< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5G için ihale edilecek frekanslar açıklandı (4. sayfa)
-
-
Hocam ben de faturalı hatlara bakmıştım zaten, kontörlü hatlara bakacak halimiz yok ya :)
-
20GB kotalı 5G 1500tl, hayırlı olsun. 5G hiç gelmesin daha iyi çünkü fiyatları arttıracaklar ve asla sınırsız paket olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Aralık 2024; 18:59:27 > -
Daha halen mahallede bakır kablo ile internet hizmeti alıyorum. Port yok sokakta. Tek port bana ait. Yanlışlıkla kapanırsa bittik yani. Daha port sorunu çözülemiyor, fiber çekilemiyor, 5g'ye temiz 10 yılımız var.
-
Kusura bakmayın ben konuyu hiç altyapı ihalesi olarak düşünmemiştim. Bu durumda tamamen saçma kalan cevabım için özür dilerim.
-
Selamlar,
Kusurluk durum yok sadece durumu izah etmek için cevap verdim, en azından kapitalist olmadığıma ikna ettiysem ne mutlu, devletin eksik işleri hep bizi geriyor uygulamada da sorun yaşıyoruz, haberi görünce kendimce yorumladım devletin umurundamı :) biz burada kendimizi memnun ediyoruz.
-
2026 erken olmamış mı ya ? dünya 7-8G ye geçeydi bekleseydiniz, ne bu aceleci tavırlar böyle.
-
İngiltere’de 2019 yılında sınırsız 5G kullanıyordum, her şey yolunda giderse ülkemde 2026'da kullanacağım. O da fahiş ücretlendirmeler yüzünden 10-15 GB falan olur sanırım. Zahmet etmeseydiniz kral ya, biz matbaa gibi 300-400 yıl daha beklerdik. Almanya, İngiltere kıskançlıktan çat diye ikiye yarılacak her zamanki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 18 Aralık 2024; 18:18:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sınırsız 5G asla olmayacak, yoksa nasıl kazık ev interneti satacaklar????
-
Bütün dünyada sınırsız internet uygun fiyata varken neden ülkemizde yoktur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence acele etmemeliler. Sindire sindire, yavaş yavaş. Acele giden, malum.
Millet 6-7 G'ye geçince biz de 5'e geçeriz gari
-
Turkcell bu ara Anadolu’da bazlarına fiber çekiyor. Bu bazlar bir de devasa bazlar. Adamlar o kadar rahat ki bu büyük bazlara bile fiber çekmemiş.
Bu kampanya tutar ahanda yazin buraya
Fiber döşenek o kadar zor değil, isteseler bu bölgelere birkaç haftada çekerler. Umarım bu konuda acil reaksiyon alınır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence biraz bekleyelim 5.5G yaparak 6G ye hazirlanalim
Ama döndünüz dimi , o zaman bunu kullanacaaaniz , ihhihi
Zaten artacak almazsın olur biter.
-
-
4.5g olayı kelime oyunu değil di ki. Milletçe bilmediğimiz konuda susabilsek ne güzel olacak.
Dayı hadi 4,5G'yi geçtik de onların iletişim hızına göre "bizimki 4,8G'ye tekabül ediyor" açıklamasını nasıl yorumlayacaksın, yoksa dünyada böyle bir protokol mu var :) Yoksa bu iş çok su götürür, 4,6 / 4,7 / 4,9... 5,1G gibi vs... Bir bilen olarak hem forumdakileri hem de beni aydınlatmış olursunuz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 19 Aralık 2024; 10:51:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X