Şimdi Ara

5s ve z2 arasındayım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefon almayı düşünüyorum z2 ve 5s arasındayım.5 yıldır iphone kullanıcısıyım hiçbi sorununu görmedim 5s almak istiyorum ancak gerek pil ömrü gerek piksel gerek ram olarak z2 daha cazip geliyor.Ama iOS u da değiştirmek istemiyorum.ama donanım yönünden z2 cazip geliyor.Z2 ve 5s kullanmış ya da bilgisi olan birisi fikir verirse memnun olurum

• z2 kullanan bi daha 5s kullanmaz o yuzden sana once 5s sonra z2ye gecen biri lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS'dan Samsung'a deseydin orda sana bir dur derdim. Amma Sony gibi yüksek stabiliteye sahip cihaz 5S'i ezer geçer bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araştırıyorum z2 kullanıcı klübünden falan da bazı arkadaslar kamerada lens kayıyor falan filan diye bir sürü sorunu oldugunu yazmıslar baya kararsız kaldım ne alsam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

hocam araştırıyorum z2 kullanıcı klübünden falan da bazı arkadaslar kamerada lens kayıyor falan filan diye bir sürü sorunu oldugunu yazmıslar baya kararsız kaldım ne alsam bilmiyorum

Bunlar teknolojik aletler, her türlü sorun çıkabilir. Ama güvenilir bir yerden alın garantisi falan sağlam olsun. Orda açın deneyin saatlerce varsa bir sorun iade edersiniz.

• Androidi tatmanızı tavsiye ederim.
    Hele bu deneyim z2 ise...
  • sony store dan alcam eğer alırsam.bi sıkıntı olursa ilgilenirler sanırım sony store dan alırsam.öyle düşünüyorum yani doğrudur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK TEMİZ GALAXY S9 ********
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z2 tavsiye ederim, iphone alacaksan da 5s alma artık yeni çıkacak iphone ları bekle

• quote:

sony store dan alcam eğer alırsam.bi sıkıntı olursa ilgilenirler sanırım sony store dan alırsam.öyle düşünüyorum yani doğrudur umarım

Bizim milletin takıntıları başka hiçbişeyi değil sen git bi z2 dene tanıdıkta varsa bi daha iphone nin esamesini okumazsın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2

• Z2 mükemmel bir telefon ama iOStan memnun olduğunuz için 5s diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişiklik iyidir hocam siz z2 yi deneyin baktınız androide alışamadınız 5s le takas edebilirsiniz
  • Tartışmaya gerek yok z2 ezer.
  • Z2 derim

• iPhone varken...

5s!

• Ben yıllarca Sony kullandım ama şu son zamanlardaki işte arka kapak atması olsun, kamera lekesi, ekran sararması, kasa açıklığı ve lens kayması da eklendi buna. Gıcık kapmaya başladım yani ne gerek var bu tür şeylere alel acele mi yapılıyor bu işler anlamıyorum. Z kullanıyordum şimdi mahkemeliğim Gold Bilgisayar ile, şu anda da 5s kullanıyorum cidden çok memnunum. Android i özlemedim hiç sadece Sony nin kasa kalitesini özledim o kadar. Gece çekimleri süper 5s in hiç gren yok neredeyse abuk subuk problemleri de yok. iphone aldığın zaman serviste genelde değişim kararı çıkıyor bu huyu iyi ama diğer markalarda yok bu. Anasını ağlatana kadar tamir etmeye çalışıyorlar. Sony alırsan memnun kalırsın Sony kalitedir bunu her zaman söylerim. Ama iphone alırsan da pişman olmazsın.

• ekran görüntü kalitesi, 20 mp kamera ve 4k çekim, streo hoperlor, 5.2 ekran, 3200 MaH pil, Sağlam bir şase, su geçirmezlik

Kağıt üzerinde çok güzel özellikler ancak ön panel ile şasenin montajında milimlik kayma, lens ve flaşların kayması, bazılarının içinde toz zerreciği bulunması, ve sony nin bunları hata olarak görmemesi.

