Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0559373: Euro2 Turkey BLUE
    0559083: Euro2 Turkey RED

YENI KODLAR
    0591785: Euro2 Black Bene
    0559372: Euro2 BLUE
    0570027: Euro2 BLUE Bene
    0559066: Euro2 RED

nss ile produce codu değiştirin nokia software updateyi kullanıp gunceleyin hayırlı ugurlu kutlu olsun:)
    http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103815.zip

KODUN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İŞLEM SIRASI
    1- Bilgisayarınızın masa üstünde sağ alt taraftaki (saatin olduğu yerden bahsediyorum) ikonların olduğu yerden Nokia Pc Suite simgesini bulun, üzerinde sağ tıklayıp, çıkış’ ı seçin. Nokia Pc Suite’ in kapatılması ile ilgili bir onay sorusu çıkarsa onay işaretine tıklayın.
    Telefonu USB kablosu ile PC Suite modunda bilgisayara bağlayın.
    Nemesis Service Suite programını çalıştırın. Karşınıza aşağıdaki ekran gelecek. Bu pencerede sağ üstteki mercek ikonuna tıklayın.

2-Aşağıdaki pencere açılacak. Phone Info’ ya tıklayın.

3-Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Scan’ a tıklayın.

4-Aşağıdaki ekran açılacak. Flash’ a tıklayın.

5-Açılan pencereden Scan’ a tıklayın.

6-Aşağıdaki pencere açılacak. Pencerenin sol tarafında telefonunuzun halihazırdaki kodunu görebilirsiniz. Buraya kadar yapılan işlemlerle telefonun kodunu öğrenmiş olduk. Şimdi telefonun kodunu değiştireceğiz. Phone Info’ ya tıklayın.

7-Aşağıdaki ekran karşınıza gelecek. Sağ tarafta PRODUCT CODE yazan yere yeni kodunuzu yazın (rastgele bir kod yazamazsınız. Telefon modelinize uygun olan kodu diğer kullanıcılardan veya internetten öğrenip yazın). Yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin. Write butonuna basın. Bu kadar.

Kodun değişip değişmediğini yukarıdaki işlemleri 7. maddeye kadar tekrarlayarak görebilirsiniz.

Üretim kodunu değiştirip telefonun yazılımını güncelledikten sonra orjinal üretim kodunu geri yüklerseniz iyi olur (orjinal üretim kodu pil yuvasında yazar code:xxxxxx). Geri yüklemeseniz de problem çıkmaz ama orjinal haliyle dursun. Servise işiniz düşerse veya telefonu satmak istediğinizde ''bunun kodu değiştirilmiş'' gibilerden falan problem olmasın.
    Orjinal üretim kodunuzu yine Nemesis programı ile yükleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaMa -- 24 Ocak 2010; 2:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4F09FA262

Bu mesaj silindi.
    muhtemelen takılı olmaması ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostmail1

muhtemelen takılı olmaması ıyı olur

Alıntıları Göster
    teşekkür ettim.Çok işime yaradı bilgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

teşekkür ettim.Çok işime yaradı bilgiler.

Alıntıları Göster
    deneyenler nasıl fark varmı telde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 14 Ocak 2010; 5:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arena

deneyenler nasıl fark varmı telde

Alıntıları Göster
    Teşekkürler...

Şu ara süper faydalı bi topic oldu bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Teşekkürler...

Şu ara süper faydalı bi topic oldu bu :)

Alıntıları Göster
    eyvallah arkadaşım. bende v40ın çıktığını duyunca hemen NSUyla bağladım telefonu ama bulamadı. sayende güncelleştirmiş olduk cihazı.

@arena= sorduğun şey zaten şuan bir topicte konuşulmakta ama genede ben kendi adıma cevap vereyim. evet ya cidden güzel olmuş ama keşke uygulamaların içinde falanda KS olaydı:) ama rehbere koymaları bile benim için yetti açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN33

eyvallah arkadaşım. bende v40ın çıktığını duyunca hemen NSUyla bağladım telefonu ama bulamadı. sayende güncelleştirmiş olduk cihazı.

@arena= sorduğun şey zaten şuan bir topicte konuşulmakta ama genede ben kendi adıma cevap vereyim. evet ya cidden güzel olmuş ama keşke uygulamaların içinde falanda KS olaydı:) ama rehbere koymaları bile benim için yetti açıkcası

Alıntıları Göster
    Çok işime yaradı. Ellerin dert görmesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyagrafik

Çok işime yaradı. Ellerin dert görmesin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben navi nin product kodunu girerek cihazımı v40 a yükselttim. Buraya kadar herşey süper. Ama eski orjinal kodumu nss ile yeniden yükledim. Eski kırmızı temam yok. Navi edition teması gelmiş gri olan. Onun koduyla yüklediğim için. Eski temama nasıl dönebilirim kırmızı orjinal olana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emany

Arkadaşlar ben navi nin product kodunu girerek cihazımı v40 a yükselttim. Buraya kadar herşey süper. Ama eski orjinal kodumu nss ile yeniden yükledim. Eski kırmızı temam yok. Navi edition teması gelmiş gri olan. Onun koduyla yüklediğim için. Eski temama nasıl dönebilirim kırmızı orjinal olana?

