Şimdi Ara

5s jailbreak yapilmalimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar teli alali 3 ay oldu jb yapmalimiyim ilk jb denryimim olcak yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GB ?

• Ben yaptım. Activator dışında pek kullanmıyorum.
    Sana kalmış.

• BitterSacrificase B kullanıcısına yanıt
    Yapın deneyin kullanın, sevmezseniz en kötü geri yükle yaparsınız. O muhteşem tweakleri gördükten sonra geri yükle yapmak isteyeceğinizi pek zannetmiyorum :) Hatta muhtemelen bu zamana kadar niye yapmamışım ki dersiniz.
  • Bende 5s vardı yaklasık 1 yıl jb ile kullandım bir kere bile restore etmedim gayet stabildi ve yukledigim tweaklar sonucunda harika olmustu :) 6 almasam uzun sure daha kullanırdım tavsiye ederim yapmanı
  • 64 hocam

• beyler bende 6 aydır 5s kullanıyorum.jailbreak yapınca garanti gidiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussseyin

beyler bende 6 aydır 5s kullanıyorum.jailbreak yapınca garanti gidiyor mu?

Gider hocam ama restoreyle bu sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: argeoss

quote:

Sıkıntı olmaz o zaman dimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: argeoss

quote:

Sıkıntı olmaz o zaman dimi

Kesin bir şey diyemeyeceğim sıkıntılı

• Kesinlikle evet
  • Garanti gider diye korkuyorsan 2 sene sonra yap

• bu garanti olayından dolayı bende çekiniyorum ama herhangi bi sıkıntı olursa restore edip versem sorun olmaz diye düşünüyorum, sonuçta bunu araştırıp jb yapmışsınız daha önce demezler heralde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeathhhone

Garanti gider diye korkuyorsan 2 sene sonra yap

• Tamamen ihtiyaclarina bagli bence stok uygulamalar sana yetiyor ve fazlasini istemiyorsan gerek yok, zaten ucretsiz uygulama icin yapiyorsan da onu cogu jailbreakci desteklemez para verip alman daha dogru olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterSacrificase

Arkadaslar teli alali 3 ay oldu jb yapmalimiyim ilk jb denryimim olcak yorumlarinizi bekliyorum

Şöyle söyleyeyim:

Jailbreak sayesinde...

*İstediğim uygulamayı çoğaltabiliyorum yani birden fazla yapabiliyorum. (whastapp-viber vb...) Hem bu sayede, facebook, instagram, whatsapp çoğaltıcam ve isteyen kişi telefonumu kurcalasın dursun :D. (ben şöyle yapıyorum: diyelimki iki tane face uygulaması var; birisi normal duruyor ama giriş yapılmamış, birini gizledim ama kendi face hesabımla giriş yapılmış ;))
    *Apple Pay gibi tuş kilidi açma şeklim var
    *İstediğim uygulamaya şifre koyabiliyorum ki parmak izide oluyr
    *İstediğim uygulamayı gizleyebiliyorum (gizlediğim uygulamarı, ayarlardan görebiliyorum; yani gizlediğim uygulamayı geri açmaya gerek kalmıyor)
    *İstediğim uygulamanın ismini değiştirebiliyorum
    *Kimse uygulamalarımın yerini değiştiremiyor
    *Kimse uygulamlarımı silemiyorum
    *Klasör içine klasör koyabiliyorum ve istediğim zaman bu klasörleri gizleyebiliyorum
    *Anasayfa veya dock kısmını istediğim kadar uygulama koyabiliyorum ve boyutunu dilediğim gibi küçültüp büyültebiliyorum. Ve telefon tasarımında istediğim herşeyi ama herşeyi yapabiliyorum: Springtomize 3 ile ;)

NOT: Garanti gider diye korkan aptallar var mı hala? Ben iCloud sayesinde telefondaki herşeyimi yedekliyorum, ne varsa, foto-video-oyun-bilg-not-safariverileri-müzik-mail-takvim-anımsatıcılar vb... Ki format attığım zaman; icloud otomatik olarak yüklüyor HERŞEYİ.

Ayrıca garantiye vereceğiniz zaman, telefona format atın, jailbreak var gözükürse garanti dışı sayıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilayse -- 18 Kasım 2014; 15:16:46 >

• jailbreak size apple şirketinin iphone 10 ile yapabileceklerinizi veriyor.
    cihaz sizi yormasın siz cihazi yorun. jailbreak yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilayse

quote:

Orijinalden alıntı: BitterSacrificase

Arkadaslar teli alali 3 ay oldu jb yapmalimiyim ilk jb denryimim olcak yorumlarinizi bekliyorum

Şöyle söyleyeyim:

Jailbreak sayesinde...

*İstediğim uygulamayı çoğaltabiliyorum yani birden fazla yapabiliyorum. (whastapp-viber vb...) Hem bu sayede, facebook, instagram, whatsapp çoğaltıcam ve isteyen kişi telefonumu kurcalasın dursun :D. (ben şöyle yapıyorum: diyelimki iki tane face uygulaması var; birisi normal duruyor ama giriş yapılmamış, birini gizledim ama kendi face hesabımla giriş yapılmış ;))
    *Apple Pay gibi tuş kilidi açma şeklim var
    *İstediğim uygulamaya şifre koyabiliyorum ki parmak izide oluyr
    *İstediğim uygulamayı gizleyebiliyorum (gizlediğim uygulamarı, ayarlardan görebiliyorum; yani gizlediğim uygulamayı geri açmaya gerek kalmıyor)
    *İstediğim uygulamanın ismini değiştirebiliyorum
    *Kimse uygulamalarımın yerini değiştiremiyor
    *Kimse uygulamlarımı silemiyorum
    *Klasör içine klasör koyabiliyorum ve istediğim zaman bu klasörleri gizleyebiliyorum
    *Anasayfa veya dock kısmını istediğim kadar uygulama koyabiliyorum ve boyutunu dilediğim gibi küçültüp büyültebiliyorum. Ve telefon tasarımında istediğim herşeyi ama herşeyi yapabiliyorum: Springtomize 3 ile ;)

NOT: Garanti gider diye korkan aptallar var mı hala? Ben iCloud sayesinde telefondaki herşeyimi yedekliyorum, ne varsa, foto-video-oyun-bilg-not-safariverileri-müzik-mail-takvim-anımsatıcılar vb... Ki format attığım zaman; icloud otomatik olarak yüklüyor HERŞEYİ.

Ayrıca garantiye vereceğiniz zaman, telefona format atın, jailbreak var gözükürse garanti dışı sayıyorlar

hocam bilgiler için sağolun ama o son söz pek hoş olmamış açıkcası :) ben garanti olayından dolayı bi süredir uzak duruyordum da artık yapıcam gibi, telefon çok düz gelmeye başladı bu aralar biraz değişiklik olsun istiyorum

• Buna sen karar vermelisin fakat jb hakikaten çok güzel birşey.En önemli özelliği;ücretli uygulamaları ücretsiz olarak kullanmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.