Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu versiyonda kulaklık sesinde bir yükselme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Şu şekilde bir uyarı aldım ne yapmalıyım?
     5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

Bu uyarıyı alıyorsanız JAF programının BB5 ekranındaki "Normal Mode" ve "CTR 308" işaretli kalmış olabilir o işareti kaldırın!
    işaretlemeler ve tıklama sırasını aynen yapmanız gerek.Resimlerdeki ile bire bir olmalı!
     5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

Hocam o sorunu da hallettim bu sefer de FLASH'a basıp PRESS POWER ON NOW! yazısı çıkınca açma tuşuna bir kez basıyorum biraz bekliyor sonra Not found!!! yazısı çıkıyor.

• bu arada zaten produck 559373 müş benim neden hata verdi acaba
  • 1 - Arkadaşlar bu işlemleri yapmaya baslmadan telefonu PC'ye kapalı mı bağlamalıyız yoksa açık mı? Eğer açıksa hangi modu seçmeliyiz PC Suite, depolama?

2 - İşlemi yapmadan önce hafıza kartını çıkartsak birşey olur mı? (Güncelleme yüklendikten sonra tekrar takacam.) Yani ben hafıza kartını çıkarıp güncelleme işlemi uygulamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Mart 2010; 22:33:59 >
  •  5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

sence nerede hata yapıyorum
  • uygulamayı telefonumu başarı ile uyguladım,sadece ROMPATCHERPLUS sertifika hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluay345
    uygulamayı telefonumu başarı ile uyguladım,sadece ROMPATCHERPLUS sertifika hatası veriyor.

Şu soruna net bir cevap verilirse ben de bu gece kuracağım.
  • bu anlatılay uygulama yeni bir firmware gibi düşünün.
    ROMPATCHERPLUS yüklemesende olur.benim zaten pek bi uygulama yüklediğim yok,o yüzden sertifika işimde olmuyor.

diğer anlatıan 3 boyutlu animasyon geçişi,kamera çekimi onlar bu yüklediğim firmware çalışıyor şimdi.
    aynı videodaki gibi oldu telefonum.
  • arkadaşlar laptopda xp yüklü.ayrıca sadece nokia pc suite.verilen programları aynen sırasıyla yüklüyorum. jaf acılırken error box driver not instalied hatası veriyor.ok diyorum ve açılıyor.yine denilen işlemleri resimdeki devam ettiriyorum.telefonu açma tuşuna basıyorum.telefon aranıyor diyor ama 5 6 saniye sonra telefon bulunamadı diyor.üstadlar yardımınız esirgemeyin ne olur.
  • Ben tekrar telefonu eski haline çevirme ile ilgili bi soru daha sormak istiyorum. Benim tel. siyah renk olandan geri eski haline siyah tema olarak mı yüklerim yoksa sanırım sizinki mavi , mavi tema kalır zorunlu olarak üzerinde.tşk
  • dediklerini yaptım lakin olmadı, bir de ben de service pack2 gözüküyor, yani service pack 3 uyumlulukta yok. vista kullanıyorum. ama maalesef jaf hatası verdi, ne yapmam gerekiyor?

XP dışında bir widnows işletim sitemi kullanıyorsanız muhakkak aşağıdaki işlemi yapınız...
    "C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" bu dizinindeki dosyaları
    "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" dizinlerine kopyalayın.
    Bir de bu işlemi yapın!
    C:\Program Files\ODEON\JAF\ girin ordaki
    JAFCOMEMULATOR.exe ve JAFLogger.exe programlarına Özellikler uyunluluk modundan XP ServPack3 yapmanız gerek...
  • bi arkadasta sormus telefon kapalıyken mı acıkken mı yapılacak dıye
    aynısını bende soruyorum suan
    cunku yazılarda bı yerde telefonun acma tusuna bı kere basın o acılacak vs vs dıye

yapan arkadaslar cevap verirse sevinirim
    suan yukledım telefona baglamayı beklıyorum cunku...
  • video daki tema gibi mavimi olacak yoksa her üç temada yazılımla birlikte geliyorda biz mi seçiyoruz bendeki tlf kırmızı çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

video daki tema gibi mavimi olacak yoksa her üç temada yazılımla birlikte geliyorda biz mi seçiyoruz bendeki tlf kırmızı çünki

Flash yapmadan önce telefon rengini kendin seçecen o zaman senin telefon rengine ait temayı yüklüyor. Resimde gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

bi arkadasta sormus telefon kapalıyken mı acıkken mı yapılacak dıye
    aynısını bende soruyorum suan
    cunku yazılarda bı yerde telefonun acma tusuna bı kere basın o acılacak vs vs dıye

yapan arkadaslar cevap verirse sevinirim
    suan yukledım telefona baglamayı beklıyorum cunku...

Kapalıyken yapıcaksınız bu işşlemi hocam.
  • kapalıyken usp ıle nasıl algılıcak peki :S

herhangi bi mod secmemiz lazım degılmydı
  • Arkadaşlar başlıktakileri yapan biri varsa;

İşlemleri yapmadan önce telefonu kapalı mı açık mı yaptı?
  • *#7370# ile format attıktan sonra,ekrana gelen ülke seçimi bölümünde hiç bir işlem yapmadan telefonu kapatacaksınız.
    aynı zamanda telefon usb kablosu ile bilg. bağlı durumda olacak.
  • Güncellemeyi yaptım şuan bir sorun yokkk çok teşekkürler sadece telfonda yer yer ingilizce kelimeler var bu biraz rahatsız ediyor ..

şimdilik gözlemlediklerim..kullandıkca ekleyeceğim
    -tema efektleri süper hiç takılma yok
    -menü geçişleri ve genel olarak telefon hızlandı
  • ben ilk açık denedim ini hatası veriyor.kapatınca oldu kapatıp yapın arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.