Şimdi Ara

5800 V40 produce codlar Burada!Güncelleyemeyenler baksın YENI KODLAR EKLENDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bende az önce aynen burda anlatıldığı gibi kodu değiştirip güncelledim sonra eski kodu tekrar girdim
    yardımı olan bütün arkadaşlara teşekkürler kısaca bir sorum olacak format atınca yeni yzılım kalır mı yoksa eskiyemi döner hafıza dolduğu için baştan proğramları seçerek kuracağım birde çoğunu karta değilde telefon hafızasına kurmuşum onun için teşekkürler
  • selamlar öncelikle anlatım içn teşekkürler..lakin scan diyince gene ayni kodu variyor bana 0573741: Euro2 Turkey Black şimdi e yapacağımm.
  • hallettim teşekkürlerr hiç bir şey silinmedi ve türkçe :) hiç bir işlem yapmadim şimdi eski kodumu tekrar girip görevi tamamlayacam nasipse...
  • Red kodlarından ikisi de işe yaramadı, güncellemeyi yapamıyorum. Tavsiyesi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Red kodlarından ikisi de işe yaramadı, güncellemeyi yapamıyorum. Tavsiyesi olan var mı acaba?

bendede durum aynı
  • red kodları işlemiyor...
  • Dün Ovi Suite'i kurmuştum bilgisayara, onun üzerinde yazılım güncelleme bölümü var oradan denemiştim v40'ı yüklemeyi, herhangi bir güncelleme bulamamıştı. Sonra tekrar Nokia Software Updater'ı yükledim 2. Red koduyla güncelleme denedim ve oldu. 1. Red kodunu (0559083: Euro2 Turkey RED) Nokia'nın sitesinde denerseniz, o kod için en güncel sürümün v31 olduğunu göreceksiniz, 2. verilen kod (0559066: Euro2 RED) ile yüklemeyi deneyin yazılımı.
  • Arkadaşlar daha önceki telefonlarımda yaşadığım nokia güncelleme deneyimlerime de dayanarak nokianın henüz NSU ile güncellemelerinden tam randıman alınamadığını belirteyim. Madem böyle bir işe girişmek istiyorsunuz(benim gibi), product kodu değiştirip NSU ile versiyon yükseltme yapacağınıza aşağıda linkini verdiğim topicte arkadaşın verdiği programla yeni yazılımı direk olarak atın. Hem istemezseniz telefonun product kodu da değişmez. NSU güncelleştirmelerinde yeni yazılım eskisinin üzerine atılıyor, yenilene kısımlar değiştiriliyor, bu da bazen sorunlara sebep verebiliyor. En temiz yöntem yazılımı baştan atmak. Nokia servislerine gierek ya da linkini verdiğim yöntemle yaparsanız benim de 5800ımı güncellediğim gibi gayet temiz sorunsuz bir yazılıma sahip olursunuz(tabi bu yöntemin riski NSU'dan daha fazla).

http://forum.donanimhaber.com/m_37648095/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Arkadaşlar daha önceki telefonlarımda yaşadığım nokia güncelleme deneyimlerime de dayanarak nokianın henüz NSU ile güncellemelerinden tam randıman alınamadığını belirteyim. Madem böyle bir işe girişmek istiyorsunuz(benim gibi), product kodu değiştirip NSU ile versiyon yükseltme yapacağınıza aşağıda linkini verdiğim topicte arkadaşın verdiği programla yeni yazılımı direk olarak atın. Hem istemezseniz telefonun product kodu da değişmez. NSU güncelleştirmelerinde yeni yazılım eskisinin üzerine atılıyor, yenilene kısımlar değiştiriliyor, bu da bazen sorunlara sebep verebiliyor. En temiz yöntem yazılımı baştan atmak. Nokia servislerine gierek ya da linkini verdiğim yöntemle yaparsanız benim de 5800ımı güncellediğim gibi gayet temiz sorunsuz bir yazılıma sahip olursunuz(tabi bu yöntemin riski NSU'dan daha fazla).

http://forum.donanimhaber.com/m_37648095/tm.htm

ben onu yapmaya çalışıyorum ama en son aşamada telefonu görmüyor program

• arkadaşlar bende şimdi kodu 0559372 ile değiştirdim telefondan ve ovi suitten güncelleme görmedi nsu ile buldu şu anda yüklüyor herkeze teşekkürler
  • 0559083 için daha birkaç gün öncesine kadar v40.0.005 desteği vardı, hatta ben de o kodu kullanarak güncelledim. Şimdi kontrol edeyim dedim tekrar fakat v31.0.101 gösteriliyor en son desteklenen firmware için. Gerçekten ilginç. Daha da ilginci, orijinal product code'um olan 0579269'a hala v21.0.025'in en son yazılım olarak gözükmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MG.

