Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten muhteşem ah birde şu uygulamalar menüsü gibi menülere Kinetic scroller olsa cok hoş olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

'' ya ben yaptım ama dokunmatik tuşlar yok oldu nasıl geri koyacam yerine menü çıktı ''

Bu sorunu yaşayan var mı?

KONU İÇİNDE BUNUN AÇIKLAMASI VARDI ARKADAŞIM
    Bu bir sorun değil arkdaşım.EV ekran temasının özelliği...
     5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

Not:
    6 icons ve Navigation Bar Ev ekranı temalarında Ana Ekranda "Telefon" tuşu yerine MENÜ tuşu olduğundan numara çevirerek arama yapmak için MENÜ basıp Sonra Yeşil (Arama tuşuna) basmanız gerek.

Orjinal haline çevirmek istersen Ev tamasını bunların dışındaki bir tema seçerek düzeltebilirsin.

• hocam eyvallah ta şu x-plore olayınada bı acıklık getirsen çok sevindirik olurum
    farkındayız fazla soru soruluyo ama basta olur boyle seyler daha sonra ogrendıkten sonra aynı sorulara karsı ogrendıgımız takdirde bizde cevap verebiliriz ztn
  • Bu yeni yazılımı yükleyenler batarya performansında herhangi olumlu olumsuz değişiklik gördüler mi acaba?

Bir de Birol Bey size bir sorum olacak. GPS ve Wireless'ın daha iyi çekmesi için bir takım ayarlar yaptığınızı ve bundan dolayı şarzının daha az gidebileceğini söylemişsiniz. Acaba benim gibi bataryanın daha uzun gitmesine önem verenler için sadece bu ayarlara dokunulmayan versiyonu upload edebilir misiniz ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluay345

bu anlatılay uygulama yeni bir firmware gibi düşünün.
    ROMPATCHERPLUS yüklemesende olur.benim zaten pek bi uygulama yüklediğim yok,o yüzden sertifika işimde olmuyor.

diğer anlatıan 3 boyutlu animasyon geçişi,kamera çekimi onlar bu yüklediğim firmware çalışıyor şimdi.
    aynı videodaki gibi oldu telefonum.

Güle Güle kullan telefonda hız ve rahatlama hissedeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

herseyi yukledim
    tekrar sertifika aldım imzaladım yukledim oda oldu
    sonra en son ıslem x plore vardı onuda yukledım ancak
    c de
    c:/Private/102072C4/reserved.bin diye dosya yok
    hatta private diye yok en bastan
    sunada bi cevap alabilirsem işlemleri tamamlamıs olucam sonunda
    ve bunların uzerıne ılave baska bısey varmıdır

bu arada teşekkurler biroltr
  • quote:

herseyi yukledim
    c de

x plore programından gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneği işaretli olması gerek
    c:/Private/ <<-- bu dosyanın telefon içinde olmaması imkansız X-plorer programının ayarlarını bir kontrol et...
    c:/Private/102072C4/reserved.bin Bu önbellekleme dosyasını silersen ciddi anlamda yer açılacak hafızada.

Güle Güle Kullan!

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

herseyi yukledim
    c de

x plore programından gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneği işaretli olması gerek
    c:/Private/ <<-- bu dosyanın telefon içinde olmaması imkansız X-plorer programının ayarlarını bir kontrol et...
    c:/Private/102072C4/reserved.bin Bu önbellekleme dosyasını silersen ciddi anlamda yer açılacak hafızada.

Güle Güle Kullan!

yanlıs mı yukledım acaba :S
    ıngızlce bendekı suan
    oyle bı secenekte görmedım
    fınd dedım private yazdım bulamadı yıne

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

video daki tema gibi mavimi olacak yoksa her üç temada yazılımla birlikte geliyorda biz mi seçiyoruz bendeki tlf kırmızı çünki

Yazılımı kurarken JAF programında hangi RENK seçimini yaptıysan o rengin orjinal teması ile kuralacak. Kendi orjinal temanın dışında sadece ek olarak resimlerde de mevcut olan mavi şeffaf tema gelmekte. siz orjinal temanızı kullanabilirsiniz.
  • tamam hocam yaptım sagolasın
  • telefon canavar gibi oldu valla
    herseyi yaptım
    en son boş hali 78.7 mb oldu
    tema efektleri güzel olmus
    kamerada bi iyilesme olmus gecenin 1 inde bile net göruntu alınıyor
    ekran dahada hassas gibime geldi yada psikolojık bilmıyorum
    ev ekranı temasına + 2 tane daha uygulama gelmıs daha cok fonksıyonlu bu da iyi
    diğerlerine bakamadım dediğin hersey var bunda valla
    eline saglık biroltr güzel bi yazılımdı
  • quote:

hocam eyvallah ta şu x-plore olayınada bı acıklık getirsen çok sevindirik olurum
    farkındayız fazla soru soruluyo ama basta olur boyle seyler daha sonra ogrendıkten sonra aynı sorulara karsı ogrendıgımız takdirde bizde cevap verebiliriz ztn

