< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osnakli -- 12 Eylül 2024; 18:48:13 > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (15. sayfa)
-
-
Bağlanılan baz istasyonları istediğiniz simi kullanın yine aynı. O yüzden çalışmıyor -
Sabitlemişler 152 tl yequote:
Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi
Benim karta 152 tl gumruk ucreti gelmis arkadaslar -
Tam olarak anlayamadım.
-
Oneui 6.1 cihazlarda kullanmayın. IMEI silinme hatası oluyor -
6 agustos siparisli kartim az once 27 agustos geldi 152tl ....
Birazdan note8pro testleri yapicam.. durmayip eski xiaomi a1 ve daha eski samsung s5 de deneyecegim .D tabiki stok programla degil, acik kaynak kodlu custom bi esim yazilimi var xda da onu deneyecegim. Olursa evde bos duran telefonlar ise yaramis olcak 👍 -
Resmi programını neden kullanmıyorsunuz hocam eksiği nedir?
-
5ber'im geldi, teşekkürler.
-
Eski telefonlari desteklemezde ondan.
-
xda linkini verir misiniz hocam
-
Sallamasyon bilgi, benim telefonumda da tek sim slotu uyumlu görünüyor, sorunsuz kullanıyorum şuan. Becerememişsindir.
-
çünkü 5ber kartını herhangi bir uygulama e-sim yüklenebilen bir kart olarak algılamaz, sen qr kodunu veya manuel ekleme kodunu alıcaksın openEUICC magisk modulunu yükleyip oradan qr koduyla kartına redteago airalo bnesim vs vs, yükleyeceksin, sonra aktif edip telefonu yeniden başlatacaksın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kullanici32çünkü 5ber kartını herhangi bir uygulama e-sim yüklenebilen bir kart olarak algılamaz, sen qr kodunu veya manuel ekleme kodunu alıcaksın openEUICC magisk modulunu yükleyip oradan qr koduyla kartına redteago airalo bnesim vs vs, yükleyeceksin, sonra aktif edip telefonu yeniden başlatacaksın.
Yanit icin cok tesekkurler. Ben firsty den qr vs alamadigim icin ve your phone is locked dedigi icin sim1 azizligine ugradigimi dusunuyordum. Elbet magisk modulu vs yuklemedim, gerekli oldugunuda bilmiyordum. Ozetle firsty ve redteago bana senin tel locked veya uygunsuz ezim diyetek qr vermiyor suan .D buy yapmadim, free 100mb dan bahsediorm. Yazdiginiz openEUICC yi yukleyip, ayrica tekrar deneyecegim.
Biyandan iyi oldu benim gibi bogusan illaki cikacaktir, rehber olur.
Redteago 2 gunluk satın aldım mesela, download diyorum, telefon locked yada gecersiz esim diyor indirtmiyor app... web e geçiyorum ordada download u yok.. :D tel crdroid custom rom ve unlocked... magisk vs halledip tekrar bakacağım.
Tekrar tesekkur ederim 👍🤟
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 28 Ağustos 2024; 9:36:19 >
-
öncelikle ne esim uygulamaları nede telefon taktığınız 5ber kartını e-sim olarak algılamaz.
(yanlızca geliştiricinin özel olarak sisteme önceden yüklemiş custom ROMlarda openEUICC varsa sistem tanır, zaten onu yapan custom rom varmı bilmiyorum, ama zaten bu yüklense bile e-sim uygulamaları yinede 5beri görmez.
normalde PeterCxy adındaki geliştiricinin yaptığı openEUICC app'ini kaynaktan derleyip sisteme gerekli izinleri verip yüklemeniz gerekmekte, ama çoğu insan bu konulara hakim olmadığı ve tembel olduğu (benim gibi :D) için AndroPlus-org adlı geliştiricinin yaptığı magisk-module-openeuicc kullanacaktır.
bunları githubda bulabilirsiniz, cihaza zarar verir veya virüslüdür ben sorumluluk kabul etmem, o sebepten link bırakmıyorum, yapacağınız tüm işlemlerde SORUMLULUK SİZE AİT!.
neyse konuya gelelim:
şimdi pcden veya telefondan e-sim firması buluyoruz ve qr kodu ile yükleme aşamasına kadar bir şekilde geliyoruz (telefon desteklenmiyor cart curt derse pc kullanıp qr kodunu alın) qr kodu aldıktan sonra buradaki ekran görüntüsündeki gibi ekran çıkar altta sağda + basın ve qr görüntüsü var ona basın qr kodu okutun ve 5ber'e esim ekleme tamamlanmıştır. eklediğiniz e-simi uygulamadaki e-simin sağındaki 3 noktaya basıp enable deyip teli yeniden başlatın ve cihaz 5berdeki e-simi görmüş olacaktır.
kullandığım cihaz google pixel 4 magisk modülü yüklü şekilde android 14.
ve sonra eklediğim kartı çıkarıp rootsuz olan lineage os 21 android 14 yüklü s10e'ye taktım sorunsuz bir şekilde çalıştı.
-
çok güzel derleme, teşekkürler. benim senaryomda şuan firma qr kodumu vs indirtse aslında konu kapanacak. redteago satın aldım download ettirmiyor profili uyumsuz telefon diye. mail attım geri iade yapalım diyor, hayır manuel olarak bana qr kod bilgileri vs verin ben ayarlıcam diyorum maalesef diyor :D web sitesinden indirmeye gelirsem, app den aldığım için indirtmiyor. Neyse biraz daha çalışayım konuyu halledicem :)
yani site qr kodu verse 5bere gidip yapıştırıcam aslında, mevzu bukadar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 28 Ağustos 2024; 10:40:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X