Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
45
Favori
25.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar madem bu openEUICC uygulaması 5ber sim kartını yönetebiliyor o zaman 12 dolarlık olanı alsak istediğimiz gibi profil yükleyip silebiliriz doğru mu? çünkü download sınırlaması uygulamadaki hesabınıza bağlı bir durum.

redditte de böyle bir mesaj var, adam sim takılabilen laptopunda Windows üzerinden 12 dolarlık standart 5ber sim kartına istediği gibi esim profili ekleyebiliyormuş.

"i can manage (install new profiles and activate them) on my windows laptop with build in eSIM using the native windows settings. That's a great way to bypass the 2 downloads restriction on the 5ber standard card. I simply insert the 5ber card into the empty SIM tray of my laptop and magically the native windows settings let me apply eSIM profiles to the physical SIM tray instead of the build in eSIM"

demek ki fiziksel olarak sim üzerinde bir engel yok. o zaman openEUICC ile de olur bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Ağustos 2024; 18:18:33 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

daha önce verilmişti lakin 12 dolarlığı geç 7 dolarlık thinkpad sim kartı alsak da yapılabiliyor :) okudum baya... ve evet 5ber yükleme limitini app den veriyormuş yani aslında kartlar aynı :D

ThinkPad Thales eSIM kartı 4XC1L91362 stokta kalmamış ama mantığı artık anladık ... hatta yunandayım şimdi, ülkeye döndüğümde sime yazma ve editleme işini elimde eskiden kalan turkcell vinn usb den sim kart takıp 3g internete bağlanma cihazıyla felanda denicem :) sonuçta onlarda birer imei (kapanmıştır muhtemelen ama read write edit için kullananlar hala varmış )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 30 Ağustos 2024; 21:28:16 >

• bu arada komik bi durum var anlamadım neden... 28 ağustos da redteago 2 gun 1.40 dolara limitsiz Turkiye bölgesi almıştım biliyorsunuz, 300mb da hızlı net limiti var. 300mb ı ben Tr de testlerle bitirmiştim, gel gelelim yunanda da aynı paketi şuan kullanabiliyorum ve daha komigi 300mb sonra 500*700kbps hıza limitleniyor ken ben şuan 4 mbps netle takılabiliyorm. (telde sadece 5ber takılı) bakalım eksta ödeme felan kesmezse sevdim bu işi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 30 Ağustos 2024; 21:33:44 >

e zaten öyle :) ben 12 dolarlık aldım kupon linki ile 10.8 dolara geldi, yeni gümrük ücretindende etkilenmesydim daha ucuza gelirdi 151tl.80krş da vergisi vardı :D.

Aslında benim bunu almaktaki amacım ileride tt, vodafone, turkcell veya netgsm online olarak ücretsiz e-sime geçiş yaptırırlarsa 5bere yükleyeceğim hattımı bir tanede google pixel alacağım ve 4 ay fiziksel slotu 5ber ile 2.slotuda 4 ay e-sim olarak kullanacağım (pixellerde fiziki çift sim olmadığı için) kalan 4 ay ya uzatma yada 5ber kartı ile başka telefon kullanacağım, böylelikle pixelleri kayıt olmasa bile bedavaya ve uzun süre kullanmış olacağım :) hayalim bu,

şuan turkcell ücretsiz faturalı hatta e-sim geçme getirmiş yakında her operatör yapar bunu diye düşünüyorum.

5beri vergi artmadan hemen alayım dedim ama yasa çıkınca yetişemedim neyse artık operatörleri beklemedeyim :)

• mefairo M kullanıcısına yanıt

e bu çok iyiymiş hocam o zaman :) umarım stoka gelir tekrar. işlem için rootlu telefon gerekli ama halledilir eski telefonlarla falan.

