar......

ya benimde win7 ama olmuyor off...morgentern nin yöntemde sökmedi...

hocam şöle denedinizmi..

1)öncelikle nokia software update ile yükseltmeyi deneyin olursa ne ala devam eder....

OLMAZ İSE..

2) product codeyi değiştireceğiz.. Bunun için uygun product codeyi bulun

0573741: Euro2 Turkey Black siyah renkli telefonlar için
    0559373: Euro2 Turkey BLUE mavi renkli telefonlar için
    0559083: Euro2 Turkey RED kırmızı renkli telefonlar için
    0587676: Euro2 Turkey Navi özel navigasyon sürümü

3) bunları belirledikten sonra telefon usbden bağlı ise çıkarın..

4)nokia software update nokia pc suite nss phonex fln. telefona bağlanabilecek tüm yazılımları kapatın hepsini..pc suite ve sekronizasyon kapanmaz onu başlat çubuğunda en sağda bulunan yerden kapatacaksınız..

5) nss ile telefona bağlanacağız...nss i verdiğim linkten kurun..kurarken ilk seçenek olan virtual modeyi seçin..

a) kurdukran sonra açın ve telefonu usbden bağlayın.. program açılınca sağ tarafında büyüteç var üzerine tıklayın ...alttaki boş alanda bilgiler gelecek..
    b)buradan device info kısmına geçin..üzerinde telefon resmi olan..bu kısma geçtiğinizde sağ tarafta scan diye bir tuş var basın..telefon ile bilgiler beyaz ekrana gelecek.
    c) scanin hemen yanında bış kutular var oradan product code olan kısmın hizasındaki boş kutucğu işaretleyin ve kutuların hemen altında read butonuna basın..
    d) read butonuna basınca product codenin boş kutusunda rakamlar çıkacak bu sizin orijinal olanı bunu bir yerde saklayın...
    e) gene aynı kutucuğa yani product kutucuğunun olduğu yere yukarıdan telefonunuza uygun olanı seçip kendi numaranızı silip yerine yazın ve readin yanındaki write tuşuna basın
    f)write tuşu kısa bi süre yanıp sönecek. bunlardan sonra. device info kısmındanın yanında flash butonu var. buraya tıklayın...
    g) flash yerine girince sağda gene scan tuşu var...onu tıklayın ve boş beyaz yerde product code yazısı ve numaralar çıkacak ..yazdığınız numarnın çıkıp çıkmadığını kontrol edin eğer yanlışlık varsa c) kısmından itibaren tekrar deneyin..

6)geride kalan işlemleri başarı ile yaparsanız..sıra nokia software uygulamasına(NSU) geldi...nss programından çıkın ve NSU yu çalıştırın..ileri ileri diyin ve updateye başlayın...

not: Bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzun yedeğini nokia pc suiteden alın..ve geri kapatmayı unutmayın pc suiteyi..

dolu batarya ile işe girişin..

gerekli anlatımdan daha sadesi basiti ancak resim ile olur oda şuan için imkanım yok...

telefonu satacaksanız orijinal product codeye çevirin...

ve tüm işlemleri yapan kişi kendi sorumludur donanimhaber yada bizzat ben bu konudan muaftır...

LİNKLER:

nokia pc suite:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe

NSS programı :http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103815.zip

• Sanırım 5 dk geç kaldık neyse iki anlatımda dahi yapacak olan olmaz ise beklemekten başka çareleri kalmayacak..
  • arkadaşlar nokia software updater programı bende yapılandırma hatası veriyor. vista işletim sistemim var. bazı çözüm önerileri sunuyor ; mesela port 62716 yı değiştir tarzında... ama değişen bişey olmadı. başka çözüm yolu önerebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.