Şimdi Ara

5d m2 Canon vs 700d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5d m2 + 70-200 mm makineyi 2700 e alma şansım var. Shutter de pek fazla değil en son 3 binlerdeymiş satıcı baktığında.FF makine olması benim için bir artı fakat makine 5 yıllık ve makineler hakkında pek bilgim yok. Üstten araştırıyorum sadece. Ayrıca kursada gitmeyi dusunuyorum. Ayrıyeten portre çekimleri için kendimi geliştirmeyi ve 85mm 1.8 lens almayı planlıyorum. Sizce 700d mi tercih ediyim 1200 liraya yoksa 5d m2 mi ? Ff makine olması fotoğraf kalitesine çok etki eder mi ? Ayrıca iyi fotoğraflar için önemli olan eldeki makine ve objektifler olmadığını, en vasat makinelerin bile usta ellerde süper şaheser fotoğraflar verebileceğini ve bu yönde kendimi geliştirmeyede açık olduğumu belirtiyorum. Sizce tercihim nasıl olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 29 Mayıs 2016; 18:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5d mark2 + 70-200 f2.8 çok güzel bir fırsat bütçeniz el veriyorsa ve ilginiz varsa alın derim. İkisi arasında tabi ki 5d mark2 öne çıkar. Eski olmasına aldanmayın o makine başarılı bir tam kare sensöre sahip hala son çıkan apsc (7d mark2 vs.) sensörlü makinelerden daha iyi görüntü kalitesine sahip.

Hem benim gibi sen de portreye ilgi duyuyorsan tam kare iyi tercih oluyor gece ve bokeh açısından. Bende tam kare yok, aramıyorum da ama bütçem olsa o fırsatı kaçırmazdım :)

• O fiyata neredeyse soyleyın ben alayım. 😃

• Aynen hatta ben üste 50 100₺ fazla vereyim

• 70-200 2.8 degildir ikinci eli zaten 5bin , mark 2de bir kusur olma ihtimali var cok dusuk fiyat cunku.5d mark 2 herzaman ff ile ondedir fakat genis aci lens de sart sadece zoom lens ile alanin cok kisitli

• 5d'nin fiyatta bi yamuk var gibi, iyice emin olun.

• 70-200 f4 non is ve 500 bin + karede mark 2 olabilir bu fiyata .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz özellikteki makine ve lensi ( mark II ve 70-200mm )bu fiyata almanız imkansız diye düşünüyorum.
    bilgileri güncellerseniz yada özellikle lensin tam özelliklerini verirseniz bir daha değerlendirebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.