Şimdi Ara

5s için 8.3 mü 7.1.1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.3 çıkana kadar hiç beğenmiyordum keşke 7 de Kalsın diyordum . Ama 8.3 10 numara olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kegend

8.3 çıkana kadar hiç beğenmiyordum keşke 7 de Kalsın diyordum . Ama 8.3 10 numara olmuş
    7.1.2 iyidir ios 8 den herkes ümidi kesti bu ios olmadı 9 da artık kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

8.3 çıkana kadar hiç beğenmiyordum keşke 7 de Kalsın diyordum . Ama 8.3 10 numara olmuş

Peki batarya ömründe değişiklik var mı şarjı uzun süre gidiyor mu ?
  • Ben de 7.1.1 deyim birtürlü cesaret edip te geçemedim. Bi sıkıntım yok şu anda telefon iyi ama ios 8 e de geçmek istiyorum :)

JB olayı da ayrı soru işareti, yıllardır JB kullanıyoruz, yaparız onsuz da fln dedim ama kalmayalım ortada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 12 Nisan 2015; 19:09:37 >
  • Zaten eninde sonunda geçeceksiniz hocam, iOS 8.3'de güzel bir sürümken geçebilirsiniz. Bu arada pil mevzusuna gelirsek çok bir fark yok fakat tabi iOS 8 ile gelen ve ülkemizde çalışmayan bazı konum servislerini kapatmak gerekebilir aynı pil süresini elde etmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Zaten eninde sonunda geçeceksiniz hocam, iOS 8.3'de güzel bir sürümken geçebilirsiniz. Bu arada pil mevzusuna gelirsek çok bir fark yok fakat tabi iOS 8 ile gelen ve ülkemizde çalışmayan bazı konum servislerini kapatmak gerekebilir aynı pil süresini elde etmek için.
    8.3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.0 firefly mı 1.6 Dizel mi
    8 ay önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

8.3

Alıntıları Göster
    hangi servisler hocam onlar?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Gizlilik>Konum Servisleri>Sistem Servisleri
    Burada yer alan servislerden bazılarını kapatabilirsiniz problem olmadan. Mesela Sıklıkla Kullanılan Konumlar gibi birşey olması lazım orada. Onu kapatabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Ayarlar>Gizlilik>Konum Servisleri>Sistem Servisleri
    Burada yer alan servislerden bazılarını kapatabilirsiniz problem olmadan. Mesela Sıklıkla Kullanılan Konumlar gibi birşey olması lazım orada. Onu kapatabilirsiniz.
    Valla siz böyle deyince yükleyesim geliyor ama jailbreak çıksın hele o zaman yüklerim Herkese cevapları için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlican07

Valla siz böyle deyince yükleyesim geliyor ama jailbreak çıksın hele o zaman yüklerim Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    8.3e geçmeden önce şarjım 5 saat gidiyordu kullanımda şimdi 8.3 geçtim ve ilk kez 1gün 19 saati gördüm düşün gerisini :)
     5s için 8.3 mü 7.1.1 mi ? 5s için 8.3 mü 7.1.1 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

8.3e geçmeden önce şarjım 5 saat gidiyordu kullanımda şimdi 8.3 geçtim ve ilk kez 1gün 19 saati gördüm düşün gerisini :)

Cihaz 5s mi aaba ?

• quote:

quote:

Cihaz 5s mi aaba ?

Alıntıları Göster
    Heralde başlıktaki 5S i 6S gördü arkadaş :D

• quote:

quote:

Cihaz 5s mi aaba ?

İmzamda ne var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Banamı dedin kardeş ?
  • Bugün test ettim, sabah %100 le aldığım için bekleme süresi kısa, gece yatmadı yani telefon. Ona o kadar takılmıyorum, önemli olan kullanım süresi benim için. Bu süreleri 7.1.1 le aldım 8.3 e geçsem aynı süreleri alabilecek miyim?

He bir de %80 3G açık kullandım, dışarıdaydım. belki 1 saat fln wifi de kalmıştır telefon anca kullanım ve bekleme süresi dahil.

5s için 8.3 mü 7.1.1 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 13 Nisan 2015; 22:18:56 >

• quote:

quote:

Banamı dedin kardeş ?
    quote:

Banamı dedin kardeş ?

Espriyle karışık tabi ki sana söyledim.

Telefonu hiç şarja takmadan, 5S le, İOS 8 i de geçtim, herhangi bir ios sürümünde 16 saat ekran açık kullanım süresi aldın yani, öyle mi?
  • fenerlican07 kullanıcısına yanıt
    7.1.1
  • quote:

quote:

quote:

Cihaz 5s mi aaba ?

İmzamda ne var ?

Gözümden kaçmış pardon

• quote:

quote:

Banamı dedin kardeş ?

Espriyle karışık tabi ki sana söyledim.

Telefonu hiç şarja takmadan, 5S le, İOS 8 i de geçtim, herhangi bir ios sürümünde 16 saat ekran açık kullanım süresi aldın yani, öyle mi?

Aynen öle yatarken %28 di sabah %20deydi öğlen 1-2 gibi oyun youtubea yüklenince %1-2 gibi yakaladım şarja taktım. 8.1 olarak 2inci el almıştım 8.2ye geçtim ve hep 5-7 saat kullanım alıyorum 8.3 de ise resimde olanı aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.