|
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (14. sayfa)
-
-
2 hafta. -
Tam kafa kafaya gelir o zaman ya eski vergiden geçer ya yeni vergiden
-
gümrük kapsamı 30dolar zaten, esim 22.5 a geliyor indirim koduyla yani bişeye takılmıyor zaten... ben 6 sı sipariş geçtim 2 gün sonra shipped gözüksede verdikleri kod tracking de görünmüyor :D neyse 2 haftada geldiğini biliyoruz... sanırım tek fark 75 tl lik gümrük vergisi yerine 130-150 felan gelecek... ( %30 dan 60 a çıkardılar malum)
onun dışında ben 4 aydır netgsm deyim ve çok memnunum. Telekomdan geçtim ve resmen eziyet çekiyormuşum, izmir göztepede evimde bile kullanamıyorken netgsm turkcell olduğundan heryerde sorunsuz çalışıyor... 20gb paket 149 tl şuan...vergilerle 163.82 oluyor. yani bu piyasada bence çok hesaplı... bende sizin gibi düşünüyordum esim alıp ucuza getireyim paketleri fakat araştırınca paketlerin hiçde ucuza gelmediğini görmüş oldum :) yani sınırsız 30euro dediğinizde 1000tl ye gekiyor, netgsm de 50gb paket 430tl ...
esimi avrupa da çok gezdiğim için alıyorum, günlük 1 dolarlık paket sunan şirketle (Firsty app) gittiğim yerde whatsapp ve app siz kalmiim diye alıyorum... hatta reklam izleyerek bedava bağlantı hediye etmesi felan mütiş opsiyon.
eğer sınırsız hesaplı bi esim firma bulursanız paylaşırsanız sevinirim
-
Hocam aynen yurtiçi mantıklı gelmedi banada esim netgsme geçeceğim turkcell paketim bitimce 10 gb 99 lira yi alir devam ederim.
Ben yurtdışına hiç çıkmadım daha ancak belki 3 ay sonra bi balkan turu ihtimali var gibi o yüzden şimdilik sipariş vermedim yurtdışına cikacak olursam eğer alırım hem yurtdışında işimi halletmiş olurum hemde elimde kalir türkiyede lazim olursa ya da bir fırsat vs denk gelirse alır kullanırım diye düşünüyorum.
Şimdilik askıda yani netgsm alır kullanırım.
-
5Ber'in yeni ürünü de satışa çıktı. "Ultra".
Premium'dan fark olarak sadece iOS desteği gelmiş. Fakat iOS desteği deyince, aklınıza tüm işlemleri yapabileceğiniz gelmesin. Özetle, yine Android tarafa mahkumsunuz.
Premium'daki tüm özelliklere ek olarak, Sim Uygulamaları altına eklenen uygulama ile, iOS üzerinden eSim'ler arasında geçiş imkanı gelmiş sadece.
Fakat, eSim yükleme/silme işlemi için yine desteklenen Android cihaza ihtiyaç duymaktasınız.
Ürün fiyatı 28$ (Premium ise 25$).
iPhone telefonunuzdan, (Ayarlar / Hücresel / SIM Uygulamaları / STK (5ber) ile ilgili ekrana giriş sağlanabiliyorsunuz. Sonrasında daha önce Android tarafta yüklediğiniz eSim'ler arasında seçim sağlayabiliyorsunuz.
%10 indirim sağlayan link paylaşılmıştı, sanırım bu da aynı.. Sosyal medyasında yazıldığı için tekrar yazayım
Ultra ürününe buradan erişebilirsiniz : https://esim.5ber.com/ultraorder?language=en-US&product_name=Ultra
%10 indirimli olan link: https://esim.5ber.com/?language=en-US&utm_source=chuwen
esim.5ber.com5ber.eSIM: advance your phone to eSIM techhttps://esim.5ber.com/?language=en-US&utm_source=chuwen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 13 Ağustos 2024; 12:19:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jordi5Ber'in yeni ürünü de satışa çıktı. "Ultra".
