< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 3 Şubat 2023; 21:31:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6 GÜN ÖNCE SATTIGIM ARABAM MOTOR KİTLEMİŞ

-
-
Siz aracı uzun zamandır kullanıyorduysanız ve bir problem olmadığına eminseniz cevap vermeyin derim, davasını açsın. Bu araçlarda sanırım turbo hortumundan yüksek hızda yağ kaçırıp yatak sardırıyor, daha önce araştırırken kronik problem diye okudum. Ben de o sebeple motoruna güvenmediğim için almaktan vazgeçmiştim aynı model aynı km’de aynı motorlu aracı, birkaç hafta önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 27 Aralık 2022; 21:6:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet de iyice zıvanadan çıktı.Hemen her konuda mahkemeye vermeler,şikayet etmeler vs iyice şımardılar.Arabayı alırken gözün kör müydü götürüp bir ekspertiz yaptırsaydın denir böyle adamlara.Aldıktan sonra araç durduğu yerde yanabilir de.İyi anasını satayım arabayı al ondan sonra başına ne gelirse aldığın yere postala.
DOLANDIRICI olma ihtimali var, gerçekten böyle bir olay yaşandı mı onu bir öğrenin. Eğer yaşandıysa da aracı görerek usta ile aldılarsa sizin yapacak pek birşeyiniz yok.
Gerçekten yemiş motoru götürdüğü usta benimde tanıdığım bir usta. Mahkemeye verse kazanabilirmi bana ya arabayi geri al yada masraflarımin yarısını karşıla yada mahkemede hesaplaşiriz dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizlik birşey yok, durumu anlatın, daha fazla rahatsızlık verirse engelleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Aralık 2022; 21:15:7 >
Yapacak bir şey yok, 1 saat sonra da arıza yapabilir, hiç de yapmayabilir. Siz sorunu gizleyip satmadıktan sonra sizlik bir durum yok.
Ben herturlu ustaya ve expere goturup gostermesini söyledim. Fakat expere sokmadi cok iyi anlayan bir ustasi oldugunu soyledi ve onunla geldi evimin önüne baktilar kontrol ettiler
Size sikayette bulunacağına ya da laf edeceğine yanında getirdiği ustaya çemkirsin...
Sizin yapacak bir şeyiniz yok.
Ancak sahsi fikrim araba satarken karşı tarafın ekspertiz yaptırması ısrarla isteyin...
Ben satarken bir sorun yoktu, mahkeme kimin kusurlu olduğuna karar versin, benim kusurum varsa telafi ederim diyin, büyük ihtimal geri vites yapacaklardır.
Yarina kadar benden haber bekliyormuş. Eger ben uzlaşma kararı almazsam mahkemede çok zararlı çıkacakmışım
Her yer hukuk fakültesi oldu. Elini sallasan milleti korkutarak para kazanmaya çalışan dolandırıcı ve hırsız avukat doldu. Adamların işi bu ve mesleğin yüz karaları. Dandik, özel üniversiteden mezun olmaya çalışan bir arkadaşı tabi ollooomm donuna gadar alırız sen rahadol demiştir buna. Bu da gaza gelmiştir. Araçta sizin tarafınızdan gizlenmiş bir kusur yoksa nereye giderse gitsin alacağı şey belli.
Ben tarafinda kesinlikle gizlenmiş saklanmış bir kusur yok ben aracima güvendiğim için evimin konumunu attım kapımın önünde bakti araca ve arabayi bugün lifte kaldırmışlar telefonda alt takım dediğin gibi hersey sıfır takılmış dedi. Ben herturlu malimin arkasındayım expere kefilim dedim istediğin yere goster dedim fakat kapalı kutu motor 150 km hiz ile gittigini söyledi sanirim zorlamış biraz ve motor ariza vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 27 Aralık 2022; 22:0:31 >
Dava açsın tatava yapmasın.
Boşver
Bir daha ararsa soğuk bir bardak su içmesini söyleyin…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yaş o km herşey çıkabilir kendi kaşinmis
Açsın davasını , bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 6 günde aracı çok hor da kullanmış olabilir.
Zaten bana mesaj atti ve mesajda çeşme otobaninda 150 km hiz ile giderken motor kilitlendiğini söyledi . Sanırım yüksek süratlerde sürmüş ve sonuc.
