Şimdi Ara

6 GÜN ÖNCE SATTIGIM ARABAM MOTOR KİTLEMİŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda sizin hatanız expere göstermeden satmış olmanız ikinizinde elınde bir delil yok yani siz sağlam sattım diyemessiniz bu durumda iyi bir avukatla mahkemede aleyhinize sonuç cıkması çok yüksek ihtimal ve 6 gün gibi çok kısa sürede olmuş bu durum. bence anlaşma yoluna gitmeniz yararınıza olabilir bir avukata danışın derim ama burdan bu şekilde yırtamassınız bana sorarsanız burda bişey olmaz diyenlere çok kulak asmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracıınızı en iyi siz bilirsiniz..bu konuda daha önce sıkıntı çıkardımı yahut sıkıntı çıkartmaya müsaitmiydi...eğer cevabınız hayır ise hiç alttan almayın usta getirmiş bakmış beğenmiş gitmiş iş sizden gitmiş kul yapısı bu sonuçta bunun zamanı mı var..

• Yukardaki mesjlarda birçok arkadaş hiçbir şey olmaz versin mahkemeye filan demiş , bu zamana kadar okuduğum ve gördüğüm bu tür olaylarda mahkeme işin içine girdiğinde her zaman alıcıyı koruduğunu gördüm emsal kararlarda .

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam arabada problem olmadığını ben yapılması gereken herseyi yaptığımı ispatlarim kamera kayitlari falan verebilirim. Fakat karsi taraf beni mahkemeye verdiğinde benden kaynaklandığını ispatlamasi gerek fakaf ispatlayamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen kendinden emin isen boşver cevap verme. Ama satarken motorundan şüpheliysen masrafı bölüş

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Icimde en ufak şuphe olsa kesinlikle yardim ederdim . Kendimden ve aracımın durumundan çok emindim. Vicdanen de rahatim o konuda

• Yeni dolandırıcılık yöntemi bu sanırım, geçen günde aracı ekspere sokmadan apart topar alıp 1 hafta sora bunun km si düşürülmüş zararımın yarısını karşıla yada mahkemeye vericem haberi okumuştum yeni moda sanırım.

• çeşme otobanının hız sınırı 130 ve bu arkadaş 150 ile giderken motor bozdu diye mesaj da attıysa oradan da bir trafik cezası yemesi güzel olur.

• Nereden bileyim anasını satayım yağını suyunu boşaltıp bilerek yapmadığını?

• Dava açsın kardeş sonucunu çok merak ediyorum. Eğer tutuyorsa 2. el araç alıp yağını boşaltıp yatak sardırırım, sonra yağı geri doldurup hede hödö yaparım motoru bedava rektefe ettirip kafa rahat gezerim.

Bu yazıyıda hakime gösterirsin bak millet neler planlıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Aralık 2022; 1:39:7 >
  • Ustasıyla gelip bakmış beğenip almış daha neyin tatavasını yapıyorlar anlamadım, sizi dava edeceğine yanında getirdiği ustayı dava etsin.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bedava motor yaptırmanın yöntemi bu olmuş olur herkez öyle yapar

• Bence bisey cikmaz. Bir seferinde kaza sonucu karsi tarafin araci perte cikmisti. Adam beni arayip kaskosunun az para verdigini, aracinin piyasasinin yuksek oldugunu 30 40 ustune ben vermezsem mahkemeye gidecegini soyledi. Uzatmadim olur mahkemeye ver dedim.

Hasili bisey cikmadi

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt

Triger kayışı kopmamıştı değil mi?

Anlık yağlama yapamadıysa kadranda yağ lambası yakar, bunu görmeyip sürmeye devam ettiyse de yatak sarabilir. Bu senaryoda aracın problemi yok kullanıcının problemi var diyebiliriz mantıken. Tabii haberiniz olmadan sahte filtreler vs. kullanılmışsa bakımında bi sıkıntı varsa orasını bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 30 Aralık 2022; 12:18:15 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Daha motoru açıp bakmamışlar neden olduğunu bilmiyorlar yani. Elemanin dedigine göre enjektör uyarısı vermiş sonra arkadan duman atmış ondan sonra stop etmis bidaha çalışmamış

• Mahkemeye taşınır mahkeme de bilirkişi atar. Ama keşke ekspertiz raporu çıkarsaydınız. Ona gore alıp almama konusunda anlaşma yapsaydınız. Bilirsiniz ki mahkeme alıcıyı destekler.

• Senden arac cıkmış hiçbir garantisi yok belkı gıttıkleırı yerde bakım yapılırken dısardan mudahale oldu kımse bilemez mahkemeye versede bişey cıkmaz zaten bu ara haklı bıle olsan dava dahı acmıyorlar o kadar cok mahkeme varkı bısey cıkmaz yanı senın durumunda delil vs bısey yok

• Aynısı basıma geldi adam arabayı aldı dırekt sanayıye goturmus arac eskı ve orjınal bir aractı. Sonra sanayıde yaptırırken herseyın fotografını bana gondemreye basladı koltugun altında ufak pas fln olmnu, diferansıyel kısmı vs oralarda da paslar var masrafı su bu derken sen bana bunları soylemedın bu araba cok masraf cıkarttı dedi. Motor da da sorun bulmuşlar. Arabada hiçbişey oyktu ve arac eskı model olmasına ragmen cok ıyı durumdaydı gayet ıyı bulunmaz bir aractı. Bende dedimki eskı hersdeyı tak ger i ver bana aracı paranı verecegım bu saydıklarının hiçbiri arıza vs de değil eskı model orjınal araba oldugunun kanıtı zaten dedim . Sonra yok masraf etım cart curt dedı bende kusura bakma sanayıde orası burası bozuk dıye senı kazıklıyorlar fln dedim bıdaha da benı rahatgsız etme dedım benı kımse kazılayamaz dedı sonrada bıdaha aramadı dava da acmadı. Belkı sanayıde kazıklandıgını anlamıstır

• Bu mahkemeye veririm diyenlere hiç kulak asmayın. Ekspertiz yaptırdın mı kardeşim? Hayır. Ustamla baktım. O zaman parayı Ustadan iste. Bunu söyleyip engelleyin. Ekspertiz masrafından kaçan adama her şey mustehak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.