X-Plorer Programı aç
    --Tool
    ---Configuration girince
    içindeki
    Show Hidden files İŞARETLE
    Show Rom Drives İŞARETLE
    Show system files/folders İŞARETLE

Back tuşunba bas ve sonra çıkış yap
    Yeniden aç X-Plorer programını artık sistem dosyaları görünür halde
  • yanlış mı anladım yoksa sertifika programı yüklerken sertifika hatası alanların baştan mı flash yapması gerekiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

quote:

Anlattığınız gibi bütün adımları uygulayarak v40.05 i tele kurdum fakat
    http://hotfile.com/dl/33629359/1226c28/ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION.rar.html
    burdaki sis dosyasını yüklemeye çalıştığımda halen sertifika hatası alıyorum

evet bu adımda sertifika hatası veriyor..

buna da bi cevap verseniz zahmet olmazsa ?

Evet cevap bekliyoruz :(

Halen beklemedeyiz.

GENEL ROM PACH HAKKINDA CEVAP
    Konuyu değiştirdim konu içerisinde açıklamalar var! Lütfen yeniden inceleyin konuyu.Size sadece indireceğiniz 2 dosya ile Sertifika sorunu çözümleme sağladım fakat herşeyi baştan kurmanız gerekecek...

Fakat Bu şekilde rom pack yüklemeden kullanabilirsinizde. Yazılımı başarılı bir şekilde kurmuşsunuz! Güle güle kullanın.

Acaba hatalımı Kurdum? Rom pack yüklü olmazsa ne olur? Zararı var mı?
    Kurulumunuz hatalı değil! sorun Firmwale dosyasının yardımcı dosyası olan "uda.fpsx" dosyasından kaynaklandığını buldum ve yeni dosyalarla düzelttim bunun dışında bir sorun çıkarmamıştır. Rom pack yüklü olmazsa sadece Sertifikasız programların telefona kurulumunu yapamazsınız. Bunun sisteme bir zararı yok aksine sertifikası onaysız her programı yüklenmesi engellendiği için rom pack kurulu sistemden daha güvenilir

KONUYU ve SORUNLARI iNCELiYORUM ve ÇÖZÜMLERİ Tek Tek Bulduktan sonra cvp yazıyorum.
    Lütfen Anlayış Gösterin Bu işler Kolay değil bende windows 7 var DLL Direvrlarım eksik değil yaşadığınız DLL driver gibi srounların acaba nerden kaynaklanmıştır die inceliyor test ediyor gerekirse herşeyi adım adım yeniden yapıyorum telefonuma format atıp yeniden kuruyrum bu yazılımı, yeterki çözüm ulaşılsın sorunsuz ben bir seferde kurdum aynen fotolardada özen gösterdim ayrıntılara girdim fotoları takip ederseniz sorun çıkmayacaktır...

Yeni Verdiğiniz dosyalarla denedim fakat sorun halen devam etmekte, artı olarak telefon ingilizce oldu dil seçeneklerinde Fransızca Almanca İtalyanca ...vb diller var Türkçe yok malesef (:

• telefon hafızasına bakıyorum
    R1_mobile_4.0.cfg diye bişey var
    bunun ne oldugu bilen varmıdır ? silsemmi
    ve
    ayarlar-uygulama yonetıcısı-yüklü uygulamalar
    burada eskıden hafıza karttakı uygulamaları oluyordu
    sımdı 4-5 tane bişeyler var

ve telefon hafızasını dahada büyütebilirmiyiz
    max 84 gözüküyoru suan benım 78.7
    sizde 81 oluyor demiştiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 21 Mart 2010; 1:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanince444

Güncellemeyi yaptım şuan bir sorun yokkk çok teşekkürler sadece telfonda yer yer ingilizce kelimeler var bu biraz rahatsız ediyor ..

şimdilik gözlemlediklerim..kullandıkca ekleyeceğim
    -tema efektleri süper hiç takılma yok
    -menü geçişleri ve genel olarak telefon hızlandı

Güle Güle Kullan!
    ingilizce icon isimleri ana menüde iyileştirme yapıldığı için kullanılan programın ingilizce tabanlı olmasından kaynaklanıyor. Çok göze batıcak birşey değil alışınca sorun olmuyacktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Bu yeni yazılımı yükleyenler batarya performansında herhangi olumlu olumsuz değişiklik gördüler mi acaba?

Bir de Birol Bey size bir sorum olacak. GPS ve Wireless'ın daha iyi çekmesi için bir takım ayarlar yaptığınızı ve bundan dolayı şarzının daha az gidebileceğini söylemişsiniz. Acaba benim gibi bataryanın daha uzun gitmesine önem verenler için sadece bu ayarlara dokunulmayan versiyonu upload edebilir misiniz ?