Alıntıları Göster
    Eline emeğine sağlık kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Eline emeğine sağlık kardeş

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler, kolaylık değiştirip, teli guncelleyip eski haline getirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

çok teşekkürler, kolaylık değiştirip, teli guncelleyip eski haline getirdim.

Alıntıları Göster
    kardeşler bütün bu yapılanlar ne için açıklarsanız sevinirim 5800 ailesine yeni katıldım cihazı yeni yeni tanımaya başladım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayescy

kardeşler bütün bu yapılanlar ne için açıklarsanız sevinirim 5800 ailesine yeni katıldım cihazı yeni yeni tanımaya başladım,

Alıntıları Göster
    nemesis in sitesine ulaşamıyorum çalışmıyor site acaba bi arkadaş upload edebilirmi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun
    aksama tekrar denicem şu bilgilerle guncellemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seataltea

mesajım bulunsun
    aksama tekrar denicem şu bilgilerle guncellemeyi

Alıntıları Göster
    V40 geçiş sorunsuz oldu eski product codeyide ayarladım..:)..Gerçekten kinetic süper olmuşş.çoğu yerde çubuktan kurtulduk ev ekranıda güzel..:).Rahatladık bee..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

V40 geçiş sorunsuz oldu eski product codeyide ayarladım..:)..Gerçekten kinetic süper olmuşş.çoğu yerde çubuktan kurtulduk ev ekranıda güzel..:).Rahatladık bee..:)

Alıntıları Göster
    product kodu sıtedekı gibi yapıyorum ancak sag alt kösede hep .. error yazısı cıkıyor. o kadar kod denedim ki acaba oluyor mu olmuyor mu ve suan en son kodu nss ten nasıl görebilirim telefonun arkadasındakı kod ile aynı mı dıye. cunku dun baya bi denedim . hatırlamıyorum kodum ne artık

• quote:

Orijinalden alıntı: seataltea

product kodu sıtedekı gibi yapıyorum ancak sag alt kösede hep .. error yazısı cıkıyor. o kadar kod denedim ki acaba oluyor mu olmuyor mu ve suan en son kodu nss ten nasıl görebilirim telefonun arkadasındakı kod ile aynı mı dıye. cunku dun baya bi denedim . hatırlamıyorum kodum ne artık

Alıntıları Göster
    Nama teşekkür ederim senin sayende dün çok kısa zamanda yükledim. Açıklaman güzel olmuş eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaangle

Nama teşekkür ederim senin sayende dün çok kısa zamanda yükledim. Açıklaman güzel olmuş eline sağlık

Alıntıları Göster
    bendede error diyor ..neden acaba?
  • quote:

Biri insan gibi adım adım wifi ile yada usb ile güncellemeyi anltasa, Yukarıdaki kodların ne için olduğunu anltsa ona ömür boyu duacı olacam v30 dayım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4F09FA262

Bu mesaj silindi.
    Beyler en az 30 defa yazılmış şeyleri tekrar tekrar soruyosunuz. Yinede ben kısaca tekrar üzerinden geçeyim.

Telefonunuzu USB ile PC Suite modunda pc'ye bağlayın. Sonra Nokia Software Updater ile güncelleme yapın.

Eğer güncelleme yaparken yeni versiyon yok vs derse bu konuda anlatılanları yapacaksınız ve tekrar aynı şekilde deneyeceksiniz güncelleme yapmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Beyler en az 30 defa yazılmış şeyleri tekrar tekrar soruyosunuz. Yinede ben kısaca tekrar üzerinden geçeyim.

Telefonunuzu USB ile PC Suite modunda pc'ye bağlayın. Sonra Nokia Software Updater ile güncelleme yapın.

Eğer güncelleme yaparken yeni versiyon yok vs derse bu konuda anlatılanları yapacaksınız ve tekrar aynı şekilde deneyeceksiniz güncelleme yapmayı.

Alıntıları Göster
    herşey yazıyor zaten arkadaşlar daha nasıl bir anlatım olmalı?bende burda yazılanlara göre yaptım zaten.sorun sıkıntı yok.usb ile bağlayıp yapacaksınız.ne deniyorsa onu yapın sadeece

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.