Şimdi Ara

5S Kullanıyorum Güncel Sürüme Geçmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5S 16 gb kullanıcısıyım. Kullandığım ios sürümü 9.3.5'tir. Kullandığım uygulamalar şuan bu sürümü destekliyor.

Sizce 12 gibi güncel bir sürüme geçmeli miyim?

• telefon agırlaşıp çöp olabilir, geri dönüşü de yok bunları göz önüne alarak tekrar düşünün bence
  • Telefonu formatlayinca eski surume donuyor deneyebilirsin yani sikinti olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asla güncelleme telefonu çöp edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bir problemin yoksa güncellememek en güzeli.
    iOS 9’a uyumlu güncel uygulamalar baya azaldı onlar çalışmamaya başlayınca geçersin.
    Ama iOS 12 de gördüğüm kadarıyla sorun olmadan çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel sürüm her zaman iyidir yeniliğe açık olmak faydalıdır.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Şuan 9.3.5 sürümünde kalmaya devam ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Güncel sürüm her zaman iyidir yeniliğe açık olmak faydalıdır.
    Ne yeniliği birader ? Yenilik dediğinden kasıt telefonun şarj süresinin 3/2 düzeyinde azalması mı ? Yada cihazın yavaşlaması ? Isınması ?

• Cihaz ısınmayacakmı elektrikli alet bu ne bekliyorsunuz -18 derecemi hissetirecek 5s var evde son sürüm yüklü gayet akıcı.
  • quote:

Cihaz ısınmayacakmı elektrikli alet bu ne bekliyorsunuz -18 derecemi hissetirecek 5s var evde son sürüm yüklü gayet akıcı.
    He he akıcı ios 9 da akıcı ama 12 kadar asla pil tüketmiyor kendinizi kandırmayın koyun olmuş sürüde gidiyorsunuz

• Sen kullanamıyorsun demekki.
  • quote:

Sen kullanamıyorsun demekki.
    Aynen ben kullanamıyorum. İos 7 den sonra ios 12 ye kadar cihazın anasını ağlattılar hatta bir çok şuan eski tabir edilen cihazların sonra bilerek yavaşlatma mevzusu çıkınca geri basıp ios 12 ile animasyonu bir tık arttırıp biraz daha optimize edip daha performansı yüksekmiş gibi gösterip sizin gibi koyunları kandırıyorlar. Hiç kimse inkar edemez cihazın yavaşladığı. Elbette yavaşlayacak buna itiraz yok sonuçta teknoloji gelişiyor uygulamalar işletim sistemleri gelişiyor eski donanımlar ayak uyduramıyor. Şuan apple imzaları açsın mecburiyeti olmayan (uygulama desteği v.s) bir kişi bile ios 11 yada 12 de kalmaz. İos 9 10 idare eder hızlarda idi ama asla ios 7 yada 8 kadar hızlı olamaz. Bir cihaz ilk çıktığı yazılım sürümü ile tam performansı verir üzerine bir güncelleme daha alır sonra yavaşlatma süreci yeni sürümler ile başlar. Eğer bunları bilemeyecek anlayamayacak birisi isen blokla beni muhattap olmak istemiyorum gerçi ben sizi bloklayacağım siz koyun sürüsü ile devam edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.