çift dokunuş ekran aktivite özelliği, akıllı arama özelliği, 4K video çekiminin stabil çalışmaması, streo hoperlore sahip cihazın bildirim seslerini mono çıkışı ve sony nin Z2 de çıktıktan sonra bir güncelleme yayınlamasına rağmen bu yukarıdaki sorunların hiç biri düzelmemesi, 2. olası muhtemel bir güncelleme ile ilgili herhangi bir çalışmanın ne yönde olduğuna dair bir bilgi vermemesi.

kamera özelliklerinin sadece 8mp de çalışması, ancak bunu herhangi bir tanıtımda reklamda, ürün bilgilendirmesi adına küçük alt yazı şeklinde dahi vermemesi, 4k çekim süresiyle ilgili, sorunu belirten kullanıcılara 'FAZLA UZUN SÜRELİ 4K ÇEKİM YAPMAYIN TAVSİYESİ'

Diğer Yanda, küçük bir ekran, fazla uzun ömürlü olmayan bir batarya ömrü, ortalamanın biraz altında bir kamera,

Ancak tüm uygulamaların ve telefon özelliklerinin HER DAİM AYNI STABİLİTEDE, aynı performansta çalıştıran bir cihaz ve, olası herhangi bir sorunda MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN ZİYADE MARKA DEĞERİ VE PRESTİJİNİ KORUMAK Adına hep sorun çözme odaklı teknik servis ve destek hizmeti.

Daha çıkış tarihinin ne olduğu resmi olarak açıklanmasa da, işletim sisteminin (IOS 8) lansmanın da yeni nesil ürün (Iphone 6) hakkında ilk bilgiler değil, nasıl olacağına neyin ne şekilde çalıştığına dair detaylı açıklama.

Karar senin.

tavsiyem ise biraz beklemen, eğer Sony, belirtmiş olduğum olumsuzlukları ve izlerini düzeltebilirse evet benim oyum Z2 den yana.

Ancak bu sıkıntılar geçmez yada bir yerden bir şeyi düzeltirken başka yerden başka şeyin patlak vermesi (Klasik Android kısır döngüsü) ztn bekleyceğin için 5s yerine 6 yı sabretmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 22 Haziran 2014; 14:01:22 >

• quote:

arkadaşlar meraba

telefon almayı düşünüyorum z2 ve 5s arasındayım.5 yıldır iphone kullanıcısıyım hiçbi sorununu görmedim 5s almak istiyorum ancak gerek pil ömrü gerek piksel gerek ram olarak z2 daha cazip geliyor.Ama iOS u da değiştirmek istemiyorum.ama donanım yönünden z2 cazip geliyor.Z2 ve 5s kullanmış ya da bilgisi olan birisi fikir verirse memnun olurum

hocam ıphone 5s de bana göre batırdı, kesinlikle Z2 yi öneriyorum
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    hocam cok güzel acıklamıssın sagol.

3s kullanıyorum 4 yıldır hiç bir sorunla karşılasmadım sadece ortadaki tuş biraz geç algılıyodu onu da servise gönderip düzelttirdim.

4 yıldır kullandıgım için artık bataryası falan öldü şarj etmiyor çok yavaş vs vs. o yüzden 3-4 ay sabredemem bi an önce almam lazım cünkü telefon durduk yere kapanıyor.başka yerlere de okudum bir sürü sorunu oldugunu büyük ihtimal iphone 5s alcam.zaten iOS dan son derece memnunum 50 kere sistem dosyası sildim jb yapıp hiç bi sorun olmadan format atabiliyorum.Her neyse uzun acıklama için tekrar sağol
  • bıt kadar ekran ve ona ragmen gıtmeyen sarj ve sd kart olmayıp dahılı hafıza mahkumıyetı ıle elma armut o parayı hak etmıyor...z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.