Bildirim
5BIN sms sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynısı bende de oldu 24 saat ıcınde yuklenır dedıler. 24. saate dogru yuklendi . biraz daha bekleyın sonra musteri hizmetlerini arayın bence. -
pekı bu kadar gec yuklenmesı kural fılan mı yoksa sebekedenmı kaynaklanıyor(sorunmu var?) .benımde var avea hat cıhaz beklıyorum kullanmak ıcın .cıhaz gelınce kontör yukleyıp sms hakkımı kullanıcamda merak ettım?? bılgılendırırsenız sevınırım. -
normalde hemen yükleniyor fakat bu sabahtan beri aveada bir sorun var. gönderinlen msjlar da gitmiyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: >sCoRPion<
normalde hemen yükleniyor fakat bu sabahtan beri aveada bir sorun var. gönderinlen msjlar da gitmiyor..
hemen yuklenmesı guzel .. ama bu sabahkı sorun ıcın arkadasım da sıkayetcıydı msj gıtmıyor dıye demek genel mıs .. -
bu saat oldu hala ses yok. 2 kez müşteri hizmetlerini aradım yoğunluk var işleminiz onay bekliyor diyolar. şimdiye kadar avea da böyle birşey görmediğim için sabırla bekliyorum.bakalım ne kadar daha bekliyecem... -
evet bu sistemde yoğunluktan dolayı sorun var -
Arkadaşlar Bende Yeni Ave'ya Geçtim Ama Aklıma Takılan Birşey Var 100 Kontürlük Mobil Öğrenci Hattı Aldım Bu 500_5000 Sms İçin Kısa Mesaj Çektim Gelen Mesaj Aynen Şöyle Kampanya Kaydı İçin Kontür Bakiyeniz Yeterli Değildir,Hattımda Kullanılabilir 83 Kontür Var Ve Bu Kampanya'ya Katılabilmek İçin 39 Kontür Bulunması Yeterli Diye Biliyorum,Ne Yapmam Gerekiyor Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirlerse Sevinirim Teşekkürler... -
quote:
Orjinalden alıntı: hellcat876
Arkadaşlar Bende Yeni Ave'ya Geçtim Ama Aklıma Takılan Birşey Var 100 Kontürlük Mobil Öğrenci Hattı Aldım Bu 500_5000 Sms İçin Kısa Mesaj Çektim Gelen Mesaj Aynen Şöyle Kampanya Kaydı İçin Kontür Bakiyeniz Yeterli Değildir,Hattımda Kullanılabilir 83 Kontür Var Ve Bu Kampanya'ya Katılabilmek İçin 39 Kontür Bulunması Yeterli Diye Biliyorum,Ne Yapmam Gerekiyor Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirlerse Sevinirim Teşekkürler...
yeni hat aldıysan 1 normal + 99 hediye kontörün vardır. hediye kontörleri kampanya için kullanamıyorsun. yeni kontör yüklersen sorunun düzelicektir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hellcat876
Arkadaşlar Bende Yeni Ave'ya Geçtim Ama Aklıma Takılan Birşey Var 100 Kontürlük Mobil Öğrenci Hattı Aldım Bu 500_5000 Sms İçin Kısa Mesaj Çektim Gelen Mesaj Aynen Şöyle Kampanya Kaydı İçin Kontür Bakiyeniz Yeterli Değildir,Hattımda Kullanılabilir 83 Kontür Var Ve Bu Kampanya'ya Katılabilmek İçin 39 Kontür Bulunması Yeterli Diye Biliyorum,Ne Yapmam Gerekiyor Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirlerse Sevinirim Teşekkürler...
kampanyaya ilk katılırken 50 kontör kesiyorlar. yani 50+39=89 kontörün olmadığı için -
benimki anında yükleniyor -
Benimki yarım saat içinde gelmişti.. -
Banada böLe oLmuşTu Akşam 3.4 qibi aLmışTım qeCe 12 ye DoqRu qeLdi ... -
Ben 500 sms için mesajı gönderdim. 2 dk içinde onaylandı -
Teşekkürler Arkadaşlar Verdiğiniz Bilgiler İçin -
dün aksam 8 de avea hat aldım.39 kontorluk 5000 sms kampanyası ıcın msj cektım 3900 a .hala bı ses yok.msj cekıorm bı kontor gıdıo bı gıtmıo kafam karıstı napcam ben sımdı.yardım pls
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X