Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar 0559083: Euro2 Turkey RED kodunu Nss'de ayarladım.Ama v40 ı görmedi hala aynı guncellemeyı gordu.Ne yapmam gerekir.
  • Arkadaşlar verillen tüm kodları NSS ile girdim hatta ikinci kez kodun nss ile değiştirildiğini okutarak teyid ettim.ama yeni yazılımı görmedi.işin ilginç tarafı yine verilen kodları nokia update sayfasından güncelleme varmı diye yazıp aratttığımdada V40 yazılımını vermedi.acaba nokia V40 yazılımını gerimi çekti.birde arkadaşlar emin olun bu ilk yazılım atma işim değil.daha öncesindede tecrübelerim var.ama sanırım şu an bir sıkıntı var.
  • 0573741: Euro2 Turkey Black
    0559373: Euro2 Turkey BLUE
    0559083: Euro2 Turkey RED

arkadaşlar bu kodlarla hala en son yazılım olarak v31i görüyor. product codlarda bi değişiklikmi var acaba bi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • Nokia sorunlu fwleri geri çekiyor arkadaşlar v40 geçiş dönemi olduğu için sorunları oldukça çok oldu. Bundan sonrada v40 yayınlanmaz haberiniz olsun. Tekrar yükleme yapamazsınız nsu ile
  • 0591785: Euro2 Black Bene
    0559372: Euro2 BLUE
    0559066: Euro2 RED

bu codelar ile v40 geçiş yapabilirsiniz arkadaşlar. RED i kullanarak versiyonumu yükselttim ve türkçe olarak kullanıyorum.
  • Arkadaşlar yeni birr 5800 kullanıcısıyım. Telefonu hediye olarak ailem almış. Bende v40 güncellemesi yaptım nokia software updater ile ama şöyle bi sorunum var dil olarak ingilizcede kaldı telefonum. Nası çevireceğimi bilmiyorum şuan çalışıyor ama türkçe olsun istiyorum , Yardımcı olursanız çok sevinirimmm :)
  • şimdi update yaptım arkadaşlar telefon baya bi stabil ve hızlı oldu qwert klavye olayı süper olmuş bence
    diğer özelliklerine bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Nokia sorunlu fwleri geri çekiyor arkadaşlar v40 geçiş dönemi olduğu için sorunları oldukça çok oldu. Bundan sonrada v40 yayınlanmaz haberiniz olsun. Tekrar yükleme yapamazsınız nsu ile

Nasıl ya ? Tekrardan v33'e falan mı çekilicek ? v40 kaldırılıyor mu anlayamadım ?
  • Arkadaşlar bi yardım edin lütfen ya :S Telefonu v40 güncellemesi yaptım ama dil ingilizce oldu . Tamam güncel sürüm falan harika ama neden türkçeye çeviremiyorum. Product numarasını değiştirip tekrar güncelleme yapayım dedim güncelleme yok dedi . Nası çevirecem ben bunu türkçeye yardımm lütfennn
  • Allah Razı Olsun Nama Kardeş Şu Anda v40 Yükleniyor. Çok Sağolasın Yeni öZelliklere Bakıcam Hemen Yüklenince { 0559066 } Kodu iLe Güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ E ] -- 25 Ocak 2010; 12:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Nokia sorunlu fwleri geri çekiyor arkadaşlar v40 geçiş dönemi olduğu için sorunları oldukça çok oldu. Bundan sonrada v40 yayınlanmaz haberiniz olsun. Tekrar yükleme yapamazsınız nsu ile

Nasıl ya ? Tekrardan v33'e falan mı çekilicek ? v40 kaldırılıyor mu anlayamadım ?

Yok çekemiyorsun öyle kalıyor. Ben n79 kullanıyorum 5800 ı abim için takip ediyorum. Misal şuan benim p. code a güncel v20 gösteriyor. Ben orjinal p. codle v 31 ve v 32 w lan ve nsu ile kurdum. Yani benim p.code geldi. Ama bir hafta sonra ikiside geri çekildi v 20 ye. Şu an nsu ile v32 tekrar kur yapamıyorum yani. Geri çektiler versiyonu. Kısaca şuan telefon v20 olsa idi v32 ye günceleme yapamazdım. Artık yeni sürüme kadar orjinal koda gelmez güncel sürüm.

• benimki RED ama red kodu ile güncellenemiyordu.

