Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nofika Update ile 4.0ı görüyor indiriyor ama %56da kalıyor tekrar yapıyor sonra 3 kez hatalı indirme oldu diyor çıkıyor..
    telefonu kapadım .exeleri kaadım ama yok herşeyi yaptım olmuyor çözümü varmı yada bu sorunla karşılaşan felan
    NOT:İletim sistemi Windows7
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantuzz

pc suit i indir ve kur
    daha sonra saatin oldugu yerden çıkış yap pc suite
    sonra nsu yu aç ve baglan
    o zaman görür

Yanlış yazmışım pardon ya.NSS olacaktı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Nofika Update ile 4.0ı görüyor indiriyor ama %56da kalıyor tekrar yapıyor sonra 3 kez hatalı indirme oldu diyor çıkıyor..
    telefonu kapadım .exeleri kaadım ama yok herşeyi yaptım olmuyor çözümü varmı yada bu sorunla karşılaşan felan
    NOT:İletim sistemi Windows7

antivirusun falan açıksa kapa pcin zorlanıyordur belki oviden guncellemeyi dene birde
  • 5800 ANA BAŞLIK var ona bak son 10-15 sayfa içerisinde var çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzerspy

quote:

pc suit i indir ve kur
    daha sonra saatin oldugu yerden çıkış yap pc suite
    sonra nsu yu aç ve baglan
    o zaman görür

Yanlış yazmışım pardon ya.NSS olacaktı o.

bu konuya yazmadan önce alt tarafı 2 sayfalık konuda 1. sayfasından nasıl yapılcagını anlatmıştım
    Bi bak istersen

not:nss içinde önce pc suite kur çıkışını yap ! kalanını anlattım zaten !
  • selamlar...
    NSU yu kuramıyorum hata veriyor (I: geçersiz sürücü) diye bir yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...
    NSU yu kuramıyorum hata veriyor (I: geçersiz sürücü) diye bir yardım edin lütfen

cevabı konuda var
    bi konuyu okuyalım önce
  • quote:

quote:

selamlar...

cevabı konuda var
    bi konuyu okuyalım önce

tekrar selamlar...
    konuyu inceledim ama sıkıntıma çare bir anlatım göremedim benim sorunum tam olarak
    NSU (NOKİA SOFTWARE UPDATER) ile alakalı ben bu programı pc ye kuramıyorum çok kez kurmayı denedim ama genede aynı hatayı veriyo kurulumda aynen şöle mesajlar alıyorum
    ( bir kaç dakika sürebilir lütfen bekleyin hazırlanıyo diyo sonrasında ise geçersiz sürücü: I:/
    diye bir mesaj geliyo anlamıyorum (I) da ne alaka ise ok diyorum ve yükleme işlemi başarısız yükleme sırasında bir hata oluştu diyo ve ok deyincede kapanıyo kurulum bitmeden umarım anlata bilmişimdir derdimi

• selam arkadaşlar bende 5800 red var v40 ı yükleyebilmek için product kodunu değiştim 0573741: Euro2 Turkey Black yaptım ve v40 ı yükledim hali ile telefon black oldu ve tkr orj product codunu yükledim ve tkr update ettim ama red olmadı daha sonra 0559083 red product kodunda denedim gene olmadı ama ben orj temama dönmek isityorum bunu nasıl yapabilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ToxiCity_ -- 15 Ocak 2010; 21:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

selam arkadaşlar bende 5800 red var v40 ı yükleyebilmek için product kodunu değiştim 0573741: Euro2 Turkey Black yaptım ve v40 ı yükledim hali ile telefon black oldu ve tkr orj product codunu yükledim ve tkr update ettim ama red olmadı daha sonra 0559083 red product kodunda denedim gene olmadı ama ben orj temama dönmek isityorum bunu nasıl yapabilirim ???

sen telefonu black yapıp black olarak versiyon indirdin ve yükledin ve artık telefonun black .eskı kodu denemen çözüm degıl zaten o bi nevi telefonun orjınalliği bozulmasın diye birşey

http://forum.donanimhaber.com/m_18435733/mpage_357/f_/key_//tm.htm#37080100

bu linkten son 20 sayfada başlayın. açıklamada var.yanlış yükliyipte tema paylaşan var

• quote:

quote:

quote:

selamlar...

