5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (13. sayfa)
-
-
evet 75 çıkıyor.
-
Uzun süreli kullananlar memnun mu acaba? herhangi bir memnuniyetsizliği olan var mı?
-
3 gündür Midilli'de 5ber e-sim kart üzerinden bnesim kullanıyorum. Benim telefonum uyumlu olmadığı için eşimin telefondan hotspot açtık. Adanın her yerinde sorunsuz şekilde kullanılıyor. -
memnun olmayacak bir durum yok. işini yapıyor.
-
kartı aldım, turkcell'e gittim, acil aramalarda kaldı telefon. aynı durumu yaşayan var mı? önceki kartım da kapanmış. şubede oturdum bekliyorum.
edit: başka telefonla denedim, çalışıyor. %99 ihtimalle vergisiz telefon yüzünden oldu. gsb'yi arayıp bilgilendireceğim.
edit2: gsb'yi aradım, sim kart değişikliklerini bildirmek gerekiyormuş, mail attım, btk alo 120'yi aradım imei, numara ve operatör bilgisini verdim. güncelleme talebi iletildi, yine de telefonun kendisi e-sim desteklemediği için olmama ihtimali varmış, 24 saat içinde güncelleme tamamlanırmış. vergi iadesiyle telefon alan arkadaşlar dikkat etsin. sonradan mesajı düzenleyeceğim.
edit3: 24 saate de gerek kalmadı, 5 dakika bekledikten sonra telefonu kapattım açtım hat geldi. telefon vergi iadesi ile alınmışsa sim değişikliği sonrası alo 120 btk'yi arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 31 Temmuz 2024; 10:55:47 > -
18 temmuz da verdiğim sipariş bugün geldi. 75 TL gümrük ücreti çıktı. -
Bende 19nda vermiştim bugün istanbuldan artvine yola çıkmış. Pazartesi alırım. 75.04 de vergi çıkmış. Bundan daha ucuz vergi yok sanırım.
-
Thank you for joining 5ber.eSIM
Hi there,
We'd love you to be a part of our Referral Program. You can get rewarded for spreading the word about 5ber, and your friends get something too. It's a win-win!
Unique Code
2X8EJB
Bu paylaşım indirim kodu muş %5 yapıyormuş, kod paylaşacak var mı? Sim kart alırken indirim yapan -
2. veya 3. Sayfada %10 indirim vardı ben kullandım
-
Arkadaşlar malum şu an operatör fiyatları uçtu. Kendi telefonumda esim desteği yok. Acaba gümrük vergisi olayı artmadan bu sim kartı alsam mi ?1 senedir turkcell 1000 tl senelik fayurasiz paket kullanıyorum 3 ay sonra dolacak hattı netgsme geçirmeyi duşunüyorum da bir taraftanda netgsme geçip en düşük paketi alıp bu sim kartı alıp bnesim vs alıp interneti de oradan mi halletsem diyorum hemde telefonun esim desteği olur?
Sizce mantıklı mı alayım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 7 Ağustos 2024; 11:18:22 > -
Kargo takip etme adresi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 7 Ağustos 2024; 14:46:24 > -
Bir arkadaş bu linki bırakmış, yüzde 10 indirim sağlıyor. Yeni çıkan gümrük vergilerinden etkilenmemek için siparişimi geçtim.
https://esim.5ber.com/?utm_source=chuwen&utm_medium=chuwen&utm_campaign=chuwen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 7 Ağustos 2024; 14:56:54 >
-
işin matematiğini iyi yapmak lazım. ihtiyacın olan gb miktarını yurt içinde kaça alıyorsun, esim paketleri ile kaça alabileceksin? iyice araştır mantıklı ise al.
-
Günlük ne kadar trafik yapıyorsunuz hocam? Belli bir kota var mı , test ettiniz mi?
-
Sınırsız paket alabilirsiniz. Hotspot limitleri oluyor çoğunda onları araştırmanız gerek -
Sınırsız almak isteyenlerin dikkatine.
Genelde ucuz sınırsızlar 2~5gb, pahalı sınırsızlar da ise 20~ küsür gb limiti var ondan sonra 128kb hızına düşüyorlar. Farklı firmalar ilk önce 5mb hıza sonra 1mb düşüyorlar. Yani sınırsız alayım kullanayım yok. Bir tek firma gerçek sınırsız veriyor o da sadece avrupa kapsama alanında.
Kısaca: Alırken küçük yazıları dikkatli şekilde okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 8 Ağustos 2024; 15:58:23 > -
32 euroya bu firma unlimited esim sagliyor, bir arkadas denemiş
ilocalme.coilocalMe eSIM Turkey 30 Days - Unlimited Datahttps://ilocalme.co/en/p/esim-turkey-30-days-unlimited-data
-
O da olabilir mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 8 Ağustos 2024; 18:25:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X