0591785: Euro2 Black Bene

kodunu denedim ve güncelleme oldu... siyah kod olması falan önemli değil...sonradan tekrar orjinal koda döndürebilirsiniz

müthiş oldu telefon şimdi... menü geçişleri falan çok hızlandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGuER

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen ya :S Telefonu v40 güncellemesi yaptım ama dil ingilizce oldu . Tamam güncel sürüm falan harika ama neden türkçeye çeviremiyorum. Product numarasını değiştirip tekrar güncelleme yapayım dedim güncelleme yok dedi . Nası çevirecem ben bunu türkçeye yardımm lütfennn

yenilediğim kodlardan birini dene ve ıstersenız yazılımı tekrar yukleyebılırsınız dıye uyarı cıkar tekrar yukle de
  • ben verdiğin ilk v40 kodları ile yükledim.. şimdi yeni verdiklerin arasında yazılımsal ve özeliksel farkı varmı acaba ???
  • arkadaşlar ben v40 güncelledim kodu değiştirip garanti dışı kalmaz diğilmi
  • Evet arkadaşlar şu eski kodlar bir kaç gündür çalışmıyordu:

0573741: Euro2 Turkey Black

Aşağıdaki yeni kodlardan 0559066 Euro2 RED ile NSS'den product code'u değiştirdim ve sorunsuzca v40.0.005 güncellememi yaptım.
    Telefonda herhangi bir dil sorunu yok, hala Türkçe.

Teşekkürler emeği geçen hepinize...

YENI KODLAR
    0570027: Euro2 BLUE Bene
  • Nokia 5800 XM V.40.0.005

Arkadaşlar yeni versiyonu forumda yazdığı gibi yükledim. Aşağıdaki fotoğraflarıda ben çektim. Bence güzel olmuş yeni versiyon.

Ana ekranda rehber görünümü yaptığınızda kısayollar altta çıkıyor ve yukardaki kısma istediğiniz kadar kişi ekleyebiliyorsunuz. Parmağınızla iki yana kaydırarak kişilere bakabiliyorsunuz.Aşağıdaki resim1 den ana ekranı görebilirsiniz.

RESİM-1

Aşağıdaki resim2 ve resim3 Kinetic Scrolling özelliğinin resmi rehberde veya resimlerde iphoneda olduğu gibi parmağınızla aşağı ve yukarı ilerleyebiliyorsunuz. V31 de aşağı inmek için rehberde veya menude bir yeri tıklayıp aşağıya doğru gidiyorduk bu sefer mouseun scroll özellii gibi parmağınızl ekranda bir noktayı tutup sağa sola yukarı aşağıya çekerek ters yönde ilerleme sağlayabiliyorsunuz.

RESİM-2

RESİM-3

Klavye konusunda da bazı değişiklikler var versiyon 40 da büyük QWERTY klavyeye ekran düz konumdayken ulaşamıyorsunuz.

Düz konumda:

-el yazısı

-Küçük QWERTY klavye

- Alfasayısal tuş takımına ulaşabiliyorsunuz. (RESİM4)

RESİM-4

Yatay ekranda ise:

-el yazısı

-Küçük QWERTY klavye

-Büyük QWERTY klavye ulaşabiliyorsunuz. (RESİM5)

Alfasayısal klavye modunda düz ekranda duran telefonu yatay konuma getirdiğinizde telefonun otomatik olarak büyük QWERTY klavye moduna geçiyor.

RESİM-5

• quote:

Orijinalden alıntı: edenizli100

Evet arkadaşlar şu eski kodlar bir kaç gündür çalışmıyordu:

Aşağıdaki yeni kodlardan 0559066 Euro2 RED ile NSS'den product code'u değiştirdim ve sorunsuzca v40.0.005 güncellememi yaptım.

YENI KODLAR

Çok sağol dostum verdiğin 0559066: Euro2 RED kodu sayesinde düzelttim dil sorununu

• ben de yeni aldıgım telefonu V40 a yukselttim. yukseltirken.
    0591785

yerine 0591795 girmisim. update bu konunun 1 mesajımdaki yolu izleyerek sorunsuz birsekilde tamamlandı. ancak dil ingilizce oldu. ben de tekrar nss kullanara 0591785 i girdim. ve tekrar update yaptım. daha kısa surdu ve dil su an turkce. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edenizli100

Evet arkadaşlar şu eski kodlar bir kaç gündür çalışmıyordu:

YENI KODLAR

bende ilk sayfa da anlatıldığı gibi eski kodu yeni vermiş olduğunuz 0559372: Euro2 BLUE kodu ile değiştirerek versiyonu güncelledim. rehberde veya kartda herhangi bir silinme olmadı. güncellemeye başlangıç zamanı= 21:25, bitiş zamanı= 22:10 du. tekrar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.