Teşekkürler.

Sarj tüketimi iyileştirilmiş bir Firmware bu. Sarj tüketimi kullancıya göre değişmekte GPS ve Wifi uzun süre kullanmıyorsanız şuan kullandığınız yazılımdan daha iyi bir sarj performansı göstericektir. Garmin ve NDriver Navigasyon programlarında test etttim daha hızlı sinyal alıp sorun çıkarmamakta.
    Bataryanın daha uzun gitmesini istiyorsanız GPS sık sık kullanmıyorsanız bu yazlım isteklerinize cevap verebilecek yeterlilikte...

• quote:

GENEL ROM PACH HAKKINDA CEVAP
    Konuyu değiştirdim konu içerisinde açıklamalar var! Lütfen yeniden inceleyin konuyu.Size sadece indireceğiniz 2 dosya ile Sertifika sorunu çözümleme sağladım fakat herşeyi baştan kurmanız gerekecek...

Fakat Bu şekilde rom pack yüklemeden kullanabilirsinizde. Yazılımı başarılı bir şekilde kurmuşsunuz! Güle güle kullanın.

Acaba hatalımı Kurdum? Rom pack yüklü olmazsa ne olur? Zararı var mı?
    Kurulumunuz hatalı değil! sorun Firmwale dosyasının yardımcı dosyası olan "uda.fpsx" dosyasından kaynaklandığını buldum ve yeni dosyalarla düzelttim bunun dışında bir sorun çıkarmamıştır. Rom pack yüklü olmazsa sadece Sertifikasız programların telefona kurulumunu yapamazsınız. Bunun sisteme bir zararı yok aksine sertifikası onaysız her programı yüklenmesi engellendiği için rom pack kurulu sistemden daha güvenilir

KONUYU ve SORUNLARI iNCELiYORUM ve ÇÖZÜMLERİ Tek Tek Bulduktan sonra cvp yazıyorum.
    Lütfen Anlayış Gösterin Bu işler Kolay değil bende windows 7 var DLL Direvrlarım eksik değil yaşadığınız DLL driver gibi srounların acaba nerden kaynaklanmıştır die inceliyor test ediyor gerekirse herşeyi adım adım yeniden yapıyorum telefonuma format atıp yeniden kuruyrum bu yazılımı, yeterki çözüm ulaşılsın sorunsuz ben bir seferde kurdum aynen fotolardada özen gösterdim ayrıntılara girdim fotoları takip ederseniz sorun çıkmayacaktır...

quote:

Yeni Verdiğiniz dosyalarla denedim fakat sorun halen devam etmekte, artı olarak telefon ingilizce oldu dil seçeneklerinde Fransızca Almanca İtalyanca ...vb diller var Türkçe yok malesef (:

Biroltr yeni dosylarda da hata varmış bir ilgilenir misin?

• quote:

Bu dilleri kurmayı nasıl becerdin
    2 şey buna sebep olmuş olabilir
    ya indirdiğin son2 düzeltme dosylarını orjinalleri ile değiştirmedin yada JAF programında euro 2 turkey seçeneğinde yanlış bir yazılımı seçtin. yeniden deneyebilirsin. Bu noktaların birinde hata yaptığını düşünüyorum...
    Resimdeki gibi düzgün Euro yazılımını seçtiğinden emin ol!

Statu bilgisinde resimdede olduğu gibi bu satırların yazdığını gördüysen kesinlikle TURKCE yazılım atıcaktır. Yanlış seçim yapmadıysan sorun yok şimdi formatladım yeniden kontrol ettim aklıma takılmasın yatıp uyucam sonra sabaha kdar telefonumu bozdun birol die sayıp sövme

Searching for default location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.core.C00
    PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02
    CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
    APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
    Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 21 Mart 2010; 1:46:52 >

• quote:

quote:

Bu dilleri kurmayı nasıl becerdin
    2 şey buna sebep olmuş olabilir
    ya indirdiğin son2 düzeltme dosylarını orjinalleri ile değiştirmedin yada JAF programında euro 2 turkey seçeneğinde yanlış bir yazılımı seçtin. yeniden deneyebilirsin. Bu noktaların birinde hata yaptığını düşünüyorum...
    Resimdeki gibi düzgün Euro yazılımını seçtiğinden emin ol!

Statu bilgisinde resimdede olduğu gibi bu satırların yazdığını gördüysen kesinlikle TURKCE yazılım atıcaktır. Yanlış seçim yapmadıysan sorun yok şimdi formatladım yeniden kontrol ettim aklıma takılmasın yatıp uyucam sonra sabaha kdar telefonumu bozdun birol die sayıp sövme

Searching for default location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.core.C00
    PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02
    CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_40.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
    APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
    Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch

Hehehe.. :D dalgınlığıma gelmiş Eu2 RED seçmişim. ^^ . O program yine sertifika hatas verdi ama :(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.