Premium'dan fark olarak sadece iOS desteği gelmiş. Fakat iOS desteği deyince, aklınıza tüm işlemleri yapabileceğiniz gelmesin. Özetle, yine Android tarafa mahkumsunuz.
Premium'daki tüm özelliklere ek olarak, Sim Uygulamaları altına eklenen uygulama ile, iOS üzerinden eSim'ler arasında geçiş imkanı gelmiş sadece.
Fakat, eSim yükleme/silme işlemi için yine desteklenen Android cihaza ihtiyaç duymaktasınız.
Ürün fiyatı 28$ (Premium ise 25$).
iPhone telefonunuzdan, (Ayarlar / Hücresel / SIM Uygulamaları / STK (5ber) ile ilgili ekrana giriş sağlanabiliyorsunuz. Sonrasında daha önce Android tarafta yüklediğiniz eSim'ler arasında seçim sağlayabiliyorsunuz.
%10 indirim sağlayan link paylaşılmıştı, sanırım bu da aynı.. Sosyal medyasında yazıldığı için tekrar yazayım
Ultra ürününe buradan erişebilirsiniz : https://esim.5ber.com/ultraorder?language=en-US&product_name=Ultra
%10 indirimli olan link: https://esim.5ber.com/?language=en-US&utm_source=chuwen
esim.5ber.com5ber.eSIM: advance your phone to eSIM techhttps://esim.5ber.com/?language=en-US&utm_source=chuweniphone kaç nesildir esim destekliyor zaten. biraz dar bir pazara hitap etmişler.
-
Aslında konuyu bir de şöyle ele alabilirsiniz.
iPhone için, eSIM desteklemeyen modeller veya Çin gibi pazarlarda satılan ürünlerde eSIM yerine çift fiziki sim kart yuvası bulunan ürünler söz konusu.
Hatta kendimde de yurtdışından alınma iPhone 14 Pro var ama çift fiziki sim kart olduğu için, eSIM kullanamıyorum. Premium 5Ber sim kartını taksam, yüklü olan eSIM'ler arası geçiş için yine Android cihaza ihtiyaç duyuyor iken, en azından geçiş için kendi menüsünden yapmak, güzel bir özellik.
Muhtemelen sizin belirttiğiniz gibi, çok da geniş kitleye hitap etmediği ve teknik olarak farklılık içermediği için yalnızca (Premium modeline göre) 3$'lık fark söz konusu. Hatta indirim ile bu miktar daha da aşağı düşüyor.
-
tabi birilerinin işine yarayacaktır özellikle çini tamamen unutmuşum. firma da Çinli, kendi pazarı yeterince büyük esim bulunmayan iphonelarla.
-
Arkadaşlar merhaba , cihazım Mi 13 Ultra e sim desteklemiyor. Haftaya İsveçe gideceğim de konuşma , net vb sorunu nasıl halledebilirim ?
-
Bu konudaki simden alsaydınız sorununuz çözülürdü ama haftaya yetişmez. hat Vodafone ise yurtdışı paketleri Bi nebze uygun 169 TL 1gb idi. Ya da amazonda travsim var 10gb Avrupada geçerli, three.co.uk'un simini gönderiyorlar, haftaya yetişebilir. yetişmezse iade edersin.
