Şimdi Ara

6 aydır bakıyorum ve hala bir araba alamadım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle temiz 30-35 bin aralığında araba bulun arkadaşlar bana. ben bu işi beceremiyorum. arabasızlık canıma tak dedi:) canımı sıkmaya başladı bu iş iyice:(( 2.el piyasa uçmuş durumda. ucuz olanlar ise ya kazalı ya pert bişi var illaki. lütfen yardımm.

• aynen.bizde arıyoruz ama temiz araba bulmak imkansız gibi bişey.bi araba begenıyosun ya kmsi yalan yada kazalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

aynen.bizde arıyoruz ama temiz araba bulmak imkansız gibi bişey.bi araba begenıyosun ya kmsi yalan yada kazalı..

Hocam nasıl yapcaz bu işi. Var mı bir düşüncen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

aynen.bizde arıyoruz ama temiz araba bulmak imkansız gibi bişey.bi araba begenıyosun ya kmsi yalan yada kazalı..

Hocam nasıl yapcaz bu işi. Var mı bir düşüncen.

bilmemki.acele etmemek lazım ama onun kmsi bunun kazası dedikçe bişide alamıcaz.he hep vazgececez yada neolursa olsun -nasip deyip alıcaz bitane..
  • http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2015-fiyat-listesi.aspx
    buyrun 0 alın kafanız rahat olsun ozaman
  • Konu çok havada kalmış.Kriterleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesl-i Fatihan

Konu çok havada kalmış.Kriterleriniz nedir?

ben station wagon bakıyorum.ankara içinden şöyle 2008-2010 gibi fiyat 30-35 e kadar.temiz yıpranmamış bi geniş aile arabası sw..
  • 6 ay bakmana gerek yok adam gibi 3-4 gün sabah akşam tüm ilanlara bak bulursun. ucuz ve temiz araba düşer düşmez 1-2 saatte satılıyor gördün gördün göremedin gitti. bir de paraya sıkışanlara araç ilanlarını değiştiriyor. değişen ilanı görür görmez gidip alırsan tamam. yoksa başkası kapıyor. sen de 6 aydır arıyorum diyorsun.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-yeni-kasa-dizel-ford-focus-trend-110-hp-stw-206349812/detay/
    su arabayı alalım dedik son anda arabanın 135bin değilde 2011 deki muayenesinde 135 binde olduğunu öğrendik.
    servisteki eleman uzak durun dedi bizde durduk.araba temiz mis gibi aile arabası gibi görünüyo.gerçi sesinden ben çakmıştım arabanın 130 binlerde olmadığını ama bu kadarda beklemiyodum.araba rahat 300 binde falan.bi kerede bi numara çıkmasın hiçmi düzgün araba yok piyasada bıktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 30 Mart 2015; 10:11:47 >

• rengide çok güzeldi ya yazık.. hiç bişey için heveslenmemek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2015-fiyat-listesi.aspx
    buyrun 0 alın kafanız rahat olsun ozaman

Dün yolda gördüm yeni leondan içim gitti :) Allah kazasız belasız binmek nasip etsin herkese. Fiyat listesi 1.6 tdi manuel leon 63 bin. 1.6 tdi manuel ibiza 51bin. Güzel arabalar iyi paralar gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.