cevabı konuda var
    bi konuyu okuyalım önce

tekrar selamlar...
    konuyu inceledim ama sıkıntıma çare bir anlatım göremedim benim sorunum tam olarak
    NSU (NOKİA SOFTWARE UPDATER) ile alakalı ben bu programı pc ye kuramıyorum çok kez kurmayı denedim ama genede aynı hatayı veriyo kurulumda aynen şöle mesajlar alıyorum
    ( bir kaç dakika sürebilir lütfen bekleyin hazırlanıyo diyo sonrasında ise geçersiz sürücü: I:/
    diye bir mesaj geliyo anlamıyorum (I) da ne alaka ise ok diyorum ve yükleme işlemi başarısız yükleme sırasında bir hata oluştu diyo ve ok deyincede kapanıyo kurulum bitmeden umarım anlata bilmişimdir derdimi

hocam nsu yu kaldır program ekle kaldırdan

sonra setup u ile tekrar kur kurarken dikkatli ol kaydetme yerini atlama oraya gelince (c:) ye kaydet ..problem ortadan kalksın.

bide böyle dene

• arkadaşlar hiç nsu ya gerek yok ben wifi den kuruyorum sizde bi deneyin isterseniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

selam arkadaşlar bende 5800 red var v40 ı yükleyebilmek için product kodunu değiştim 0573741: Euro2 Turkey Black yaptım ve v40 ı yükledim hali ile telefon black oldu ve tkr orj product codunu yükledim ve tkr update ettim ama red olmadı daha sonra 0559083 red product kodunda denedim gene olmadı ama ben orj temama dönmek isityorum bunu nasıl yapabilirim ???

sen telefonu black yapıp black olarak versiyon indirdin ve yükledin ve artık telefonun black .eskı kodu denemen çözüm degıl zaten o bi nevi telefonun orjınalliği bozulmasın diye birşey

http://forum.donanimhaber.com/m_18435733/mpage_357/f_/key_//tm.htm#37080100

bu linkten son 20 sayfada başlayın. açıklamada var.yanlış yükliyipte tema paylaşan var

peki yeni bir update çıktığında bu sefer red kodu girerek yükleme yaparsam bu sefer red olacaktır öyle değilmi ???

• nasıl black kodu girereik black olduysa

diger sürümdede red girersin red olur ,blue girersin onun teması olur

canını sıkma bosuna problem degıl yanı o ,

attıgım lınkte gunde 6-7 sayfa yazı çıkıyor haliyle topiği takip etmek biraz zaman alıyor

istersen biraz bak bulursun red tema yı kurarsın problem olmaz .aynı sekil devam edersin..
  • NSS error yazıo scan'a basınca
  • kardeş tek tek yazıyorum aynı şekil yap

1. nsu , nss kapalı olsun

2. pc suit indir ,kur, kurduktan sonra usp ye tak dicek takıncada pc suite olarak baglan teldende, ve çalıştıgına emin ol pc suitin.yanı pc suıtte bilgilerin gözükür o zaman baglandıgını anlarsın

3.daha sonra pc suitin saatin oldugu bölmede (sağ alt ) sağ tıkla ve çıkış de

4.usp kablosunu telefondan değil bilgisayardan çek.

5.NSS i aç ve 2-3 sanıye bekle sonra usp yi bilgisayara tekrar tak ve büyütece tıkla

6. Scan , Read de .......... sag tarafta imeı no vsvs cıkması lazım

bunlar aynı şekıl yap. sonucu yaz
  • kardeş gene aynı yaw error veriyor nss ekranında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

kardeş gene aynı yaw error veriyor nss ekranında

bak sımdı pc suiteyi kapat ctrl şift esc ye bas orda nokiayla ilgili ne varsa kapat sonra telefonunu kapat aç usb kabloyu başka bir girişe tak taktıktan sonra nemesis service suite i aç artık olmuyosa ya bi arkadasından rica et yada servise götur atsınlar v40ı
    nemesis service suite kurarkende virtual murtual falan bişeler cıkıyor kurulum seceneklerınde sen onlardan hicbirine tıklamayıp sureklı ileri ileri dediginden emin degılsen onu kaldır tekrar kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaMa -- 16 Ocak 2010; 1:07:08 >
  • Ok yapıcam son kez çok tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Ok yapıcam son kez çok tşk.

yapcaksın inanıyom ben sana :) telefonu usbden pcye bagladıgında seceneklerden pc suite modunu secmeyıde unutma yapabılecegın tum hataları sıraladık cozumu sunduk bunun dısında artık sorunun dewam etmemesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.