Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratilk

arkadaşlar laptopda xp yüklü.ayrıca sadece nokia pc suite.verilen programları aynen sırasıyla yüklüyorum. jaf acılırken error box driver not instalied hatası veriyor.ok diyorum ve açılıyor.yine denilen işlemleri resimdeki devam ettiriyorum.telefonu açma tuşuna basıyorum.telefon aranıyor diyor ama 5 6 saniye sonra telefon bulunamadı diyor.üstadlar yardımınız esirgemeyin ne olur.

sorunu kendim çöxdüm arkadaşlar.öncelikle telefonu format işleminden sonra şehir ayarlarını girip açtım.bu şekliyle denetim masası aygıt yönetisinden com ayarınının com 12 oldugunu gördüm.bunu com 1 e alıp onayladım.sanırım kablo driveri için bu gerekli.sonra telefonu tekrar formatlayıp ülke secimi anında kapatıp yönergeleri tekrar denedim.(BU ESNADA TELEFON KAPALI).bu şekliyle aynen belirtildigi gibi sorunsuz yükleme gerçekleşti.şimdi telefonuma biraz daha aşık oldum.:)) şimdi geç oldu incelemeyide yarın yapalım.herşey için teşekkürler.

• patch programını yüklerken bende de sertifika hatası verdi. bu konuda ne yapabiliriz acaba?
  • Beyler ben hala yapamadım açma/kapama tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyor sonrada not found diyor. Yapan varsa bir anlatsın şunu boşu boşuna format atmış olmayalım.
  • nokia bayilerinde ücretsiz yazılım yüklemeyi bu yöntemle mi yapıyorlar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye|

sence nerede hata yapıyorum

Aynını bende yapmıştım normal mod ve crt 308'deki işareti kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Aynını bende yapmıştım normal mod ve crt 308'deki işareti kaldır.

ve telefon kapalı olsun

• soft format atınca tekrar sertifika almam gerekiyomu ?

herseyı yaptım oldu ama ımzalamam gerekıyodu sıgned oldu tel e attım sertifika hatası dedi anlamadım ya :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Beyler ben hala yapamadım açma/kapama tuşuna basınca hiçbir tepki vermiyor sonrada not found diyor. Yapan varsa bir anlatsın şunu boşu boşuna format atmış olmayalım.

dostum bu dosyaları indir sonra rardan çıkart masaüstüne at ondan sonra flash'a tıkla farkı göreceksin

http://rapids*hare.com/files/366007210/nokia_usb_driver.rar.html

ingilizce bi siteden buldum bunu uzun uğraşlar sonucu

• Vista Ultimate kullanıyorum.. uyumlulukta sadece service pack2 gözüküyor dolayısıyla işlem tam olarak düzgünce yürüyemiyor..
    Ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Vista Ultimate kullanıyorum.. uyumlulukta sadece service pack2 gözüküyor dolayısıyla işlem tam olarak düzgünce yürüyemiyor..
    Ne yapmalı?

service pack 2 yi işaretle
    bendede vista var
    oyle yaptım bi problem yok sadece işlem sırasını ve tıklanan ıkonları tek tek kontrol et aynısı olsun
    hafıza kartını cıakrt soft format at sonra ana ekrana diller secenegı cıkacak o zaman telefonu kapat ve usp ye tak
    sonra ıslemleri tek tek uygula oluyor
  • Power tuşuna birkezmi basılıyor yoksa basılı tutup telefonu acmakmı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

nokia bayilerinde ücretsiz yazılım yüklemeyi bu yöntemle mi yapıyorlar acaba.

