Şimdi Ara

5800v40 Kurulumu [04.04.2010]|Resimli Anlatım| Format|Hack&Modfiye| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
73.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Öncelikle bu paylaşım için teşekkürler. Benim sorum ben bunu yükledikten sonra olaki beğenmedim telefonun eski haline dönmek istersem dönebilirmiyim.

Evet Dönebilirsin!
    5800 için V40.05 Altındaki bir yazılım (yani v31 v20 gibi eski yazlımları) yüklemediğin sürece bu versiyonun üste ve bu versiyona eş değer versiyonları tekrardan telefona kurabilirsin bir sorun teşkil etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Win7 kullanıyorum.
    Jaf Full Pkey Emulator de bu hatayı alıyorm.

Checking Windows version ...
    Windows version: Microsoft
    Searching for JAF install location ...
    Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
    ERROR: Not supported Windows version

XP dışında bir widnows işletim sitemi kullanıyorsanız muhakkak aşağıdaki işlemi yapınız...
    "C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver" bu dizinindeki dosyaları
    "C:\WINDOWS\system32" ve "C:\WINDOWS\system32\drivers" dizinlerine kopyalayın.
    Bir de bu işlemi yapın!
    C:\Program Files\ODEON\JAF\ girin ordaki
    JAFCOMEMULATOR.exe ve JAFLogger.exe programlarına Özellikler uyunluluk modundan XP ServPack3 yapmanız gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 20 Mart 2010; 16:52:11 >

• Tşk ederim şu an dosyaları indirmeye çalışıyorum. Peki eski haline nasıl döneceğiz.Bunun yöntemi nedir.Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersinet

Merhaba;
    Ek antenlerin devreye girmesi telefonun SAR değerini yükseltmez mi??

Şarj değeri kullanıcıya göre değişiyor. Şarjı etkiliyen çok faktör var Arka fon ışık seviyesi ŞEBEKE ayarının Çift mod konumunda olması. Hücre yayın bilgisinin sürekli açık tutulması titreşim ayarının ve erkan dokunmatik titreşimi gibi telefon ayarlarından yapılan değişikler etkiliyor şarjın tüketimini.
    Ek antenlerde fazladan şarj sarfiyatı yapmakta! uzun süreli GPS kullanımında birtek sarj hızlı gitmekte. WiFi Ve GPRS/3G şarja etkisi eskisi gibi.

kardeş şarj değil sar değerini sormuş arkadaş

Nokia 5800 orjinal SAR değeri 0.97 W/kg bu 3 antenin tüm değerlerinin toplamı ile elde edilmiş.Aynı anda 3 anten aktifse insan vicudunun radyasyona maruz kaldığı değer toplamda bu.

Teşekkür ederim yanıt için, yanlış anlaşılma sayesinde aklımdaki diğer soruya da yanıt vermiş oldunuz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Tşk ederim şu an dosyaları indirmeye çalışıyorum. Peki eski haline nasıl döneceğiz.Bunun yöntemi nedir.Tşk.

KONUDA 4ncü indilecek dosya die belirttiğim ROFS2 dosyasını değiştirmezseniz orjinal değiştirilmemiş Hacksiz v40.05 kurmuş olursunuz.
    Bu durumda Telefon içeriği konuda bahsi geçen ek özellikleri içermez!!!
    indirdiğiniz "5800_Fast_Firmware.rar " dosyasının içinden çıkan "RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02" dosyası modifiye dosyamız
    RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02 Modifiye edilmiş önemli değişikliklerin gerçekleşmesi için telefonun ana yazılımına atılacak olan ROFS2 dosyasıdır bunu telefona atmazsanız.Orjinal değiştirilmemiş Hacksiz sade bir v40.05 kurmuş olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

quote:

Peki o zaman hem teşekkür eder hemde özür dilerim. Ve affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum ROMPATCHERPLUS yüklarken de gerekmiyor değilmi? Affedin ama bu sertifika meselesi ile kafayı bozdum bu kadar güzel bir şeyin hiçbir şekilde sertifika istememesi bizi elalemin çinlisi ile muhattab etmemesi bana gerçek olamayacak kadar güzel geliyor.

işte bu çok Güzel bir soru
    ROMPATCHERPLUS yüklerken serrtifika istemiyecek bu sayfada indirmiş olduğunu ROMPATCHERPLUS sertifikası ile gömülü geliyor o yüzden ister C: isterse E: kurabilrisiniz. Kurduktan sonra yamaları aktifleştirebilirsiniz.
    Elin cinlisi bıraksın bizim iemi numaralarımızı klonlayıp çakma telefon üretmeyi gelsinler indirsinler bu firimwale kursun o kadar diyorum

Çok teşekkürler hocam ellerin dert görmesin ama son bir soru bunu yaparsak cihaz garanti dışı kalabilir mi? Yani servise götürünce "Bunun Firmware'ı değiştirilmiş" veya "Bu hacklenmiş" diyerek bana geri vermeleri gibi bir olasılık var mı?

Hocam bunada bir cevap versen de gönül rahatlığı ile yüklesem her şey çok güzel olacak.