travSIM Avrupa için ön ödemeli SIM kartı 10 GB mobil veriler 4G/5G | Avrupa ön ödemeli SIM kartı 20'den fazla ülkede kullanılabilir, UK ve İsviçre dahil | 30 gün boyunca geçerli https://www.amazon.com.tr/dp/B0BFH8NK9N?ref=cm_sw_r_apan_dp_RWNG02FCGHXY2WPY7YQ3&ref_=cm_sw_r_apan_dp_RWNG02FCGHXY2WPY7YQ3&social_share=cm_sw_r_apan_dp_RWNG02FCGHXY2WPY7YQ3&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 17 Ağustos 2024; 17:28:57 >
-
Bölgeyi amerika yapınca ikinci fiziksel esim olmuyor. U xioami telefonlarda
-
quote:
Orijinalden alıntı: mefairogümrük kapsamı 30dolar zaten, esim 22.5 a geliyor indirim koduyla yani bişeye takılmıyor zaten... ben 6 sı sipariş geçtim 2 gün sonra shipped gözüksede verdikleri kod tracking de görünmüyor :D neyse 2 haftada geldiğini biliyoruz... sanırım tek fark 75 tl lik gümrük vergisi yerine 130-150 felan gelecek... ( %30 dan 60 a çıkardılar malum)
onun dışında ben 4 aydır netgsm deyim ve çok memnunum. Telekomdan geçtim ve resmen eziyet çekiyormuşum, izmir göztepede evimde bile kullanamıyorken netgsm turkcell olduğundan heryerde sorunsuz çalışıyor... 20gb paket 149 tl şuan...vergilerle 163.82 oluyor. yani bu piyasada bence çok hesaplı... bende sizin gibi düşünüyordum esim alıp ucuza getireyim paketleri fakat araştırınca paketlerin hiçde ucuza gelmediğini görmüş oldum :) yani sınırsız 30euro dediğinizde 1000tl ye gekiyor, netgsm de 50gb paket 430tl ...
esimi avrupa da çok gezdiğim için alıyorum, günlük 1 dolarlık paket sunan şirketle (Firsty app) gittiğim yerde whatsapp ve app siz kalmiim diye alıyorum... hatta reklam izleyerek bedava bağlantı hediye etmesi felan mütiş opsiyon.
eğer sınırsız hesaplı bi esim firma bulursanız paylaşırsanız sevinirim
6 ağustos sipariş geçtim, 20 si hala tr ye giriş gözükmüyor... 23 ü yurtdışı seyahatime yetişir diye heyecanlanıyordum yalan oldu :D yani 2 haftada kesin gelir diye düşünen dostlar B planıyla hareket etsin( gezme planları varsa)
bu esnada 6 sı aliex siparişlerimin hepsi 16 sı geldi...yani aliex süresine endeksli değil :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 20 Ağustos 2024; 10:57:51 >
-
Bir önceki siparişimin tarihi 6 Haziran'da idi.. İlgili paket 2 Temmuz'da teslim edilmişti.
Ben de sizinkine yakın, 8 Ağustos'ta sipariş verdim. En son 18 Ağustos'ta havayolu kalkış diye işlem görmüş.
Edit-1 : 20 Ağustos itibariyle 17track tarafında "hedefe vardı" bilgisi girilmiş. Muhtemelen bu aşamadan sonrası PTT sitesinden takip edilebilir hale gelecek (gümrük aşamaları, iller arası taşıma süreçleri vs.).
Edit-2 : 21 Ağustos Türkiye tarafına ulaştı.
Küçük bir bilgi,
https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip üzerinden yaptığınız sorgu, https://gonderitakip.ptt.gov.tr üzerinden yaptığınız sorgudan daha güncel bir bilgiyi verebiliyor. Muhtemelen belli zamanlarla sistem güncellendiği için, Turkiye.gov.tr 'de güncel bir hareket daha varken, PTT'nin sitesinde yer almıyordu. İşin komiği 17track tarafında da güncel hareket görünüyordu.
Edit-3 : 27 Ağustos tarihinde teslim edildi. 152 TL vergi çıktı.
Özet : 8 Ağustos sipariş tarihi, 27 Ağustos teslimat tarihi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 2 Eylül 2024; 10:6:48 >
-
benim de seyahatime yetişmemişti, çin gümrüğünde fazla beklemişti geri dönüp bir daha çıkarmışlardı falan uzun sürebiliyor
-
Dostum super bilgi, cok tesekkurler. Verdigin linkten taratinca bugun gumrukten ciktigini ptt ye gonderildigini gormus oldum, kendi sisteminde bu detaylar yoktu. Tesekkurler.
-
Merhaba dün sim kartım gümrüktan çıktı 152 Tl vergi çıktı bilgiline
-
Benim karta 152 tl gumruk ucreti gelmis arkadaslar -
Gümrük vergisi %30 iken 75 tl idi yeni vergi %60 olunca 152 tl oldu. Benim kart da bugün çıkmış gümrükten. Alsam mı almasam mı derken yeni vergiye yakalandık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X