Bilen varmı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 21 Mart 2010; 0:00:32 >
  • ya ben yaptım ama dokunmatik tuşlar yok oldu nasıl geri koyacam yerine menü çıktı
  • quote:

KURULUM RESİMLERİNE BAKARAK NUMARALARI TEK TEK ADIM ADIM TAKİP EDİN
    YAPILACAK OLAN işaretlemeleri doğru yapmışsınız ama extradan
    CRT 308 ve Normal mode seçili olduğu iÇİN SORUN YAŞIYORSUNUZo işaretleri kaldırın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

quote:

quote:

Anlattığınız gibi bütün adımları uygulayarak v40.05 i tele kurdum fakat
    http://hotfile.com/dl/33629359/1226c28/ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION.rar.html
    burdaki sis dosyasını yüklemeye çalıştığımda halen sertifika hatası alıyorum

evet bu adımda sertifika hatası veriyor..

buna da bi cevap verseniz zahmet olmazsa ?

Evet cevap bekliyoruz :(

Halen beklemedeyiz.

• arkadaşlar sertifika hatası almanız normal.çünkü arkadaşın verdiği dosya kendi sertifiası ila yapılandırılmış.4shared.com.dan küçük harflerle yazılı ilk sertifikalandırılmamış rompatcherplus_2.3 lite versiyonu indirin.sonra kendi sertifikanızla sertifikalandırın telefonunuza yükleyin.Ben şimdi denedim.sorun yok
  • sonunda oldu yani yazılımı yükleyebildik
  • '' ya ben yaptım ama dokunmatik tuşlar yok oldu nasıl geri koyacam yerine menü çıktı ''

Bu sorunu yaşayan var mı?
  • herseyi yukledim
    tekrar sertifika aldım imzaladım yukledim oda oldu
    sonra en son ıslem x plore vardı onuda yukledım ancak
    c de
    c:/Private/102072C4/reserved.bin diye dosya yok
    hatta private diye yok en bastan
    sunada bi cevap alabilirsem işlemleri tamamlamıs olucam sonunda
    ve bunların uzerıne ılave baska bısey varmıdır

bu arada teşekkurler biroltr
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlattığınız gibi bütün adımları uygulayarak v40.05 i tele kurdum fakat
    http://hotfile.com/dl/33629359/1226c28/ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION.rar.html
    burdaki sis dosyasını yüklemeye çalıştığımda halen sertifika hatası alıyorum

evet bu adımda sertifika hatası veriyor..

buna da bi cevap verseniz zahmet olmazsa ?

Evet cevap bekliyoruz :(

Halen beklemedeyiz.

GENEL ROM PACH HAKKINDA CEVAP
    Konuyu değiştirdim konu içerisinde açıklamalar var! Lütfen yeniden inceleyin konuyu.Size sadece indireceğiniz 2 dosya ile Sertifika sorunu çözümleme sağladım fakat herşeyi baştan kurmanız gerekecek...

Fakat Bu şekilde rom pack yüklemeden kullanabilirsinizde. Yazılımı başarılı bir şekilde kurmuşsunuz! Güle güle kullanın.

Acaba hatalımı Kurdum? Rom pack yüklü olmazsa ne olur? Zararı var mı?
    Kurulumunuz hatalı değil! sorun Firmwale dosyasının yardımcı dosyası olan "uda.fpsx" dosyasından kaynaklandığını buldum ve yeni dosyalarla düzelttim bunun dışında bir sorun çıkarmamıştır. Rom pack yüklü olmazsa sadece Sertifikasız programların telefona kurulumunu yapamazsınız. Bunun sisteme bir zararı yok aksine sertifikası onaysız her programı yüklenmesi engellendiği için rom pack kurulu sistemden daha güvenilir

KONUYU ve SORUNLARI iNCELiYORUM ve ÇÖZÜMLERİ Tek Tek Bulduktan sonra cvp yazıyorum.
    Lütfen Anlayış Gösterin Bu işler Kolay değil bende windows 7 var DLL Direvrlarım eksik değil yaşadığınız DLL driver gibi srounların acaba nerden kaynaklanmıştır die inceliyor test ediyor gerekirse herşeyi adım adım yeniden yapıyorum telefonuma format atıp yeniden kuruyrum bu yazılımı, yeterki çözüm ulaşılsın sorunsuz ben bir seferde kurdum aynen fotolardada özen gösterdim ayrıntılara girdim fotoları takip ederseniz sorun çıkmayacaktır...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.