Bir insan sıradan, küçük bir dizel motora sahip arabayla neden 150 km/sa hızlara çıkar? Cehaletten kaynaklanıyor olmalı. Hız, performans isteyen, yüksek devir çevirtecek olan benzinli almalı. Hatta güvenle basayım kafam rahat olsun diyorsan Japon Kore grubu atmosferik benzinli araç alacaksın. Dizel aracım olsa uzun yolda 120 km/sa hızın üstüne asla çıkmam. Dizel aracın amacı ekonomidir, ihtiyatla kullanmak esastır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 27 Aralık 2022; 23:49:19 >
Bir sonraki konuşmaları şahsıda bilgilendirerek kaydedin. Her hangi bir tehdit, hakaret vs bir durumda elinizde bulunsun.
Konuya gelirsek nereye verirse versin. Kafasına silah dayayıp bu arabayı al! mı dediniz? Kendi hür iradesiyle malı gördü beğendi ustasına gösterdi aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 27 Aralık 2022; 22:57:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu millet de iyice zıvanadan çıktı.Hemen her konuda mahkemeye vermeler,şikayet etmeler vs iyice şımardılar.Arabayı alırken gözün kör müydü götürüp bir ekspertiz yaptırsaydın denir böyle adamlara.Aldıktan sonra araç durduğu yerde yanabilir de.İyi anasını satayım arabayı al ondan sonra başına ne gelirse aldığın yere postala.
|
DOLANDIRICI olma ihtimali var, gerçekten böyle bir olay yaşandı mı onu bir öğrenin. Eğer yaşandıysa da aracı görerek usta ile aldılarsa sizin yapacak pek birşeyiniz yok. |
Her yer hukuk fakültesi oldu. Elini sallasan milleti korkutarak para kazanmaya çalışan dolandırıcı ve hırsız avukat doldu. Adamların işi bu ve mesleğin yüz karaları. Dandik, özel üniversiteden mezun olmaya çalışan bir arkadaşı tabi ollooomm donuna gadar alırız sen rahadol demiştir buna. Bu da gaza gelmiştir. Araçta sizin tarafınızdan gizlenmiş bir kusur yoksa nereye giderse gitsin alacağı şey belli. |
Siz aracı uzun zamandır kullanıyorduysanız ve bir problem olmadığına eminseniz cevap vermeyin derim, davasını açsın. Bu araçlarda sanırım turbo hortumundan yüksek hızda yağ kaçırıp yatak sardırıyor, daha önce araştırırken kronik problem diye okudum. Ben de o sebeple motoruna güvenmediğim için almaktan vazgeçmiştim aynı model aynı km’de aynı motorlu aracı, birkaç hafta önce.
|
Ben satarken bir sorun yoktu, mahkeme kimin kusurlu olduğuna karar versin, benim kusurum varsa telafi ederim diyin, büyük ihtimal geri vites yapacaklardır. |
Yapacak bir şey yok, 1 saat sonra da arıza yapabilir, hiç de yapmayabilir. Siz sorunu gizleyip satmadıktan sonra sizlik bir durum yok.
|
Yav zaten megane 2 renonun en problemli aracı, onun bir de 300 bine merdiven dayamış dizelini almak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Alıcı zaten büyük kumar oynamış ve kaybetmiş. Satıcı da iyi satmış kurtulmuş.
|
Sizlik birşey yok, durumu anlatın, daha fazla rahatsızlık verirse engelleyin
|
bizim ülke 2. el araba çöplüğü...hurda'ya çöpe atılacak arabalar ondan ona satılıyor :) kimin elinde patlarsa artık....bizde araba aldık akabinde vites kitledi hemen gidip sahibini aramadık...300.000 kmlik araba viteste kitler motorda kitler gögüsten sesde gelir ... |
Benzer içerikler
- el freni ışığı sürekli yanıyor
- lassa lastik yorumları
- citroen nemo 1.4 hdi sx plus vizyon yorumları
- enjektör temizleyici nasıl kullanılır
- egea üretimi ne zaman bitecek
- volkswagen fiyat listesi 2024
- ford e transit fiyat
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
- hyundai i20 sıfır fiyat
- zes şarj istasyonu fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X