• Anlattığınız gibi bütün adımları uygulayarak v40.05 i tele kurdum fakat
    http://hotfile.com/dl/33629359/1226c28/ROMPATCHERPLUS_2.3_LITEVERSION.rar.html
    burdaki sis dosyasını yüklemeye çalıştığımda halen sertifika hatası alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki o zaman hem teşekkür eder hemde özür dilerim. Ve affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum ROMPATCHERPLUS yüklarken de gerekmiyor değilmi? Affedin ama bu sertifika meselesi ile kafayı bozdum bu kadar güzel bir şeyin hiçbir şekilde sertifika istememesi bizi elalemin çinlisi ile muhattab etmemesi bana gerçek olamayacak kadar güzel geliyor.

işte bu çok Güzel bir soru
    ROMPATCHERPLUS yüklerken serrtifika istemiyecek bu sayfada indirmiş olduğunu ROMPATCHERPLUS sertifikası ile gömülü geliyor o yüzden ister C: isterse E: kurabilrisiniz. Kurduktan sonra yamaları aktifleştirebilirsiniz.
    Elin cinlisi bıraksın bizim iemi numaralarımızı klonlayıp çakma telefon üretmeyi gelsinler indirsinler bu firimwale kursun o kadar diyorum

Çok teşekkürler hocam ellerin dert görmesin ama son bir soru bunu yaparsak cihaz garanti dışı kalabilir mi? Yani servise götürünce "Bunun Firmware'ı değiştirilmiş" veya "Bu hacklenmiş" diyerek bana geri vermeleri gibi bir olasılık var mı?

Hocam bunada bir cevap versen de gönül rahatlığı ile yüklesem her şey çok güzel olacak.

Garantisine etki edicek bir durum yok yeni yazılım yüklemesinden başka bir işlem yapılmıyor telefona. Garantide sorun çıkmaz!

• arkadaşlarım yaklaşık 1 saat önce v40 ı yükledim başlangıcta çok hızlı bir şekilde gps bağlanırken şimdi gps bağlanmıyor. neden olabilir acaba. soft format attım yine aynı yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu gün vatan bilgisayardan 5800 inş. alıcam fakat kafama takılan bir soru var.Windows 7 64bit kullanıyorum ve bu vermiş olduğunuz programlar win7 64bitte çalışabiliyormu sorunsuz.

Birde aldığım 5800 sürümü V40.05 ise üstüne kurulabiliyormu.Yada bir problem oluştugunda aldığımız hale geri getirebiliyormuyuz.Halledilmeyecek kadar büyük bir sıkıntı cıktıgında garanti kapsamı dışına girme ihtimali nedir?
  • gerçekten güzel çalışma olmuş eminim çok kişiye yarayacaktır, ama bende şuan v.40 var orj. bir sıkıntım yok olursa buna geçmeyi düşünüyorum. tek soracağım orj. v40.0.005 de iken kamerayı bunun gibi yapmanın bir yolu var mı kamera mükemmel olmuş en büyük sıkıntım o çünkü..
  • quote:

Anlattığınız gibi bütün adımları uygulayarak v40.05 i tele kurdum fakat

evet bu adımda sertifika hatası veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

gerçekten güzel çalışma olmuş eminim çok kişiye yarayacaktır, ama bende şuan v.40 var orj. bir sıkıntım yok olursa buna geçmeyi düşünüyorum. tek soracağım orj. v40.0.005 de iken kamerayı bunun gibi yapmanın bir yolu var mı kamera mükemmel olmuş en büyük sıkıntım o çünkü..

kameradan örenke bir foto koyabilirmi biri mümkünse bir orjinal yazılım biri de modifiye yazılım bide üstte ki gibi sadece kamera değişebilirmi?
  • sürüm v40,0,005
    benim hangilerini yapmam gerek acaba cok karısık olmus tam çözemedim kusura bakmyın
    ve sertifikam var(gereklimi burda onuda bilmiyorum ya. )
  • Şu şekilde bir uyarı aldım ne yapmalıyım?
  • quote:

Şu şekilde bir uyarı aldım ne yapmalıyım?

Bu uyarıyı alıyorsanız JAF programının BB5 ekranındaki "Normal Mode" ve "CTR 308" işaretli kalmış olabilir o işareti kaldırın!
    işaretlemeler ve tıklama sırasını aynen yapmanız gerek.Resimlerdeki ile bire bir olmalı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Aycan.

quote:

buna da bi cevap verseniz zahmet olmazsa ?

• quote:

quote:

quote:

buna da bi cevap verseniz zahmet olmazsa ?

Evet cevap bekliyoruz :(

• Dostum bu custom firmware sanami ait yoksa alintimi?
    Cunku harika birsey ortaya cikartilmis.
    Nasil yapildigi hakkinda bilgi edinmek lazim ve diger Nokia modelleri icinde butarz custom firmware ler yapilmali.
    Ben 5230 kullaniyorum ve hafizada ciddi anlamda yer acmak istiyorum diger dilleri silerek, ayrica yazilimin hackli olmasi son derece onemli bir avantaj.
    Ve birde c surucusunde bulunan cache klasorunu e surucusune tasinmis olmasi yeterlidir bence bir symbian yazilimi icin. Ekstra uygulamalar yukleme isini kullanicinin kendisine birakmali diyorum.
    Belki temel birkac uygulama yuklenebilir X-Plore, Facebook, Youtube, QuickOffice gibi.
  • peki ya produc kodumuz euro2 turkey blue ile aynı degilse ya daha önce değiştirmiş isek o zaman ne yapmalıyız eski produc kodamı geçmeliyiz...cünkü o DONE yazması gereken yerde EROR dedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.