0591785: Euro2 Black Bene
    0559372: Euro2 BLUE
    0559066: Euro2 RED

bu codelar ile v40 geçiş yapabilirsiniz arkadaşlar. RED i kullanarak versiyonumu yükselttim ve türkçe olarak kullanıyorum.

İlk mesajda verilen kodalar ile güncelleme yapamadım ama bu kodlarla başarılı oldu, emeği geçenlere teşekkürler.
  • Emeği geçenlere teşekkürler. Ben de sorunsuz güncelledim.
  • arkadaşlar ben telefonu ikinci el aldım. telefon 3,5 aylık ve kvk garantisi var
    fakat ben telefonun arkasında yazan kod ile nokia'nın sitesinde versiyon kontrol ettiğimde Version: 21.0.025 görünüyor.
    telefonda #*0000* yaptığmda versiyon V30 görüjnüyor. bu nedendir ve nasıl düzeltirirm güzel bir açıklayacak arkadaş varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
  • slmlar. birkaç dk. önce bende nss ile üretim kodumu değiştirip (konunun ilk sayfasında yer alan yeni kondlardan red olan ile) nsu sayesinde versiyonu 40. a yükselttim.
    ve tekrar nss ile kodu ilk haline çevirip olayı tamamladım.
    emeği geçen herkese tşk. borç bilirim.
    saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagg -- 12 Şubat 2010; 23:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsecen

arkadaşlar ben telefonu ikinci el aldım. telefon 3,5 aylık ve kvk garantisi var
    fakat ben telefonun arkasında yazan kod ile nokia'nın sitesinde versiyon kontrol ettiğimde Version: 21.0.025 görünüyor.
    telefonda #*0000* yaptığmda versiyon V30 görüjnüyor. bu nedendir ve nasıl düzeltirirm güzel bir açıklayacak arkadaş varsa ve yardım ederse çok sevinirim.

bak bende 2 gündür bu versiyon yükseltmeyi araştırıp ordan oraya girdim. nokia nın tr. sitesini bırak orj. sitesini bile didik didik ettim. ama hiç faydası olmadı. kafa karıştırmaca.
    sen bu topic ten ilk sayfada anlatılanı yap. olmadı pm. at tel ile beraber yapalım. hiç kafana takma. yok v20 imiş yok v bilmem kaç imiş falan diye :)

• nss ile telefonuma yüklelen kodun orjinal olmadığını öğrendi. versiyonlar arası fark bundan mış demek ki.

0559066: Euro2 RED koduyla v40 sorunsuzaca yükledim. 10 dakika bile sürmedi. (137.7 mb) ve telefonun arkasında yazan orjinal kodunu da yeniden girdim. hiç bir sorun olmadı. ayrıca forumun bazı yerlerinde v40 dan sonra şarj sorunu oluyormuş diye okumuştum. benim v31 de şarjım kullanıma göre en fazla 2 gün gidiyordu. bakalım şimdi kaç gün gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: arena

deneyenler nasıl fark varmı telde

Gerçekten fark oluyor..
    Mesajlarda hiç bir problem kalmıyor..
    Yeni Haritalar ise gerçekten çok güzel olmuş..

Güncellemeleri yapmanızı siddetle tavsiye ediyorum..
  • önceki kodlarla
    v30.0.101 i buldu..
    Ardından yeni kodlar ile Doğru yola çıktık
    v40.0.005

Konuda emeği geçen herkeze çok Teşekkürler !
  • Arkadaşlar güncellemeyi türkçe nokia software updater ile yükleyen oldumu? Çünkü yeni yazılımı bulmuyor (v.40).
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.