• kullanici32 K kullanıcısına yanıt

iyi yapmışsın hocam yarı fiyatına kapatmışsın. bilseydim ben de öyle alırdım :)

• kullanici32 K kullanıcısına yanıt

Valla şahane olmus senin icin :) gule gule kullan

• Bnesim avrupa paketi aldim 5gb 7 gun 6.42Euro lakin kayit olurken 7euro indirim kodu kullandim ve bedavaya geldi ... Bulgaristan ve isvicrede sorunsuz kullandim memnun kaldim.

Bnesim 7euro indirim kodu : ZX531WBX

Buarada tr de imei alamayan kapali sim1 i yurtdisinda kullanabildim.
  • Standart sürümlü 5ber kartım var, bunu ücretini ödeyerek premium'a yükseltirler mi acaba bilen var mı?

-Bir de yukarıdaki rootlu telefon işini elimdeki eski sim kartlarda deneyeceğim. Numara taşırken atıl çöp duruma düşmüş sim kartlarım var ilk fırsatta onlar üzerinde deneyeceğim. Çalışırsa boşverin 5ber'i numara taşıyıp ücretsiz kart alırız.

• Kod Kupon Almaya Geldim K kullanıcısına yanıt

herhangi bir sim üzerine yazma yapamazsınız ama elinizdeki 5ber simine openEUICC ile kısıtlama olmadan esim yükleyebilirsiniz teoride.

• Bende 3 haftadır kullanıyorum,huawei modemde ve iki farklı cihazda test ettim sıkıntı yaşamadım firsty ile vpn de sorunsuz çalışıyor

Dilerseniz bu konuyu müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. İngilizce olarak canlı destek isterseniz : (link), Eposta isterseniz : (support[at]5ber.com)

Kişisel tahminimce olmadığı yönünde yanıt vereceklerdir. Biraz farklı olarak benim müşteri hizmetlerine olan sorumda, olumsuz yanıt gelmişti. Benim sorum ise, Premium satın alıp Ultra'ya yükseltme mümkün mü diye idi..

Standart sürüm üzerine 2'den fazla eSIM indirmek için ücret istediği için, Standart => Premium yükseltmesi yapacağını sanmıyorum.

(3 adet eSIM yükleme : 3$, 5 adet eSIM yükleme : 4$, 10 adet eSIM yükleme 5$ şeklinde ücretlendirme sitesinde yer almakta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 11 Eylül 2024; 11:36:40 >

• jordi J kullanıcısına yanıt

Merhaba, canlı chat ile görüştüm, “yok yapmayız” dediler. Kargoyla uğraştırma parasını ödeyeyim elimdekini kullanayım dedim, yine olmaz dediler.

Yabancı popüler bir forumda premiumdan ultraya fiziksel chipset farkı sebebiyle yapamadıkları yazıyor.

• BNESİM kullanmak isterseniz indirim kodu size 5 euro indirim yapıyor. Karşıya 2 BNE ekliyor.

Kod = NUTXW2WU

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM eSIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danqer23

Bende 3 haftadır kullanıyorum,huawei modemde ve iki farklı cihazda test ettim sıkıntı yaşamadım firsty ile vpn de sorunsuz çalışıyor
    5ber.esim karta mı eklediniz hocam. Modemde Vpn’yi nasıl çalıştırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 11 Eylül 2024; 20:43:22 >
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

Huawei modeme firmware atmışım hocam yazılım kilidi yok o yüzden xray çalışıyor 15-20 mb veriyor hız işi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Danqer23

Huawei modeme firmware atmışım hocam yazılım kilidi yok o yüzden xray çalışıyor 15-20 mb veriyor hız işi görüyor

Teşekkürler
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

Rica ederim

teori değil gerçek :D

fazla kasmanıza gerek yok müşteri hizmetleri ile vs, rootla openEUICC magisk modülü yükleyin (herhangi bir rootlu cihazda olur, ekledikten sonra rootsuz cihazlara takılabilir) ve e-sim profillerini oradan sınırsız ekleyebilirsiniz (e-sim çipinin hafızası kadar limitsiz yüklenir)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.