Şimdi Ara

6 GÜN ÖNCE SATTIGIM ARABAM MOTOR KİTLEMİŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 bin km gelmiş 2007 model dizel araba alıyorsan herşeyi göze alman lazım

Tabii 6 günde arızalanması büyük şanssızlık herkesin aklına acaba sorusu gelir hele ki Türkiye'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav zaten megane 2 renonun en problemli aracı, onun bir de 300 bine merdiven dayamış dizelini almak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Alıcı zaten büyük kumar oynamış ve kaybetmiş. Satıcı da iyi satmış kurtulmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine daha da fazla kışkırtıp dava açtır, avukata da para bayılsın enayi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke aracı sattıktan sonra alıcıyı engelleseydiniz.Ulaşamayınca sizi arayıp mahkemeye vereceğim diyemezdi.Tüm bu yazdıklarımdan çıkardığım sonuç;Bu adam öyle mahkemeye verecek bir adam değil.Atalarımızın bir sözü var.''Havlayan it ısırmaz''

• Bir süredir bu durumlar arttı , birşeyler bozuluyor ve paranın yarısını satıcıdan istiyorlar. Kesinlikle vermeyin , bunun bir süresi yok , bir ay iki ay sonra da başka yeri bozulur arabanın.
    Kiralik aracın bir saat sonra otomatik vitesi dağılmıştı , suçlu kullanci oldu bu durumda ki istesen yapamazsin.
    Sizin durumdan olumsuz birşey çıkmaz

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

Motor ustası siz miydiniz acaba Arda Bey?

• zotacing kullanıcısına yanıt

Sağlam motorun bozulması pek mümkün değil, kanıtlanır.

Konu sahibi rahat olsun.

Motor kilitleme diye de bir şey yok, ya hararet yaptı, ya zincir koptu, ya turbo hararet yaptı, ya yağsız kaldı ya da krank kırmıştır.

Aracı alan şahıs sorunu söylemediği için kolpacı olduğu çok açık.

• Stones kullanıcısına yanıt

13 yıldır dizel otomatik megane 2 kullanıyorum 30 binde aldım 285 binde araç şuan senin dediğin gibi hiçbir. Problem yaşamadım demekki kronik değilmiş demi

• mustafagorhan kullanıcısına yanıt

Hacım Dsg'de sorunlu şanzıman ona bakarsan. Piyango gibi kime vurursa. 4 ileri otomatik vites kronik. Bunu bende yaşadım. Ustalara da sorabilirsin yani. Vites vuruntu yapıyor. Tamiri olunca kullanırsın yine tabi.

Şu anda fiyat performans aracı. Manuel vites alınır kanaatimce. Ha, vites elden geçmiştir alınabilir yinede.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Otomatik vitesi sorunlu. Motor elden geçmiş ise alınır dizelde.

• Eğer siz aracı satarken gerçekten motorda sıkıntı olmadığına inanıyorsanız versin mahkemeye.

Verin mahkemeye, mahkemede çözelim olayı diyin. Zaten mahkemeye falan vereceği de yok. Genelde insanımız yoklama çeker. Belki masrafı düşürürüm diye. Yemi yersen ödersin, yemezsen onunda mahkemeye vereceği falan yok. Ayrıca verse de mahkeme uzar gider. Sonunda siz haklı çıkarsınız. Sıkıntı yok yani.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Bende problem yok dedigim gibi içimde acaba şundan olabilir gibi bir düşünce olsaydı kesinlikle yardim ederdim fakat ben daha o arabanin yatak sardığını konduramadim gerçekten cok düzgündü araba.

• landscapee kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var. Satıcı bişey ispatlamak zorunda değil. Çünkü noter üzerinden resmi olarak satışı karşı tarafa devretmiş. Karşı taraf aracın herseyini bilerek almış. Bilmiyorsa expere göstermek zorunda. Göstermeyip aldıysa bu satıcının suçu değil alıcının suçudur. Para sahte olsaydı ve satıcı parayı elden teslim alsaydı. O zaman satıcı suçlu olurdu.

Alıcı aracı expere sokmadan alırsa ve ekstra bişey çıkarsa bu alıcının suçudur. Satıcı bu durumda hiçbir şekilde zararlı çıkmaz. Milleti yanlış yönlendirmeyin.

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt

O zaman sizlik bişey yok hocam. Haaa hala daha adama iyi niyetli şekilde yardımcı olmak istiyorsanız gitsin ustasiyla konuşsun. Onunla motor için pazarlık yapsın. Expere sokturmamakla kendisi hata yapmış. Haa keza sokmuş olsaydı ve Exper motora geçer raporu verseydi de experi mahkemeye verse gene kendi suçlu çıkardı. Çünkü yapılan Exper raporununda noter onaylı olması lazım. Noter onaylı Exper raporuyla giderse de gene sıkıntı çıkmış olsaydı, bu sefer Exper motorun işleme girdiğinde sıkıntısız olduğunu kanitlarsa gene alıcı suçlu çıkar. Özetle bu durumda tamamen alıcı suçlu olmuş oluyor.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben expere sokmak isterlerse istedikleri expere sokabileceklerini söyledim fakat ustası cok beğendiği için sokmadi . Ben bir şekilde kanatlarım zaten enjektörden yapmış derlerse eger ben enjektör bakımı yaptirdim ve fotoğrafları mevcut. Yağ bakımı v.s orjinal parcalar kullanilarak yapıldı zaten. Baski balata degismesi gerekiyordu ustasi 5 bin tl dedi 2.5 senden 2.5 benden dedim onuda düştüm satarken. Daha ne yapabilirim gerisi Allahin işi. Kimse motorun içini bilemez oyuzden ben sorumlu olamam.

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Adam kolpa yapıyordur ya, motor yatak sardı diye şeymi olur. Yatağı geçici süre idare edecek bi yöntem yokki. Ya sağlam olur ya gidik olur ortası yok bunun. Çizildiği an gider.

Yani sen çizik olduğunu bilip bunu idare ettirecek bişey yapamazsın.

Karter sökmesi zor değil, söküp yatakları bilerek çizdiyse hadi? Yatağı bozarım motoru yaptırıp kafam rahat binerim diye plan yapmadığı ne belli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Ocak 2023; 1:35:55 >
  • Beğendim aldım diye imza atılıyor geçin muhatap olmayın hicbirsey çıkmaz TSE onaylı ekspertiz raporu almak zorunda oda 5 yaşına kadar sanırım bağlayıcı hiçbir yanı yok rahat olun.
    Herkese mutlu yıllar

• bizim ülke 2. el araba çöplüğü...hurda'ya çöpe atılacak arabalar ondan ona satılıyor :)

kimin elinde patlarsa artık....bizde araba aldık akabinde vites kitledi hemen gidip sahibini aramadık...300.000 kmlik araba viteste kitler motorda kitler gögüsten sesde gelir ...

• fractal design kullanıcısına yanıt

Ben de karbüratörlü sistem lpg si olan araç satmıştım uzun yola çıktı. Ben benzini hem lpg si full şekilde verdim. Özellikle söyledim anlattım bu sıralı sisteme benzemez yakıt bitince benzine geçmez stop eder durup stop edip geçiş yapman lazım dedim. Çıktılar yola 4 saat sonra aradı bu araba çalışmıyor stop etti dedi böyle sitem eder gibi. Neredesiniz dedim km olarak ne kadar gideceğini bile söylemiştim ona, benzine geçirdi marşa bastı çalıştı. Özür diledi kapattı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.