Arkadaşlar ehliyet ile ilgili bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 6 ay süreyle polis tarafından el konulan B sınıfı ehliyet, ceza süresi bitimi sonunda alınmaz ise ne gibi bir prosedür söz konusudur? 6 aylık cezayı doldurduktan sonra örneğin (1-2 ay sonra vs).. alınabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Ceza süresi 6 aydır. Cezayı doldurduğunuz günden itibaren istediğiniz zaman ehliyetinizi alabilirsiniz. 6 ay süre sadece minimum trafikten men süresi olarak belirlenmiştir.
Hocam istediğiniz zaman alabilirsiniz derken zaman olarak bunun bir sınırlaması yok mudur? Ceza süresi sonunda alınmayan ehliyetlere ne gibi bir işlem uygulanmakta?
Hİçbir işlem uygulanmaz isterseniz 10 yıl sonra geri alın ehliyetinizi, en fazla yeni ehliyet çıkarmak için emniyette biraz uğraşırsınız işlemler vs.
ya millet 6 aydan önce alabilmek için üstüne para vermeye razı, sen almazsak ne olur diyorsun. bu olasılığı da düşünmüşün ya helal olsun. ben de kaptırdım, 2 ay sonra alacam kısmetse.