Şimdi Ara

5V - 1.35A Şarj aletiyle çalışan tablete 5V - 2A şarj aleti taksam sorun çıkartırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asus memopad tablet var ve şarj aleti bozuldu üstünde 5V - 1.35A yazıyor ama hiçbir yerde bulamadım aynısını 5V - 2A buldum taksam şarj eder mi ? yada yanma bozulma gibi bir sıkıntı olur mu ?

Telefon şarj aletiyle şarj ediyorum şimdilik ama çok geç şarj oluyor +10 saat gibi bir sürede şarj oluyor ama eskiden 2-3-4 saat civarında fulleniyordu

• Üzerindeki etikette yazan amper ve volt adaptörü ile sarj edin sıkıntı yaratabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    işte hocam bulamıyorum ki. Asusun kendi sitesinde bile yok orjinal şarj aleti...
  • tlha_x3 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç bulamıyorsan tehlikeli oynayacaksın biraz, ben aynı senin dediğin gibi 1.3 lik cihazı 2 ile şarz etmiştim bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama bazen adaptör veya cihaz yanabiliyor ki onu da yaşadım, adaptörü yakmıştım.

Ama benim tavsiyem, yarın sabah bir elektrikçiye uğrayıp o değerlerde adaptör bulmak ki 5v olması bir avantaj çok kullanılan bir değer.

Yine de sana kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanset -- 27 Haziran 2014; 22:03:12 >
  • Bence aramaya bak yanabilir adaptor veya cihaz bosver sen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanset

Kardeşim hiç bulamıyorsan tehlikeli oynayacaksın biraz, ben aynı senin dediğin gibi 1.3 lik cihazı 2 ile şarz etmiştim bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama bazen adaptör veya cihaz yanabiliyor ki onu da yaşadım, adaptörü yakmıştım.

Ama benim tavsiyem, yarın sabah bir elektrikçiye uğrayıp o değerlerde adaptör bulmak ki 5v olması bir avantaj çok kullanılan bir değer.

Yine de sana kalmış...

hangi telefoncuya v.s gittiysem hep 2A var 1.35A yok :SS Asus un orjinal sitesinde bile yok tablet asus memopad HD 7
    gitti gidiyora baktınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam voltaj aynıysa amper fazla olsa sıkıntı olmaz tam tersi daha iyi
  • voltaj aynı amper daha yüksekse sorun olmaz
    sonuçta cihaz ihtiyacı kadar amper çekecek
  • voltaj aynı olduktan sonra kullanacağın adaptörün amperi yüksek olması zararı olmaz, faydası bile olur rahat çalışır.
    ancak amperi düşük olmamalı yoksa adaptör zarar görür.
  • son 3 cevaba katılıyorum
    yüksek amperin hiç zararı olmaz
    hatta adaptör daha az ısınır ve daha rahat çalışır
    İstediğiniz voltaj değerini ayarlayabileceğiniz adaptörler var bulabilirsen ondan al!

Mesela: CEP TELEFONU ŞARJ ALETLERİ VE AYARLI UNİVERSAL ADAPTÖR ÇEŞİTLERİ 1,5-3-4,5-5-6-7,5-9-12-15-16-19-24 V UNİVERSAL AYARLI ADAPTÖR(ADAPTER)VE LAPTOP AYARLI UNİVERSAL ADAPTÖR VE ADAPTERLER
  • Selam kardeş aynı değer kullanmakta tabiki fayda var ama zor şartlarda kalındığında amperlerde en fazla 2 katına çıkıla bilir yani 1.35 yerine 2 amper kullanmak bir zarar vermez tablete
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.